Rüyada Aksiyonlu Şeyler Görmek

Aksiyon rüyaları oldukça nadirdir. Eylem rüyası, bir aksiyon filminde olduğunuzu veya rüya durumunda çok miktarda aksiyon olduğunu hayal ettiğiniz zamandır.
aksiyonlu-ruyalar-gormek-gorseli

Aksiyon rüyaları oldukça nadirdir. Eylem rüyası, bir aksiyon filminde olduğunuzu veya rüya durumunda çok miktarda aksiyon olduğunu hayal ettiğiniz zamandır.

Pek çok insan, içinde çok fazla olay olan veya “aksiyon dolu” rüyalar görür. Rüyanın anlamını rüyada bulunan ayrıntılara kadar bölümlendirin. Rüya halindeki hareketin sebepleri nelerdi?

Rüyanızda:

  • Bir hareket hayaliniz vardı – rüya halinde birbiri ardına olaylar.
  • Bir aksiyon oyunundaydınız.
  • Rüyada bir Xbox oyunundaydınız.
  • Rüyada bir play station oyunundaydınız.
  • Rüyada bir aksiyon filmindeydiniz.
  • Bir aksiyon romanı yazıyordunuz.
  • Rüyadaki aksiyon kahramanıydınız.
  • Rüyada ateş etme ya da etrafta koşma gibi pek çok eylem görebilirsiniz.
  • Düşüncende diğer insanların kötü ya da endişe verici davranışları vardı.

Rüyanın ayrıntılı anlamı bir aksiyon rüyası:

Rüyada çok fazla aksiyon hareketi var mıydı? Rüya durumunda, birisi veya bir şey için stresli veya endişeli hissettiğimizde genellikle aksiyon dolu rüyalar görürüz. Xbox veya Play Station gibi bir bilgisayar oyununda olmak, zihinsel durumumuz ve hayallerimiz üzerinde etkilidir. Xbox’ta halo oynadıktan sonra canlı rüyalar gördüğümü hatırlıyorum ama bir psişik olduğum için bu rüyaların sadece oyundaki ruh halimin bir yansıması olduğunu biliyordum. Bu nedenle, yatmadan önce Xbox veya play istasyonu oynadıysanız, çılgın rüyalar görmeniz normaldir.

Video oyunları (Xbox, iPad ve play station) rüyalarımızı nasıl etkiler?

Grant Mac Ewan Üniversitesi’ndeki ünlü psikolog Gackenbach, video oyunu oynamanın kişinin hayallerini nasıl etkilediğine dair bir araştırma yapmıştır. Bu 90’larda gerçekleştirilen araştırmada, oğlunun oyun alışkanlıklarını kullanarak, iki saat veya daha fazla video oyunları oynamanın rüya durumunu etkileyebileceği sonucuna vardı. Başka bir gerçeklikte (rüyada) ve oyunda olmanın, rüyanın kendisini nasıl etkileyeceği gerçekten garip.

Gackenbach’ın yaptığı daha fazla araştırma, berrak rüyaların oynadıktan sonra belirgin olduğu sonucuna vardı. Ayrıca, oyunun kendisi üzerindeki gerçek kontrolün, berrak rüyayı kışkırtmak için yeterli olduğu ilişkilendirildi. Bunun nedeni, hayalperestin / oyuncunun uyanıklık dünyasında, oyun dünyasında ve dolayısıyla hayal dünyasında kendi gerçekliğini kontrol etmesidir!

Birçok oyunla ilişkilendirilen şiddet nedeniyle “kabuslar” yaşayabiliriz. Oyun oynamayan biri olmak, rüya halimizde daha iyi başa çıkabileceğimiz anlamına gelir. Bu rüyanın anlamını üzerinde sonuca varmak için, uyanık dünyada bunu yapmalıyız. Geniş bir açıdan bakıldığında, oyunlar stresli gerçeklerle başa çıkmak için kullanılır ve kabuslar oyuncu olmayanların algılayacağı kadar korkunç değildir. Gackenback, bu tür oyunları oynayan birçok kişinin çılgın, tuhaf rüyalar gördüğünü de tespit etti. Bu kişiler daha “açık” bir rüya görme duygusuna alışkındırlar. Araştırması ilginç ve şimdi iPad gibi dünyamızın küçük çocuklarının nasıl etkilendiğine bakıyor.

Kendinizi bir rüyada bir aksiyon filminde görmek

Kendinizi rüyadaki bir aksiyon filminde görmek, hayatta mükemmellikle ilişkilidir. Bu gerçekten bir “kazan-kazan” hayalidir. Bu hayal hayatta derin bir seviyede ilerlemekle ilişkilendirilebilir. Aksiyon karakteri olmak için – örneğin “James Bond” veya “Jason Bourne” – kendi benlik kavramlarımızla ilişkilidir. Hayatta başarılı olmak istiyorsunuz. Rüyanızda hareketin hareketli olduğunu hayal ediyorsanız, tutku ve kontrole odaklanmışsınız. Ayrıca, hayatta başarılı olmak için çok büyük miktarda enerji gerektiğini de gösterebilir.

Bir savaşta ya da çok fazla eylemde olduğunuzu hayal etmek, yaşamdaki stresi gösterir. Gevşemek ve gelecek ve hedefleriniz hakkında düşünmek için “siz” için zamana ihtiyacınız olduğunu unutmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Rüya Tabirleri için daha fazla

ruyada-yuzme-havuzu-gormek-gorseli

Rüyada Yüzme Havuzu Görmek

Rüyada yüzme havuzu görmek, bilinçaltımızın derinliklerinde gizli anlamlar ve semboller barındıran ilginç bir rüya türüdür. Bu rüyanın çeşitli yönleri, hayatımızla

ruyada-kano-gormek-gorseli

Rüyada Kano Görmek

Rüyalar, bilinçaltımızın derinliklerinden yüzeye çıkan mesajlarla doludur. Kano görmek de bu gizemli dünyada karşımıza çıkan ilginç bir semboldür. Rüyanızda kano

ruyada-kayak-gormek-gorseli

Rüyada Kayak Görmek

Rüyada kayak görmek, pek çok kişi için heyecan verici bir deneyimdir. Bu rüyanın gizemini çözerek, geleceğinize dair ipuçları elde edebilirsiniz.

ruyada-jetski-gormek-gorseli

Rüyada Jetski Görmek

Merhaba sevgili okurlar! Bugün sizlere, rüyalarımızın derinliklerinde serüvenlere çıkarken karşımıza çıkan bir heyecan kaynağından bahsedeceğim: jetski! Rüyada jetski görmek, ne

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!