Boğa Burç Yorumları 28 Ocak 2023

Boğa burcunun 28 Ocak 2023 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 28 Ocak 2023 Cumartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunun 28 Ocak 2023 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 28 Ocak 2023 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 28 Ocak 2023 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 28 Ocak 2023 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Ocak 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Şu anda oldukça çılgın hissediyorsunuz ve neredeyse kesinlikle gerçekten hareket etmek istediğinizden daha hızlı ilerliyorsunuz. Bir şeyler düşünmenize izin vermek için bile olsa, bir dinlenme noktası bulmak için iyi bir zaman.


28 Ocak 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Etrafınızda çok fazla kararsız enerji var ve bu da programlamada gecikmelere neden olabilir.


28 Ocak 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Kova güneşi kader düğümleriyle sert bir t-kare oluştururken, sevgili Boğa, profesyonel ve romantik hayatınızda nasıl ilerleyeceğiniz konusunda kararsız hissedebilirsiniz. Son zamanlarda kontrolünüz dışındaki durumlar, planlarınızda bir döngüye neden olmuş olabilir ve bunun gerçekliği bugün kendini hissettirecek. Neyse ki, güneş ve Mars arasındaki tatlı bir bağlantı, çok fazla kuralı çiğnemeden kalıpların dışında düşünme yeteneğinize güvendiğiniz sürece, bilinmeyen içinde dengede hissetmenize yardımcı olabilir. Boğa burcunun ayı, devrim niteliğindeki Uranüs’le yakınlaşmadan önce Merkür’e bir öpücük üflerken, öteden gelen mesajlar için gözlerinizi dört açın.


28 Ocak 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Boğalar, ilkel şehvetiniz bugün ateşlenebilir. Gökyüzünü heyecanlandıran böyle cızırtılı hislerle, daha fazlası için inleyeceksin. Bunun nedeni, seks ve tutku gezegenimiz olan kudretli Mars’ın alevli güneşle üçgen açı yapmasıdır. Ateşin ateşle bu buluşması, bir cehennemin coşkusuna adım atmak gibidir. Artan karizma ve manyetik çekiciliğe sahip olmayı bekleyin. Özellikle çekici görünecek ve hissedeceksiniz ve tutkulu arzularınızı tezahür ettirmekte hiç zorluk çekmeyeceksiniz. Eşleşirseniz, liderliği ele alın ve partnerinize şık bir gülümseme atın, neler olduğunu görmek ilgisini çekebilir.


28 Ocak 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Boğa, kariyer yolunda nerede duruyorsun? Kova burcundaki güneş, burcunuzdaki Kuzey Düğümü ve Akrep burcundaki Güney Düğümü ile kare açı yaptığından, benzersiz bir kariyer yolu oluşturmak için profesyonel taahhütler yerine ne kadar yalnız çalışmak isteyebileceğinizden emin olamayabilirsiniz. Başkalarıyla çalışma konusunda tarafsız olsanız da, bağımsız bir yol izlemeye daha meyilli hissedebilirsiniz. Kariyer yolunuzda parlamak için yalnız kalmanın zamanı gelmiş olabilir, özellikle burcunuzdaki yüce ilk dördün kendine güvenmeyi teşvik ettiği için.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.