Başak Burç Yorumları 18 Ocak 2023

Başak burcunun 18 Ocak 2023 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 18 Ocak 2023 Çarşamba günü neler bekliyor? Başak burcunun 18 Ocak 2023 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 18 Ocak 2023 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 18 Ocak 2023 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 18 Ocak 2023 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Ocak 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün tamamen yeni şeyler denemekle ilgili — notlarınızı, kıyafetlerinizi, müziğinizi veya tamamen kontrolden çıkmış her ne ise onu düzenlemenin yeni yolları gibi. Zeki beyniniz iş başında, o yüzden bırakın özgürce dolaşsın!


18 Ocak 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İnsanlar şimdi ne söylerseniz söyleyin ekstra duyarlı olacak, bu yüzden ekstra nazik olun.


18 Ocak 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, Merkür gerilemesini tamamlarken ve Yay burcundaki ay Kayron ile birleşirken duygularınızın size rehberlik etmesine izin verirken, gardınızı düşürmenize izin verin. Bu hisler sizi güçlendirirken aynı zamanda kalbinizi geleceğe doğru takip etme fırsatı da sunar. Bu arada, Oğlak güneşi dönüştürücü Pluto’ya yakınlaşır ve sizden kim olmayı umduğunuz konusunda meditasyon yapmanızı ister. Bu kozmik iklim aynı zamanda egonuzu bir nebze olsun yükseltecek, dikkatleri üzerine çekerken cesur hamleler yapmanıza yardımcı olacak. Bu akşam Ay, Venüs’le aynı hizaya gelip haritanızın zindeliği yöneten bölümünü harekete geçirdiğinde, vücudunuza biraz sevgi gösterdiğinizden emin olun.


18 Ocak 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

2023 oldukça yavaş başladı Başaklar. Ama iyi haber bir kez daha burada! Akıl ve iletişimin kozmik habercisi ve aynı zamanda koruyucu gezegeniniz olan Mental Merkür, romantizm, gerçek aşk, flört ve çocuklarla ilgili güneş beşinci evinizdeki gerileme aşamasını tamamladı! Yöneticiniz size daha iyi titreşimler verildiğinden emin olduğundan, bunu özellikle güçlü bir şekilde hissedeceksiniz. İleriye dönük olarak, bu, yeni aşk ilgi alanlarıyla tanışmak ve başkalarıyla anlamlı samimi ilişkiler kurmak için harika bir dönem. Eşleşirseniz, ortak hobileriniz veya çocuklarınızla nasıl daha fazla eğlenebileceğinizi tartışmak için bu enerjiyi kullanın.


18 Ocak 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yaratıcı tıkanıklık kalkıyor Başak! Geri dönmeniz gereken bazı işler var, çünkü Merkür gerilemesi sizi son birkaç haftadır oyundan atmış olabilir. Merkür bugün doğrudan Oğlak burcunda duracağı için, işte fikirlerinizi ve tutkulu projelerinizi takip ederken daha düzenli hissedeceksiniz. Ancak, Oğlak burcundaki güneş Oğlak burcundaki Plüton ile kavuşacağından, çalışmayan veya en yüksek profesyonel hayrınıza hizmet eden bir şey ortaya çıkacağı için büyük bir ayarlama yapmanız gerekebilir. Tarzınızı, yeteneklerinizi ve yaratıcı girişimlerinizi dönüştürmek için birleşimi kullanın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.