Boğa Aylık Burç Yorumları Neler? Boğa Aylık Burç Yorumu 2023 Şubat

Boğa burcunun Şubat ayı için burç yorumları neler? Boğa burcunun Şubat ayı neler bekliyor? Boğa burcunun Şubat ayı aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun Şubat ayı iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun Şubat ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu Şubat ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu Şubat Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Özellikle 4 Şubat’ta Venüs-Mars karesinde yeni bir ay başlarken havada bir miktar gerginlik var. İşte ikilem: Gerçekten seks yapmak istiyorsunuz ama seks yapmak istediğiniz kişiye kızgınsınız. Hmm. Kızgın seks eğlenceli olabilir Boğa ama makyaj seksi daha tatmin edicidir.

Sekizincide, romantik planlarınızı en heyecan verici şekilde havaya fırlatan hoş bir Venüs-Uranüs sekstili var. Elbette, başlangıçta bu değişiklikler sizi oyundan biraz uzaklaştırabilir, ancak sonunda açık fikirli olduğunuz ve onunla dalga geçtiğiniz için mutlu olacaksınız. Küçük bir kozmik müdahale, aşk hayatınız için ara sıra iyidir!

18 Şubat’ta kendine güvenen güneş romantik Balık burcunda süzülüyor ve size aşk hayatınızı geliştirmek için her türlü yaratıcı fikir veriyor. Ve bu ortaklık sosyal on birinci evinize düştüğü için, başkalarının sizin için büyük bir yol kat edeceğine güvenebilirsiniz. Hoşlandığınız kişiye veya partnerinize aylardır biletleri tükenen bir konsere VIP giriş bileti almak veya yeni bir restoranda rezervasyon yaptırmak size önemli puanlar kazandırır.


Boğa Burcu Şubat Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Boğa, Şubat sizin için bazı önemli iş haberleriyle başlıyor, ancak 7 Şubat’ta Merkür gerileme sonrası aşamasını bitirene kadar bu haber size gelmeyebilir.

11’inde, Merkür’ün Kova burcuna geçmesi ve haritanızın kariyer sektörü, kariyerinize yeni bir umut ve yenilik getirerek, şu anda üzerinde çalıştığınız tüm projelerde size yeni bir başlangıç ​​yapma şansı verebilir. Bu, patronunuzla veya yönetiminizle yüzleşmenizi ve profesyonel vizyonunuzu gerçeğe dönüştürmekle ilgili tüm bürokrasiyi ortadan kaldırmanızı gerektirebilir. Değişimin zor ama gerekli olduğunu kimse sizden daha iyi bilemez.

İş yerinizi geleceğe yönlendirmeye yardım etmenin zamanı geldi. Yaratıcılığınız, 2023’te profesyonel oyunlarını hızlandırmak için herkese ilham verebilir. Unutmadan önce tüm yeni fikirlerinizi not aldığınızdan emin olun. Ayrıca bunları iş arkadaşlarınızla paylaşmayın. 20 Şubat’ta Venüs Koç’tayken fikirlerinizi benimsemeye ve kendilerininmiş gibi dağıtmaya çalışabilirler.


Boğa Burcu Şubat Ayı Aylık Burç Yorumu

Parlayan

Boğa burcu, bu ay ilgi odağındasınız. Kova burcundaki güneş, 18 Şubat’a kadar olan haftaların becerilerinizi sergilemek ve güçlü yönlerinizi vurgulamak için harika olduğu anlamına gelir. Bu, zaferleriniz ve başarılarınız hakkında konuşmanın ve neler yapabileceğinizi başkalarına bildirmenin iyi olduğu bir zamandır.

Beşincide ev bölgenizdeki dolunay, evde sessizce buhar oluşturan bir durumu vurgulayabilir. Belki iş/yaşam dengeniz bozuktur ve aileniz işinizle veya kariyerinizle çok meşgul olduğunuzu ve onlara yeterince ilgi göstermediğinizi düşünüyor olabilir. Bu, bir şeyin değişmesi gerektiğine dair ipucunuz olabilir.

Ancak 11 Şubat’ta çevik Merkür Kova burcuna geçtiğinde, kariyer sektörünüz daha da vurgulanır. Başarıya giden yolda size yardımcı olabilecek kişilerle bağlantı kurmak için iyi bir zaman. Ayrıca, ilerlemenize yardımcı olacak sorgulamalar yapmak, bilgi toplamak ve beceriler öğrenmek için bir fırsattır.

Balık burcundaki uyumlu Venüs ay ortasında Neptün ile birleştiğinde, arkadaşlarınıza yardım etmeye veya zamanınızı gönüllü olarak ayırmaya çok kolay bir şekilde çekilebilirsiniz. Gerektiğinde bile hayır demekte zorlanabilirsiniz.

Işıltılı güneş, on sekizinci yılda yıllık dört haftalık kalışı için Balık burcuna geçtiğinde sosyal hayatınız toparlanacak. Yaratıcı bir çizgiye sahip olan ve ilgi alanlarınızı paylaşan diğer kişilerle bağlantı kurmak için can atacaksınız. İster sanatçı, ister müzisyen veya aktör olsun, çalışmalarından ve hayata bakış açılarından ilham alacaksınız.

19 Şubat’ta Balık burcundaki yeniay, kulüplere katılmak, yeni sosyal çevreler keşfetmek veya belki de benzer düşünen insanların bir araya gelebileceği kendi grubunuzu oluşturmak için mükemmeldir.

Son olarak, sevgili Venüs yirminci yüzyılda Koç burcuna ve ruhsal bölgenize girerek kendinize daha fazla sevgi ve takdir gösterme fırsatı sunuyor. Kendinize karşı nazik olun ve bu dönemde biraz kişisel bakımın ve kendinizi şımartmanın tadını çıkarın.


Boğa Burcu Şubat Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

5 Şubat’ta Aslan burcundaki dolunay sırasında aşk hayatınız çok yavaş başlıyor. Dışarı çıkmaktansa içeride kalmayı düşünüyorsanız, evde rahat bir randevu gecesi planlayın, hatta aile üyelerinin sizin için çöpçatanlık yapmasına izin verin. Boğa, kaybedecek neyin var?

Merkür on birincide Kova burcuna girdiğinde iş yerinde romantizm bile bulabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla flört etmekten ilişki hedeflerinizi değerlendirmeye kadar, istediğiniz aşkı düşünmenin ve onu elde etmenin bir yolunu bulmanın tam zamanı.

Şüpheye düştüğünüzde, 18 Şubat’ta güneş Balık burcuna girdiğinde arkadaşlarınızdan biraz yardım isteyin. Hayallerinizdeki aşk ilişkisini istiyorsanız, bunu gerçekleştirmek için bağlantılarınızı kullanın. Bu, grup randevularına çıkmak, arkadaşlarla flört etmek ve hatta arkadaşlarınızdan sizi özel biriyle buluşturmalarını istemek için ideal bir zamandır.

Şubat, on dokuzunda Balık burcundaki yeni ay ile bir özlem ipucu ile sona eriyor. Flört hayatınızın nasıl olması gerektiğine dair sağlam bir fanteziniz var, ama bunu gerçekleştirmek için ne yapıyorsunuz? Sonraki adımlarınızı düşünün.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.