Boğa Burç Yorumları 27 Ocak 2023

Boğa burcunun 27 Ocak 2023 Cuma günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 27 Ocak 2023 Cuma günü neler bekliyor? Boğa burcunun 27 Ocak 2023 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 27 Ocak 2023 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 27 Ocak 2023 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 27 Ocak 2023 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

27 Ocak 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Arkadaşların bugün senin davranışlarına şaşırabilir, oysa sana her şey tamamen normal geliyor. Bazen dünyada geçinmenin yeni yollarını denersin ve onların sadece başa çıkmaları gerekir.


27 Ocak 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Şu anda hesabınızda biraz fazla para var, ancak orada kalması gerekiyor.


27 Ocak 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Koç burcu Satürn’ü öperken, duygusal ve zihinsel sağlığınızı korumak için sınırlar belirlediğiniz için kendinizi suçlu hissetmeyin. Sorumluluklarınızı kabul etmeniz istenecek olsa da, bu titreşimler tamamen kendinizi korumakla ilgilidir. Öğleden sonra dönerken ve Luna, Pluto ile karşı karşıya gelirken maneviyatınızla yeniden bağlantı kurmayı planlayın. Aksi takdirde, evrenden kopuk hissetmeye başlayabilirsiniz. Ay burcunuza girdiğinde, moralinizi yükseltirken kozmik nimetler getiren bir değişim fark edeceksiniz. Bu akşam Luna, Venüs’e bir öpücük yolladığında, sevgiyi her yönden hissetmenizi sağlayacak iyi enerjiler akacak.


27 Ocak 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa burcu, 2018’den beri başka hiçbir burç sizin kadar radikal bir şekilde gelişmedi. Bu engin evrim, Uranüs – Büyük Uyanan – güneşi 84 yılda tamamladığında, yaşamınızda yalnızca bir kez bu şekilde gerçekleşecek. O kadar uzun yaşayacak olanlar için, yine de çok farklı bir döngü yaşayacaklar. Şimdilik, özellikle kişisel ve romantik yaşamınızla ilgili olarak, muhtemelen kendinizin en otantik ve asi versiyonunu kucaklıyorsunuz. Şimdi anlaşma zamanı değil. Şimşek gibi yaşama zamanı.


27 Ocak 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Boğa, hayal kırıklığınızın profesyonel yolculuğunuzu engellemesine izin vermeyin. Oğlak burcundaki Merkür Koç burcundaki Kayron ile kare açı yaptığında, şüphe duymanıza veya hoş olmayan geri bildirimler almanıza rağmen ilerlemeye devam etmeniz gerekir. Meydan, özellikle insanlar profesyonel yolculuğunuz hakkında gereksiz yorumlar yapıyorsa, bazı iç gerilimleri ortaya çıkarabilir. Rahatsızlıktan tepki vermek yerine, öfkenizi daha üretken bir şeye yönlendirmek için bu kareyi kullanın. Ay burcunuzda yükseleceği için, bu geçişleri canlanmak ve sonraki adımlarınızda liderliği ele geçirmek için kullanabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.