İki Farklı Rüyamda Değişik Şeyler Gördüm

iki-farkli-ruyamda-degisik-sey

Rüya:

1. Rüyamda bi binadayim merdivenlerden çıkarken yerlerde kanlar görüyorum sonra insanların olduğu biyerde yerde kafasından vurulmuş bi kadın yatıyo ama insanlar onu kurtarmaya calismiyo ben de diyorum ambulans cagirsaniza ozaman çağırıyorlar çok korkuyorum 2. Rüyamda 2 gün sonra yeni daldığımda siyah giyinmiş kapalı tesettürlü kadinlar tarafından korkutuluyorum onların bana büyü yaptığını yada onların direk 3 harfli olduğunu düşünüyorum ve bilincim açık Felak NAS okudum uzun sürdü öyle uyanabildim, cok korkmustum Zor zamanlar geçiriyorum, belirsizlik içinde bi süreç ve haksizliklara uğradım kizimla babası yüzünden. Yeni hayat kurmaya calisirken korku yasiyorum bunları belirtmek istedim. Lutfen enkisa zamanda yorum gönderebilirseniz özel danismanli da almak isterim.

Cinsiyet: Kadın

Rumuz: P****

Doğum Tarihi: 1983-08-16

Yorum:

Rüyanızda bir binada olduğunuzu ve merdivenlerden çıkarken yerlerde kanlar görüyorsunuz. İnsanların olduğu bir yerde, kafasından vurulmuş bir kadın yatıyor ama insanlar onu kurtarmaya çalışmıyor. Ambulans çağırınca kurtarmaya çalışıyorlar ve çok korkuyorsunuz.

Rüyanızda 2 gün sonra yeni daldığınızda, siyah giyinmiş, kapalı tesettürlü kadınlar tarafından korkutuluyorsunuz ve onların size büyü yaptığını veya direk 3 harfli olduğunu düşünüyorsunuz. Bilinciniz açıkken Felak NAS okudunuz ve uzun süre öyle uyanabildiniz ve çok korkuyorsunuz.

Bu rüyalar, kişinin yaşadığı zor zamanları ve belirsizlik içinde olduğu bir süreci, haksızlıklara uğradığını ve korku yaşadığını temsil edebilir. Kişinin kendini veya sevdiklerini koruma arayışının bir ifadesi olarak görülebilir. Aynı zamanda kişinin hayatındaki birçok faktörden kaynaklanan endışelerinin ve kaygılarının ifadesi olarak da yorumlanabilir. Özellikle korkutucu kadınlar ve büyü yapma teması, kişinin birçok faktörden kaynaklanan güvensizlikleri ve korkularını ifade edebilir. Kişinin Felak NAS okuması, kendini koruma arayışının bir ifadesi olarak yorumlanabilir.

Sizin belirttiğiniz gibi, zor zamanlarınızda ve belirsizlik içinde olduğunuz bir süreci geçiriyorsunuz ve haksızlıklara uğradınız. Ayrıca kizinizle babası yüzünden belirsizlik içinde bir süreci atlatıyorsunuz ve yeni hayat kurmak için çaba sarf ediyorsunuz. Bu durumda, sizin için en iyisi, bir uzman desteği almak olacaktır. Özel danışmanlık hizmeti alarak, korkularınızı ve endişelerinizi anlamaya ve bunlarla nasıl başa çıkacağınızı öğrenmeye çalışabilirsiniz.

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-fenerinin-tepesinde-sons-3

Deniz Fenerinin Tepesinde: Sonsuz Okyanus Ve Renkli Balıklar

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir okyanus var. Denizin üzerinde dans eden ışık hüzmesi, karanlıkta parlayan bir yolu aydınlatıyor. Renkli balıkların suyun üzerinde yüzen mozaik resmi, her biri farklı bir hikayeyi temsil ediyor gibi.

labirentteki-yasam-icsel-yolcu

Labirentteki Yaşam: İçsel Yolculukların Ve Hayatın Karışıklığının Yansıması

Bir labirentin içindeyim, her dönemeçte farklı bir tarih dönemine ait eserlerle karşılaşıyorum. Eski Mısır hiyeroglifleri, Yunan heykelleri, Osmanlı minyatürleri… Her adımda zaman içinde bir yolculuk yapıyorum. Sonunda labirentin merkezine ulaştığımda, tüm zamanların bilgilerini içeren bir kitap buluyorum ve her sayfası, dünyanın farklı bir sırrını açığa çıkarıyor.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!