Aslan Burç Yorumları 12 Ocak 2023

Aslan burcunun 12 Ocak 2023 Perşembe günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 12 Ocak 2023 Perşembe günü neler bekliyor? Aslan burcunun 12 Ocak 2023 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 12 Ocak 2023 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 12 Ocak 2023 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 12 Ocak 2023 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

12 Ocak 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Dışarıdan gelen ilginç – ve biraz da ürkütücü – enerji akışı sayesinde önsezileriniz bugün her zamankinden daha doğru çıkacak. Ani kararlar almak için iyi bir zaman!


12 Ocak 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bir kürek al, yüzeyin altını kazmaya başla. Sürprizler ortaya çıkmayı bekler.


12 Ocak 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, bugün kalp merkezli bir meditasyon yapmayı düşün, çünkü Venüs ve Chiron gökyüzünde destekleyici bir değiş tokuşu paylaşıyor. Bu kozmik iklim, evrenle bağınızı güçlendirirken, içinizdeki uyumu bulmakla ilgilidir. Şu anda, özellikle de son zamanlarda mücadele ediyorsanız, yüksek gücünüzü yardıma çağırmaktan korkmayın. Öğleden sonra, Ay Başak Plüton’a açı yaptığında, masanızı veya evinizi toplamayı düşünün, sizi istenmeyen eşyaları atmaya teşvik edin. Bu gece ilerleyen saatlerde Ay uyumlu Terazi’ye geçerek önümüzdeki iki gün boyunca zekanızı ve iletişim becerilerinizi keskinleştirdiğinde bir değişim fark edeceksiniz.


12 Ocak 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Son olarak, aylara yayılan özellikle dalgalı bir dönemden sonra, gelgitte bir dönüş var Aslan. Resmi olarak Cadılar Bayramı’nda başlayan Mars retrosu, kızıl gezegenimiz bugünden itibaren doğrudan harekete geri döndüğünde artık unutulup giden bir anı olacak. Mart 2023’ün sonuna kadar hala yavaş bir tempoda sıkışıp kalacak olsak da, ilerlemenin ilerlediğini fark edeceğiz. Seks, çatışma veya iletişime odaklanan tüm durumlar, sürtüşmeler veya zorlukların tümü önümüzdeki aylarda çözülecek. Her zaman yaptığınız gibi önünüzdekilerle cesaretle yüzleşin.


12 Ocak 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İlerlemekten korkma Leo! Kova burcundaki Venüs Koç burcundaki Chiron’u altmışken yapacak, öğrenecek ve görecek çok şey var. Kendinizi yeni bir maceraya veya deneyime adamaya hazır olabilirsiniz, ancak bir şey sizi engelliyor olabilir. Güvenle ilerleme yeteneğinizi hangi güvensizlik veya korkunun kuşattığını düşünün. Mars bugün daha sonra doğrudan İkizler burcunda duracağından, seçeneklerinizi keşfetme konusunda kendinize daha fazla güvenebilirsiniz. Marslı dürtünüz, altta yatan bir endişe duygusu olmadan hangi özlemlerin peşinden gitmeye değer olduğu konusunda ağ kurmanıza ve bunlar üzerinde kafa yormanıza yardımcı olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.