Aslan Burç Yorumları 28 Ocak 2023

Aslan burcunun 28 Ocak 2023 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 28 Ocak 2023 Cumartesi günü neler bekliyor? Aslan burcunun 28 Ocak 2023 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 28 Ocak 2023 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 28 Ocak 2023 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 28 Ocak 2023 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Ocak 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün çeteye bağlı kalın – yalnız gitmek zaman kaybetmenin en iyi yoludur. Yeni insanlarla tanışmak ve onların da katılmasını sağlamak kolaydır, bu nedenle işler iyi bir şekilde kontrolden çıkabilir!


28 Ocak 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün çöpçatanlık oynamak zorunda hissedebilirsiniz. Bu ikiliden yararlanacaksınız.


28 Ocak 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, Kova güneşi kader düğümleriyle karşı karşıya gelirken aklın ve kalbin bugün çelişebilir. Romantizm söz konusu olduğunda, özellikle de geçmişle bir son bulmaya çalışıyorsanız, zorluklar ortaya çıkabilir. Şans eseri, akşam tezahür ederken ve Boğa ayı Merkür ile hizalanırken, düşünceleriniz ve duygularınız arasında bir denge bulmanıza yardımcı olurken pragmatik tarafınıza erişme şansınız olacak. Kendinizle ve başkalarıyla sınırlar belirlemek, sizi daha yüksek bir yola doğru itebilir, özellikle de Luna, devrim niteliğindeki Uranüs’e yakınlaşarak havayı ve bakış açınızı sarstığında.


28 Ocak 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün şehvetle kükremeye hazır ol Leo. Yukarıdaki kozmosta ateş yanıyor! Seks ve tutku gezegenimiz kudretli Mars, görkemli ışık kaynağımız olan görkemli güneşle bir üçgen oluşturacak şekilde cızırdayacak. Bu ikisi gökyüzünde uyum sağladıkça, açlığınız ve libidonuzla tam bir uyum içinde yaşamak için ekstra cesarete ve coşkuya sahip olacaksınız. Cinsel dürtüleriniz tavan yapacak, bu yüzden kendi rızasıyla sizinle tam bir ritim içinde kendi cinsel dürtülerini beslemek isteyen birini bulduğunuzdan emin olun. İkiniz de aynı sayfadaysanız ve tam ve eksiksiz zevki serbest bırakmaya adanmışsanız, bu boğuşma hayatınızın en ateşlilerinden biri olabilir.


28 Ocak 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Hangi taahhütler programınızı etkileyecek Aslan? Kova burcundaki güneş Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ve Akrep burcundaki Güney Ay Düğümü ile kare açı yaptığı için iş-yaşam dengeniz söz konusu olduğundan kimin ve neyin peşine düşmeye değer olduğunu bulmanız gerekebilir. Kareler, neye odaklanmak istediğinizi bildiğiniz için bir gerilim olduğunu gösteriyor, ancak aynı zamanda peşinde koştuğunuz şeye bağlı olarak bunun nasıl görünebileceği konusunda da gergin olabilirsiniz. Boğa burcunda yüce bir ilk dördün olduğu için, kişisel taahhütleriniz yerine profesyonel taahhütlerinize odaklanmak en iyisi olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.