Boğa Burç Yorumları 12 Ocak 2023

Boğa burcunun 12 Ocak 2023 Perşembe günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 12 Ocak 2023 Perşembe günü neler bekliyor? Boğa burcunun 12 Ocak 2023 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 12 Ocak 2023 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 12 Ocak 2023 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 12 Ocak 2023 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

12 Ocak 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Tutkunuz bugün güçleniyor ve biriyle görüşüyorsanız, bu onların ayaklarını yerden kesebilir! Değilse, kendinizi biraz dans veya başka bir fiziksel egzersizle şımartmak için iyi bir zaman.


12 Ocak 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yoğunluklarının sizi ertelemesine izin vermeyin – sadece gerçekten bir bağlantı kurmak isterler.


12 Ocak 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Venüs ve Kayron gökyüzünde hizalanırken, evren bugün sınırlar etrafında önemli dersler verecek. Neyse ki, oyundaki enerji, ihtiyaçlarınızı ilk sıraya koymaya ve gerektiği gibi çizgiler çekmeye istekli olduğunuz sürece olumlu bir değişiklik getirecektir. Öğleden sonra, Başak ayı Pluto’ya bir öpücük gönderirken iyi hisler akacak ve kendinizi geliştirmek veya yaratıcı bir proje üzerinde çalışmak için mükemmel olan dönüştürücü bir enerji ortaya çıkaracak. Bu gece ilerleyen saatlerde Ay Terazi’ye girdiğinde, önümüzdeki iki gün boyunca sağlık ve zindeliğe odaklanmanız için size ilham verecek bir değişim fark edeceksiniz.


12 Ocak 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

2023’te son derece önemli bir gün burada ve üzerinizde Boğa. Cadılar Bayramı’ndan bu yana, her fırsatta kaos ve zorluklar varmış gibi hissettiniz. Bunun nedeni, Mars gerilemesi olarak bilinen oldukça zor bir döngünün içine çekilmiş olmanızdır. Neyse ki, bu döngü bugün kızıl gezegenimizin yön değiştirmesi ve doğrudan İkizler burcunun semalarında istasyonlar kurmasıyla sona eriyor. Son aylarda, bir sözler ve fikirler savaşına hapsolduk ve bu muhtemelen kişisel yakın ilişkileri etkiledi. Seks ve samimiyetle ilgili karmik dersler de ortaya çıkıyordu ve şimdi bunu çözme şansınız olacak.


12 Ocak 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Boğa, kozmik olarak yüklü bir iş gününe hazır olun. Kova burcundaki Venüs Koç burcundaki Chiron ile 60’lık açı yaptığında, kariyer yolunuzun eşsiz güzelliğini görmenizi engelleyebilecek, altta yatan hayal kırıklıklarını veya öfkeyi bırakmanın zamanı geldi. Seni tutan ne varsa serbest bırak! Bunu yapmak, Mars istasyonlarının bugün ilerleyen saatlerde İkizler’e yöneldiği zamanlar için kendinizi daha güvende ve kendinden emin hissetmenize yardımcı olabilir. Şimdi doğrudan, Mars, finansal ve profesyonel olarak istikrara kavuşmak için fırsatlar ararken daha iddialı hissetmenize yardımcı olacak. Hatta para meseleleriniz hakkında daha az endişeli hissedebilirsiniz!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.