Deniz Kenarındaki Rüya: Amca, Dag ve Meyve

deniz-kenarindaki-ruya-amca-da

Rüya:

rüyamda bir deniz kenarındaydık ama denizin kıyısındaydık ve su yesilimsiydi yine de ferah geliyordu o kıyıda amcamın evi vardı amcam 1 sene once vefat etti adamın yuzu amcam degildi ama karısı yengem oldugu icin onun da amcam oldugunu dusunuyordum sessizlerdi hic konusmuyorlardı neredeyse. denizin altında bir dag vardı ve suyun güzel akmasını engelliyordu akadaslarıma dagı yıkarsak su guzel akacak diyordum ve ellerimizle dagın altlarından parcalar koparınca dag yıkılmaya basladı parcaları uzerimize dusuyordu ve biz de altından kacısıyorduk cok cok buyuk parcalar dusuyordu dag tamamen ortadan kalkınca su dumduz ve berrak oldu seviyesi de biraz azaldı suyun icine girip meyve yedik o cevrede meyve ve cicek satılıyordu insanlar saksıdaki cicekleri agacmis gibi cok uzatarak buyutuyorlardı ayaklarimin altinda yere dusen guzel taze meyveler eziliyordu bu kadar meyve olmasını garipsiyordum sonra arkadasımda bircok curuk meyve bulunuyordu bunları amcamın marketine goturuyorduk ve taze meyvelerle degistiriyorduk ornegin ezilmis bi kayısı icin bize taze guzel bi cilek veriyordu

Cinsiyet: Kadın

Rumuz: m****

Doğum Tarihi: 2000-01-03

Yorum:

Rüyanızda gördüğünüz deniz, su ve meyveler, yaşam ve sağlık temalarını temsil edebilir. Denizin kıyısında olmanız, hayatınızda bir değişime veya yeni bir fırsata işaret edebilir. Amcamın evi ve amcamın vefat etmiş olması, geçmişle ilgili bir anı ya da duyguya işaret edebilir. Amcamın yüzünün amcam değil olması, bir yanıltma veya karışıklık duygusunu temsil edebilir. Dagın altındaki parçaların koparılması ve suyun daha berrak hale gelmesi, hayatınızda bir engel ya da sorunun çözülmesini temsil edebilir. Ayrıca meyve ve cicekler, başarı ve bereket temalarını temsil edebilir. Rüyanızda meyve ve ciceklerin satılması, hayatınızda bir iş fırsatı ya da kazanç elde etme fırsatını temsil edebilir.

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-fenerinin-sirri-okyanusu-1

Deniz Fenerinin Sırrı: Okyanusun Gizli Dünyası

Gece yarısı ansızın bir deniz fenerinin tepesinde uyandım. Etrafımda uçsuz bucaksız deniz ve gökyüzü vardı. Fenerin ışığı dalgaların üzerinde dans ederken, yunuslarla konuşabildim. Onlar, denizin altında yaşayan fantastik yaratıkların ve kayıp şehirlerin hikayelerini anlattılar.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!