Koç Burç Yorumları 28 Ocak 2023

Koç burcunun 28 Ocak 2023 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 28 Ocak 2023 Cumartesi günü neler bekliyor? Koç burcunun 28 Ocak 2023 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 28 Ocak 2023 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 28 Ocak 2023 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 28 Ocak 2023 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Ocak 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Ağır, dağınık işlerden kaçının, özellikle eski sevgililerle veya terapistinden çok fazla zaman geçirmiş biriyle. Kısa kesip sonra devam etmek için iyi bir zaman.


28 Ocak 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Etrafta uçuşan çok fazla çapkın enerji var ve siz buna yakalanabilirsiniz!


28 Ocak 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili koç, Kova güneşi gökyüzünde sert bir t-karesi oluşturduğundan, ortam bugün biraz gergin olabilir. Kendinizdeki ve başkalarındaki inatçılığa dikkat edin ve neyin gerçekten önemli olduğunu gözden kaçırmamaya çalışın. Şans eseri, bu akşam Boğa burcunun ayı Merkür ile aynı hizaya gelerek denge duygunuzu geri kazanmanızı isterken, topraklama ve sınırlar koyma şansınız olacak. Şimdiki zamanla bağlantı kurmak, durumunuzu daha net bir şekilde anlamanıza olanak tanıyacak ve dışarı çıkarken duyularınızı şımartmak için mükemmel bir fırsat olacaktır. Güneş ve Mars tatlı bir alışverişi paylaştığından, topluluğunuzun iyileştirilmesine de yatırım yapmak isteyebilirsiniz.


28 Ocak 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Koç, seks, tutku ve arzu için beş yıldızlı bir gün senin için geldi. Gezegen yöneticiniz Mars, saf ateşin vücut bulmuş halidir. Bugün, arkadaşlıklarla ilgili solar on birinci evinizde sizden gökyüzünün karşısındaki kudretli güneşe üçgen şeklinde bağlanacak. Birdenbire içinizde ve biricikliğinizde ilkel açlığı ateşleyen bir konuşma yapabilirsiniz. Bekarsanız, şehirde dolaşmak, başkalarıyla kaynaşmak ve şehvetinizi ateşleyen birinin peşinden koşmak söz konusu olduğunda liderliği ele geçirmek için harika bir zaman. İkiniz de cızırtılı titreşimden etkilenmiş hissedebilirsiniz.


28 Ocak 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Seni ne güvende hissettirecek Koç? Kova burcundaki güneş, Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ve Akrep burcundaki Güney Düğümü karelerine karşı profesyonel özlemlerinize ve ağ oluşturmaya odaklanmanın zamanı gelmiş olabilir. Kare, profesyonel fırsatlarınız için daha kontrollü bir rota ile daha güvenli bir rota arasında bir kavşakta yakalanmış olabileceğinizi gösteriyor. Boğa’daki ilk dördün ayının yüce, ilham verici bir ay olduğu göz önüne alındığında, profesyonel olanaklarınızla güvenli rotayı keşfetmeye daha yatkın olabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.