Başak Burç Yorumları 22 Ocak 2023

Başak burcunun 22 Ocak 2023 Pazar günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 22 Ocak 2023 Pazar günü neler bekliyor? Başak burcunun 22 Ocak 2023 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 22 Ocak 2023 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 22 Ocak 2023 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 22 Ocak 2023 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Ocak 2023 Pazar Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün birine hayır deyin ki bu pek eğlenceli değil. Ancak, reddetmeniz en azından size bazı şeyleri ortadan kaldırmanız için gereken zamanı kazandırmalıdır. Bu, geleceğin çok daha rahatlatıcı olması gerektiği anlamına geliyor!


22 Ocak 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bazı büyük haberler sizi yolunuzdan alıkoyana kadar hızlı bir şekilde çalışıyor olacaksınız.


22 Ocak 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bugün Venüs ve Satürn Kova burcunda yakınlaşırken, organize olma ve iyi yaşama arzunuzda güçlü hissetmelisiniz. Birkaç yeni rejim benimseyerek, iyi beslenmenin, daha iyi uyumanın ve vücudunuzu beslemenin yollarını arayarak bu enerjiyle çalışın. Bu sabah Luna, Chiron’a bir öpücük üflediğinde, artık size hizmet etmeyen şeyleri üzerinizden atmanıza yardımcı olarak hayatınızda daha fazla iyiliğe yer açabilmeniz için iyi hisler akacak. Bu öğleden sonra ay Uranüs’le kare açı yaptığında enerji biraz öngörülemez hale gelebilir ve kendinizi akışa bırakmak için hazırlamak isteyebilirsiniz.


22 Ocak 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Başaklar, bugün geçmesinden korktuğunuz günlerden biri olabilir. Evliliğin ve yakınlığın gezegensel yöneticisi Tatlı Venüs, Karma ve engellerin gezegensel yöneticisi ve Büyük Görev Yöneticisi buzlu Satürn ile tam kavuşumda birleşiyor. Siz ve bir partner şu anda aynı fikirde olmayabilirsiniz, bu da ikinizi de zıt yönlere doğru iter. Kaybedeceğiniz bir savaşa girmek yerine nasıl daha iyi iletişim kurabileceğinizi ve bir takım olabileceğinizi düşünmek için bu dönemi değerlendirmek en iyisi olabilir. Daha az hüsrana uğramış hissettiğinizde pişman olabileceğiniz hiçbir şey söylemeyin veya yapmayın.


22 Ocak 2023 Pazar Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İşler iyi gidiyor Başak! Kova burcundaki Venüs, Kova burcundaki Satürn ile kavuşum yaptığı için endişelenecek pek bir şey yok. Olumlu bağlaç, bireysel bir iş hayatına sahip olma taahhüdünüze bağlı kalmanın benzersiz bir başarı olduğunu ima eder. Rutininiz, alışkanlıklarınız ve hatta işinizle ilgili alışılmadık bir şeyler olsa da, kariyer yolunuz konusunda kendinize güvenmeniz için tam da ihtiyacınız olan şey bu olabilir. Ancak Uranüs istasyonları bugün biraz sonra Boğa’ya yöneldiğinde otantik profesyonel yolculuğunuzu istikrara kavuşturmaktan korkmayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.