İkizler Burç Yorumları 18 Ocak 2023

İkizler burcunun 18 Ocak 2023 Çarşamba günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 18 Ocak 2023 Çarşamba günü neler bekliyor? İkizler burcunun 18 Ocak 2023 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 18 Ocak 2023 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 18 Ocak 2023 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 18 Ocak 2023 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Ocak 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün düşünecek çok şeyiniz var ve yeni bir bakış açısı denerseniz hepsini bir araya getirmenin en kolay yol olduğunu görebilirsiniz. Yürüyüşe çıkın, yeni bir kafede takılın veya güvendiğiniz biriyle konuşun.


18 Ocak 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yabancı etkiler bugün iyi. Yeni bir şey denemekten korkacak bir şey yok.


18 Ocak 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bugün Merkür geri hareketini sonlandırırken ve Yay burcundaki ay Chiron’a öpücük gönderirken sevgi dolu ve kabarcıklı bir enerji sizi saracak. Karşılaştığınız insanlar çekiciliğinize açık olacağından, bu titreşimler elinizden gelenin en iyisini yapmak için mükemmeldir. Bu arada, güneş ve Pluto, haritanızın dönüşümü yöneten sektöründe güçlerini birleştirerek, daha parlak bir yarına doğru cesurca ilerlemeniz için sizi harekete geçiriyor. Ay ve Venüs hizaya girerken iyi hisler bu gece akmaya devam edecek ve özellikle kalp meseleleri söz konusu olduğunda, ruhsal bağlantıları beslemek için mükemmel olan masaya felsefi bir hava getirecek.


18 Ocak 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bugün sizi kırbaçlayabilir. Kozmik habercimiz ve koruyucu gezegeniniz olan Mental Merkür göklerde dondu ve sonunda geri hareket döngüsünü tamamladı. O, yakınlık ve cinsellikle ilgili sekizinci güneş evinizde bir kez daha ileri doğru dans edeceğinden, yolunuzu iyileştirme fırsatına sahip olacaksınız. Eşiniz tarafından mali, cinsel, duygusal ve ötesinde ihtiyaçlarınızın gerçekten karşılanıp karşılanmadığını değerlendiriyor olabilirsiniz. Bu enerjinin kullanılabileceği başka bir yararlı yol da, sizin ve eşinizin varlıklarınızı, servetinizi ve yatırımlarınızı değerlendirmesine yardımcı olmaktır.


18 Ocak 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Gücünden yararlan, İkizler! Son birkaç haftadır Merkür gerilemesi devam ederken, iş yerindeki mali konular ve karmaşık dinamiklerle uğraşmak daha zor olabilirdi. Merkür bugün doğrudan Oğlak burcunda konuşlanacağından, para meselelerinizi ve özel mesleki bağlarınızı nasıl ele alacağınız konusunda kendinize daha fazla güven duyabilirsiniz. Hatta sınırları eski haline getirmek için harika bir zaman olabilir, özellikle de Oğlak burcundaki güneş Oğlak burcundaki Plüton ile kavuştuğunda bir şeyler gün ışığına çıkarsa. Kavuşma, kontrolünü ele almanız gerekebilecek bir şeyi gün yüzüne çıkaracak, bu yüzden hazır olun!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.