Akrep Burç Yorumları 12 Ocak 2023

Akrep burcunun 12 Ocak 2023 Perşembe günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 12 Ocak 2023 Perşembe günü neler bekliyor? Akrep burcunun 12 Ocak 2023 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 12 Ocak 2023 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 12 Ocak 2023 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 12 Ocak 2023 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

12 Ocak 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün doğru türden insanları kendinize çekmekte sorun yaşamıyorsunuz — yeter ki dışarı çıkıp biraz gösteriş yapın! İnsanlar seni gerçekte olduğun gibi görebilir ve bundan hoşlanırlar!


12 Ocak 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Daha fazla bağlantı kurmaya yönelik yoğun bir dürtü, kabuğunuzdan çıktığınızın bir işaretidir.


12 Ocak 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Venüs şifalı asteroit Chiron ile hizalanırken, evren seni bugün alışkanlıklarını incelemeye teşvik edecek. Bu göksel değiş tokuş, sağlığı ve zindeliği daha ciddiye almanızı isteyecektir. Ancak, bu noktaya kadar kötü seçimler yaptığınız için kendinizi suçlamaktan kaçınmalısınız. Şans eseri, Başak ayı ile Plüton arasındaki tatlı bir değiş tokuş, özellikle özel bir ilgi grubu veya yoga stüdyosuyla ilgiliyseniz, topluluğunuz tarafından desteklendiğinizi hissetmenize yardımcı olabilir. Bu sırada Mars, iki buçuk aylık kozmik direnişin ardından sizi yeniden canlandırarak geri hareketini sonlandırır. Bu gece daha sonra Ay Terazi’ye geçtiğinde, önümüzdeki iki gün boyunca sizi sessiz ve mahrem bir ruh haline sokan bir değişim fark edeceksiniz.


12 Ocak 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, bugün evrende keskin bir değişim fark edeceksiniz. Bunun nedeni, gezegeninizin eş-yöneticisi kudretli Mars’ın uçmadan önce bir fener gibi göklerin içinde donacak olmasıdır. Cadılar Bayramı’ndan bu yana, ilişkiler, özellikle de cinsiyet, çatışma ve nasıl iletişim kurduğunuz konularında yoğun bir karmik döngüye yakalandınız. Tüm bunlar Mars’ın İkizler burcundaki geri hareketinden kaynaklanıyor. Neyse ki, gezegen eş yöneticiniz artık küllerinden doğarken, enerji ve ilerleme hayatınıza bir kez daha geri dönecek, ancak Mart ayına kadar ağır bir tempo sizi bekliyor. O zamana kadar, neyin gitmesi ya da kalması gerektiğini nihayet tam olarak bileceksiniz.


12 Ocak 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş-yaşam dengenizde ne istediğinizi veya neye ihtiyacınız olduğunu düşünmek için bir adım geri atın, Akrep. Kova burcundaki Venüs Koç burcundaki Kayron’u altmışken ideal programa veya rutine sahip olmak için ne yapacağınız konusunda bir duruş sergilemeniz gerekebilir. Ancak, yapmak istediğiniz şeyle ilgili kendi kendinize koyduğunuz sınırlamaları aşmanız gerekecek. Bu aramayı yapmak, bugün ilerleyen saatlerde Mars istasyonları İkizler’e yöneldiğinde zamanınızı, paranızı ve enerjinizi nasıl harcamak istediğiniz konusunda size daha fazla kontrol sağlayacağından güçlendirici olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.