Akrep Burç Yorumları 18 Ocak 2023

Akrep burcunun 18 Ocak 2023 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 18 Ocak 2023 Çarşamba günü neler bekliyor? Akrep burcunun 18 Ocak 2023 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 18 Ocak 2023 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 18 Ocak 2023 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 18 Ocak 2023 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Ocak 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Genellikle, yeni fikirlerin ortalıkta dolaşmasına pek aldırmazsınız — bu, hayatı ilginç kılar! Bugün, eğlenceli olmaktan çok sinir bozucu görünebilirler, ancak açık fikirli olmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.


18 Ocak 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yaşlı akrabalarınızdan biriyle yarım kalmış bir işi bitirmenin zamanı geldi.


18 Ocak 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bu sabah Merkür yön değiştirirken ve Yay burcundaki ay şifalı asteroit Chiron’a öpücük gönderirken, vücuduna ve zihnine uyum sağla. Bu göksel değiş tokuş, özellikle alışkanlıklarınız ve sağlığınız söz konusu olduğunda, tamamen sağlığı kucaklamakla ilgilidir. Oğlak güneşi dönüştürücü Plüton’a yaklaşırken, sesiniz gün boyunca ağırlık taşıyacak. Nasıl algılanacağından emin olmasanız bile, kendi gerçeğinizi söyleyerek bu güçlendirici titreşimlere yaslanın. Bu akşamın ilerleyen saatlerinde Luna, Venüs’le tatlı bir alışverişi paylaştığında iyi hisler akacak ve bu, evinizin rahatlığında fişten çekilmek ve kişisel bakım uygulamak için mükemmel bir fırsat olacak.


18 Ocak 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Son olarak, hayal kırıklığı sizin için geçmişin bir konusu olabilir, Akrep. Mental Mercury doğrudan konuşlandı ve gerileme aşamasının sona erdiğini duyurdu. O, iletişim ve seyahatle ilgili üçüncü evinizde maceraya atılırken, sevgiliniz ya da dünyayla paylaşmak için sabırsızlanacağınız parlak planlar, düşünceler ve fikirler geliştiriyor olacaksınız. Bu enerjiyi zihninizi konuşmak için kullanın ve her türlü kaygıya veya önemli konuya şimdi gerçekçi ve pratik bir çözüm bulun. Bununla birlikte, şimdi kozmik habercimizden yararlanmanın bir başka muhteşem yolu da, bir karayolu gezisi veya kısa bir uçuş yoluyla yakın yerlere bir tatil planlamaktır. Macera bekliyor!


18 Ocak 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, iş yeri konuşmalarınız sakinleşecek. Merkür gerilemesi iletişimsizliklere yol açabileceğinden, iş hakkında veya iş arkadaşlarınızla konuşmak kolay olmayabilir. Bugün Merkür Oğlak burcuna geçtiğinde, fikrinizi belirtmek ve odayı okumak konusunda daha emin hissedebilirsiniz. Ancak Oğlak burcundaki güneş Oğlak burcundaki Plüton ile kavuştuğu için ilerlemek için bir şeye sahip olmanız veya bir şeye hitap etmeniz gerekecek. Bağlaç, tartışmaya değer bir şeyi gün ışığına çıkarabilir. Kavuşma sırasında sahiplenmekten veya temize çıkmaktan korkmayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.