Boğa Burç Yorumları 31 Ocak 2023

Boğa burcunun 31 Ocak 2023 Salı günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 31 Ocak 2023 Salı günü neler bekliyor? Boğa burcunun 31 Ocak 2023 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 31 Ocak 2023 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 31 Ocak 2023 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 31 Ocak 2023 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

31 Ocak 2023 Salı Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Geri çekilip enerji akışının tadını çıkarmaktan son derece memnun olduğunuz günlerden biri – bunun ötesinde çok fazla ihtiyacınız yok. Yanınızda bir arkadaşınız varsa, çok daha iyi!


31 Ocak 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bu geceden itibaren, daha sık evde kalın — kendinizle yeniden iletişim kurmaya çalışın.


31 Ocak 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bu sabah İkizler’in ayı Merkür ile birleşirken, evren sizinle iletişim kurmak için eşzamanlılık ve tesadüfü kullanacak. Ne yazık ki, bu göksel değiş tokuştaki bir dengesizlik, özellikle kişisel bir yol ayrımındaysanız, bu mesajların şifresini çözmeyi zorlaştırabilir. Şans eseri, öğleden sonra topraklama ve netlik bulma şansınız olacak. Ancak, düşüncelerinizi temizlemek için yavaşlamanız gerekebilir. Bu gece Luna, Neptün’le karşı karşıya geldiğinde sosyal medya beslemelerinize bir ara vermeyi düşünün, yoksa kendinizi bir kopukluk ve kafa karışıklığı durumuna sokabilirsiniz.


31 Ocak 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, kutlamak için başka bir nedene hazır olun. Muhteşem bir sabrınız var. Bu, en büyük özelliklerinizden biridir ve sonsuz bilgeliğinizin ve ilişki başarınızın anahtarıdır. Ancak Merkür gerilemesinin kaosunun yarattığı ileri geri kafa karışıklığı nedeniyle, her şey paramparça olurken adeta saçınızı yoluyordunuz. Neyse ki, kozmik haberci gezegenimiz zihinsel Merkür yakında ilk geri döndüğü çizgiyi geçecek, bu da resmen en yüksek hıza geri döneceği anlamına geliyor! Bu, gölge sonrası aşaması olarak bilinir. Son haftalarda kişisel veya romantik hayatınızda herhangi bir tahribat olduysa, drama zamanının artık geride kalmış olabileceğini unutmayın.


31 Ocak 2023 Salı Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Engellemelerinizi serbest bırakın, Boğa. İkizler burcundaki ay Koç burcundaki Kayron’u 60’lık açıyla geçtiğinde kimsenin veya hiçbir şeyin güveninizin önüne geçmesine izin vermeyin. Altmışlık, para konularınızı veya profesyonel güvenliğinizi çevreleyen bazı iyileşmemiş yaraları gündeme getirebilir. Nasıl hissettiğinizi ezmek yerine, bu geçişi güvensizliklerinizi aşmak için mükemmel bir zaman olarak düşünebilirsiniz. Neyse ki, Ay Kova burcunda Güneş ile üçgen açı yapacağından kariyer yolunda ve profesyonel duruşta daha özgüvenli hissedebilirsiniz. Başardıklarınla ​​gurur duy!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.