Başak Burç Yorumları 12 Ocak 2023

Başak burcunun 12 Ocak 2023 Perşembe günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 12 Ocak 2023 Perşembe günü neler bekliyor? Başak burcunun 12 Ocak 2023 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 12 Ocak 2023 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 12 Ocak 2023 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 12 Ocak 2023 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

12 Ocak 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kendinizi tam olarak doğru hissetmiyorsunuz, ancak kolayca düzeltilebilir. Bu huzursuz enerji sizi yeni bir yöne doğru itmeli, dünyaya bakışınızı değiştirecek biriyle tanışmalısınız.


12 Ocak 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

En son hayranlığınızı keşfedin. Artıları ve eksileri öğrenin ve merakınızı giderin.


12 Ocak 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bugün Venüs ve Kayron gökyüzünde hizalanırken gücünüze adım atmaktan ve başkalarını yönlendirmekten korkmayın. Bu titreşimler, süreçte meslektaşlarınızı yabancılaştırmadan iş yerindeki gemiyi sıkılaştırmak için mükemmeldir. Öğleden sonra, ay Pluto’ya bir öpücük gönderirken eğlenceli bir enerji ortaya çıkacak ve gündem odaklı bir sabahın ardından gevşemenize yardımcı olacak. Bu arada, Merkür kader düğümleriyle hizalanır ve evren rehberlik ve netlik sağlamaya istekli olacağından, hem geçmiş hem de gelecek üzerine meditasyon yapmak için mükemmel bir fırsatı işaret eder. Bu gece daha sonra Ay uyumlu Terazi’ye geçtiğinde bir değişim fark edeceksiniz.


12 Ocak 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yukarıdaki yıldızlar gece donuyor, Başak. Bugün, büyük bir dönüm noktası üzerinizde. Bunun nedeni, seksi, tutkuyu, öfkeyi ve savaşı yöneten kızıl gezegen olan kudretli Mars’ın aylarca süren gerileme döngüsünü sona erdirecek olmasıdır. Daha geçen yaz başlayan ileri ve geri evreleri nedeniyle İkizler burcunda çok uzun zaman geçirecek. İkizler’de Mars, cinsel yakınlığa nasıl yaklaştığımız hakkında karmik dersler verdi ve ayrıca ilişkilerimizde kelimeleri ve iletişimi silah olarak kullandı. Son aylarda meydana gelen herhangi bir konu, artık gölge sonrası aşamaya girerken yeniden ele alınacaktır.


12 Ocak 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş yerinde her şey yoluna girecek Başak. İş hayatınızdaki değeri görmenize rağmen, Kova burcundaki Venüs’ün Koç burcundaki Kayron ile 60’lık açı oluşturması nedeniyle stresli hissedebilirsiniz. Kendinize iş hayatınıza yatırım yapma konusundaki gizli çekincelerinizi aşmanız gerekebilir. Taahhüt verme konusunda gergin hissediyorsanız, her şeyin istikrarlı ve sağlıklı kalmasını sağlamak için güçlü sınırlar oluşturmak için neler yapabileceğinizi düşünün. Mars’ın bugün daha sonra doğrudan İkizler burcunda konuşlanacağı göz önüne alındığında, kariyerinizi sürdürürken kendinize daha fazla güvenebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.