Başak Burç Yorumları 28 Ocak 2023

Başak burcunun 28 Ocak 2023 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 28 Ocak 2023 Cumartesi günü neler bekliyor? Başak burcunun 28 Ocak 2023 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 28 Ocak 2023 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 28 Ocak 2023 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 28 Ocak 2023 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Ocak 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Her iki şekilde de gidebilecek o çılgın günlerden biri – ama yapabileceğiniz tek şey en iyisini ummak. Tabii ki, her şeyi kapsıyorsanız, şeylerden şu ya da bu şekilde yararlanabilirsiniz.


28 Ocak 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Potansiyel bir tatlım, hala ilgilendiğinizi bilmeli. Onlara açıkla!


28 Ocak 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, Kova güneşi kader düğümleriyle sert bir t-karesi oluşturduğundan, dağınıklık sizi bugün düşüşe sürükleyebilir. Geçmişten gelen kötü planlama, aniden sizi rahatsız edebilir ve bu da hasar kontrolüne odaklanmanıza ve durumunuzda düzeni yeniden kazanmanıza neden olabilir. Şans eseri, Boğa burcunun ayı ile keskin zekalı Merkür arasındaki tatlı değiş tokuş sayesinde, akşam yaklaşırken yıldızlar güveninizi artırmak ve destek sağlamak için hizalanacak. Rastgele nimetler, Luna, Uranüs’e yaklaşıp beklenmedik bir dokunuşla iyi hisler uyandırdığında da sizi bulabilir.


28 Ocak 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Başak, ilk arzuların konusunda her zaman en açık sözlü değilsin. Ancak, bugün çok farklı bir melodi söylüyor olabilirsiniz! Görkemli ve cızırtılı güneş, seksin ve tutkunun gezegeni, alıngan ve kudretli Mars’a bakarken, tek bir şeyle ilgileneceksiniz: binmek ve inmek! Bu şımarık ve spontan dürtü, bekarları, hayallerini gıdıklayan ve onları daha fazlası için yalvartan biriyle aynı hizaya getirebilir. Çiftler bu manyetik ateşi, yatak odasında birlikte esrikliğin en yüksek seviyelerine ulaşmaya odaklanmak için kullanmalıdır. Zaten birbirinize bakıyorsanız, yatağa bile giremeyebilirsiniz.


28 Ocak 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İlerlemeye devam et Başak. Kova burcundaki güneş Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ve Akrep burcundaki Güney Düğümü ile kare açı yaptığından, işinizle gitmek veya keşfetmek istediğiniz yer arasında bir yol ayrımında olduğunuzu hissedebilirsiniz. Kareler, bir rahatlık alanından daha fazla profesyonel güvenliğe yol açacak bir şeye doğru ilerleme konusunda emin olmadığınızı ima edebilir. Boğa burcunda yüce bir ilk dördün olacağı için, bir inanç sıçraması yapmaya duygusal olarak yatırım yaptığınızı hissedebilirsiniz. Yeni bir şey denemekten korkmayın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.