Balık Aylık Burç Yorumları Neler? Balık Aylık Burç Yorumu 2023 Şubat

Balık burcunun Şubat ayı için burç yorumları neler? Balık burcunun Şubat ayı neler bekliyor? Balık burcunun Şubat ayı aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun Şubat ayı iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun Şubat ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu Şubat ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu Şubat Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Rüya gibi ana gezegeniniz Neptün, 6 Şubat’ta iletişimsel Merkür ile mutlu bir sekstil dansı yapıyor, zihninizi rahatlatıyor ve gerçekten sevdiğiniz veya sevdiğiniz birinin yanında sizi rahatlatıyor. Daha önce onlara güvenip güvenemeyeceğinizden emin değilseniz, bu anlatım yönünün sonunda bilmelisiniz.

Bir Venüs-Neptün kavuşumu on beşinci evdeki ilk evinize indiğinde, daha çekici ve alımlı görünürsünüz. Bunun nedeni muhtemelen kendinize olan güveninizin daha yüksek olması veya kendi değerinizi bilmenizdir, ama bunu neden sorgulayasınız? Mevcut partneriniz size mümkün olduğunca yakın olmak istiyor ve/veya hoşlandığınız kişi de sizden hoşlandığını kabul ediyor.

Güneş ayrıca 18 Şubat’ta kendini onaylayan ilk evinize giriyor. Ne kadar çekici olduğunuzu biliyorsunuz Balık ve sevginizi hak eden biriyle birlikte olmaya hazırsınız. Merhametiniz ve empatiniz şu anda en değerli özelliklerinizden ikisi ve destekleyici Yengeç ve koruyucu Akrep gibi diğer su burçlarıyla iyi bir şekilde eşleşiyorsunuz.

On dokuzunda bir Balık yeniayı geliyor ve kendinizi olumlu bir şekilde değiştirmenizi istiyor. Ufukta yeni romantik olasılıklar var ve Evrenin gelecekte size sunduğu fırsatları tam anlamıyla kucaklayabilmeniz için elinizden gelenin en iyisini hissetmek için ne gerekiyorsa yapmanın zamanı geldi. Uzun zamandır bu kadar umutlu olmamıştın.


Balık Burcu Şubat Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Gizli rüyalarınızla ilgili çok aydınlatıcı bir döngünün ortasındasınız. Sevgili Balıklar, yeni bir iş veya iş fırsatı arıyorsanız, şimdi harekete geçme zamanı. Enerjinizi yönlendirmenin en iyi yolu alışılmadık görünen teklifler almaktır. Alışılmışın dışına çıkmayı amaçlayan herhangi bir işaret varsa, kesinlikle sizsiniz.

Bu, özellikle Venüs Koç burcuna geçip haritanızın finans sektörünü aydınlatmadan hemen önce, 19 Şubat’ta Balık burcundaki yeniayın güneşinizle parlak bir bağlantı oluşturduğu için geçerlidir. Kesinlikle dikkatli olmalısınız, ancak artık oyunun adı içgüdülerinize güvenmek.

Başarı dürtünüz güçlü olacak ve bu ay birçok kapıyı açacak ve finansal bir işlem size fayda sağlayabilir. Bu sizi geçen yıl uygulamaya ve tezahür ettirmeye başladığınız vizyona geri götürebilir. Şimdi bu önemli kararları alma ve kariyerinizi yepyeni bir seviyeye taşıma zamanı.


Balık Burcu Şubat Ayı Aylık Burç Yorumu

Rahatlayın ve Şarj Edin

Balık burcu, manevi sektörünüze vurgu yaparak, önümüzdeki haftalar rahatlama ve pillerinizi şarj etme şansınız. Bu, halihazırda başladığınız her şeyi bitirmek için bir fırsattır, böylece 18 Şubat’ta güneş burcunuza girdiğinde temiz bir sayfa açmış olursunuz. bunu tek başınıza veya bir danışman, terapist veya yaşam koçunun yardımıyla yapın. Ayrıca rüyalarınızı not etmek, günlüğe kaydetmek, meditasyon yapmak ve iç dünyanızla temasa geçmek için harika bir zaman.

Beşincideki dolunay, özellikle tükenmişlik veya bunalmışlık hissine denk geliyorsa, dikkatli bir şekilde ele alınması gerekebilir. Bu ay evresi, yaşam tarzı ekseninizde gerçekleşir ve gergin bir açı oluşturan başına buyruk Uranüs’ü içerir. Gününüzü basitleştirmek ve mümkün olduğunca dinlenmeye çalışmak akıllıca bir hareket olabilir. Özellikle kendinizi stresli hissediyorsanız, çalışma saatlerinizi kısaltmak için de bir çağrı olabilir.

Meraklı Merkür, 11 Şubat’ta manevi bölgenize giriyor ve buradaki varlığı, sınırlarınızı aşmanıza yardımcı olabilecek biriyle bağlantı kurmanız için size ilham verebilir. Sevdiğiniz bir yazar varsa, kitaplarını okumak çok yardımcı olabilir.

Güneşin on sekizinci gün burcunuza girmesi, sonraki dört hafta boyunca elementinizde olacağınız anlamına gelir. Yeteneklerinizi ve yeteneklerinizi dünyaya yansıtmak için bu fırsatı kullanın. Bu senin zamanın, o yüzden sana ne iyi geliyorsa onu yap. Bir değişiklik için kendinize ve ihtiyaçlarınıza odaklanın.

Son olarak, 19 Şubat’ta burcunuzdaki yeni ay, bir projeye başlamak, iyi bir alışkanlığa başlamak, bir ilişkiyi bir sonraki seviyeye taşımak veya önemli bir hedefe ilerlemek için en iyi zaman ve en iyi zamandır.


Balık Burcu Şubat Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

5 Şubat’ta dolunay Aslan’dayken yeni aya kendinize dikkat ederek başlarsınız. Flört havuzuna atlayabilmeniz için önce sağlığınıza dikkat etmeniz ve kaçındığınız şekillerde kendinizi beslemeniz gerekir. Kendine bakılmayı hak ediyorsun, Balık.

11’inde Merkür Kova burcuna girdiğinde flört etmeye kısa bir ara verin. Artık size hizmet etmeyen (yani eski sevgilinizi bloke eden) kalıcı bir ilişkiyi sonlandırın, böylece sonunda gerçekten hak ettiğiniz aşka geçebilirsiniz. Geçmişe fazla takılıp kalmayın. İyileşmen gerek.

Sezonunuz, 18 Şubat’ta güneş burcunuzda parlamaya başladığında başlar. Ekstra bir özgüven artışına sahip olacaksınız, bu nedenle, kendinizi tekrar flört oyununa sokmak için harika bir zaman. Bu aynı zamanda ilk buluşmalara evet demek, randevu gecesi kıyafetlerine yatırım yapmak ve eğlenmek için iyi bir zaman.

En iyi randevu geceniz, yeni ayın on dokuzunda burcunuzda olduğu zamandır. Bu, ilk buluşmaya gitmek için harika bir zaman çünkü varlıklarınızı kolayca gösterebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.