Boğa Burç Yorumları 18 Ocak 2023

Boğa burcunun 18 Ocak 2023 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 18 Ocak 2023 Çarşamba günü neler bekliyor? Boğa burcunun 18 Ocak 2023 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 18 Ocak 2023 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 18 Ocak 2023 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 18 Ocak 2023 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Ocak 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İğrenç davranışlar söz konusu olduğunda herkesin birbirini geçmeye çalıştığı o günlerden biri. İsterseniz ona binebilir ya da tavır alıp onlara büyümelerini söyleyebilirsiniz!


18 Ocak 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Sizi yanlış şekilde ovuşturan biriyle zorlu bir müzakere yapmanız gerekecek.


18 Ocak 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Yay burcunun ayı Chiron ile tatlı bir değiş tokuş yaparken, düşünceleriniz bu sabah derin olacak. Evren sizi bu tür rahatsızlıkları aşmaya zorlarken, bu enerjiyi etrafınızda taşıdığınız herhangi bir duygusal bagajı ayıklamak için kullanın. Bu arada, Oğlak güneşi Pluto ile aynı hizaya gelerek sezginizi ve diğer tarafla bağlantı kurma yeteneğinizi yükseltir. Bu titreşimler atalarınızla çalışmak, meditasyon yapmak ve mum büyüsü yapmak için mükemmeldir, bu yüzden mistik alemleri kucakladığınızdan emin olun. Bu akşam daha sonra, ay uyumlu Venüs’le aynı hizaya geldiğinde, fişten çekip sıcak bir tuz banyosuna dalmayı düşünün.


18 Ocak 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Daha heyecan verici kozmik haberler cennetten bir buket gibi geliyor Boğa. Kozmik haberci gezegenimiz Mental Merkür artık gökyüzünde geri hareket etmiyor. Bir dünya burcundan geçmeye devam ederken ağır temposundan kurtulacak. İleriye dönük olarak, burcunuza muhteşem bir şekilde hizalanmıştır ve sizi heyecanla yeni ufuklar peşinde koşmaya ve dünyayı keşfetmeye teşvik edecektir. Güneşin dokuzuncu genişleme evinize ışığını getirecek. Yaşam tarzınıza daha fazla macera katmaya hazır olun. Alınırsa ve bir ilişki içindeyse, bu enerjiyi birlikte uzun mesafeli bir yolculuk planlamak için kullanın.


18 Ocak 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Boğa, ilerlemek için neye ihtiyacın olduğunu bul. Merkür retrosu sırasında profesyonel yolculuğunuzda nereye gideceğiniz veya neyin peşine düşeceğiniz konusunda biraz kararsız kalmış olabilirsiniz. Herhangi bir eğitim fırsatı veya seyahat de engellenebilirdi! Şans eseri, Merkür bugün doğrudan Oğlak burcunda konuşlanacak, bu nedenle profesyonel yolculuğunuzda ilerleme kaydetmek için tüm ipleri bir araya getirme konusunda kendinize daha fazla güvenebilirsiniz. Ancak Oğlak burcundaki güneş aynı zamanda Oğlak burcundaki Plüton ile kavuşacağı için son bir büyük engeli aşmanız veya yolculuğunuzla ilgili bir aydınlanmaya dalmanız gerekebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.