Boğa Burç Yorumları 1 Şubat 2023

Boğa burcunun 1 Şubat 2023 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 1 Şubat 2023 Çarşamba günü neler bekliyor? Boğa burcunun 1 Şubat 2023 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 1 Şubat 2023 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 1 Şubat 2023 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 1 Şubat 2023 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

1 Şubat 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Siz ve adamlarınız bugün birbirinizi sinirlendiriyorsunuz, ama bu tam olarak ciddi bir şeyin işareti değil. Herkesin haklı olduğunu düşündüğü günlerden sadece biri.


1 Şubat 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bir arkadaşınıza biraz borç para vermek, onu nasıl harcadıkları konusunda hoşgörülü olmanızı gerektirir.


1 Şubat 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bugün Kova güneşi Kayron’u öperken, sınır koymaktan ve kendine zaman ayırmaktan korkma. Bu kozmik iklim ayrıca, özellikle profesyonel hırslar söz konusu olduğunda, mücadele ettiğiniz tüm değersizlik veya güvensizlik duygularının üstesinden gelmenize yardımcı olabilir. Evren, aradığınız başarıya ulaşmanız için size rehberlik edeceğinden, şu anda mesleki hedefleriniz üzerinde meditasyon yapmak için biraz zaman ayırın. Öğleden sonra tezahür ederken ve Ay Yengeç’e girerken, eşit ölçüde düşünceli ve şefkatli hissedeceksiniz, bu da size kalbinizdekileri özgünlük ve duruşla ifade etme fırsatı veriyor.


1 Şubat 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gezegen yöneticiniz, aşk ve çekicilik tanrıçası Venüs, Boğa burcundaki Balık burcunun derin denizlerinde yüzgeçlerini sallıyor. Balık burcundan geçerken, kalbinizde, bedeninizde ve ruhunuzda muazzam bir neşenin yayıldığını hissedeceksiniz. Burası, bu burçta yüceltildiği ve en büyük bolluğunda şanlı nimetler sunabildiği bilindiğinden, daha az faydalı olanımızın ikamet etmesi için en harika yerlerden biri. Bu süre zarfında daha şefkatli, duyarlı ve romantik oluyoruz. İster bekar ister bağlı olun, aşka bir peri masalı gibi bakmalısınız.


1 Şubat 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kariyer yolunda bulunduğun yeri seviyor musun Boğa? Kova burcundaki güneş Koç burcundaki Chiron’u altmışken profesyonel duruşunuzu yansıtmanız gerekebilir. Altmışlık, iyileştirici bir geçiş olabilir, çünkü kariyerinizde güvensiz hissetmeden keşfetmek veya üzerinde hareket etmek istediğiniz şeye dalmanın zamanı gelmiş olabilir. Bunu yapmaya hazır hissediyorsanız, ay ikametgahı Yengeç’e girdikten sonra kariyer yolunuz hakkında sohbet ederken savunmasız olmak faydalı olabilir. Ay enerjisi sayesinde kariyeriniz hakkında daha açık hissedebilirsiniz!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.