Akrep Aylık Burç Yorumları Neler? Akrep Aylık Burç Yorumu 2023 Şubat

Akrep burcunun Şubat ayı için burç yorumları neler? Akrep burcunun Şubat ayı neler bekliyor? Akrep burcunun Şubat ayı aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun Şubat ayı iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun Şubat ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu Şubat ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu Şubat Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Hiç kimse seni yeterince ciddi olmamakla suçlamadı, değil mi Akrep?! Bu yüzden aşk hayatınız, beşinci evdeki oyuncu Aslan’daki dolunaydan gerçekten faydalanıyor çünkü bu, aşkın daha hafif tarafını görmenize yardımcı olabilir. Bu ay boyunca ilginizi çekecek pek çok dram var ama asıl vurgu iyi vakit geçirmek.

10 Şubat’ta Merkür, gölgeli yardımcı yöneticiniz Plüton ve zihinsel aktivite eviniz ile buluşuyor, bu nedenle kendinizi ifade etmekte ve/veya diğer insanların size ne anlatmaya çalıştığını anlamakta zorlanabilirsiniz. Genellikle mükemmel bir araştırmacısınız, ancak artık gerçeği bulmayı zorlaştıran engeller var.

Mistik ay, on birinci, on ikinci ve on üçüncü günlerdeki yoğun burcunuzdan geçerek aşk hayatınıza bencil bir gölge düşürür ve sizi bir değişiklik için kendi istek ve ihtiyaçlarınız hakkında düşünmeye teşvik eder. Bir süreliğine kendini ön planda tutmakta yanlış bir şey yok, ama sonunda aşkın daha çok iki yönlü bir yol olması gerekecek.

22 Şubat’taki Merkür-Mars üçgeni sırasında fikirlerinizi tartışmakta ve fikirlerinizi ifade etmekte harikasınız ve insanların sizinle aynı fikirde olmasını sağlamakta daha da iyisiniz. Bir partnere veya aşık olunan kişiye karşı bir tartışmayı kazanmak artık neredeyse çok kolay. Daha çok meydan okumayı tercih ediyorsun!


Akrep Burcu Şubat Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Şubat ayının başında, odak noktanız işinizden çok aşk ve diğer kişisel meseleler. Aile sorunları, kariyerinize çok fazla enerji harcamanızı engelleyebilir çünkü evinizin size her zamankinden daha fazla ihtiyacı var, Akrep.

İşe ayak uydurmanın anahtarı, tüm sözleşmelerinizin ve anlaşmalarınızın yerinde olduğundan emin olmaktır çünkü müzakere etmeye çalıştığınız insanlar tarafından bazı geri dönüşler olabilir. Olumlu tarafı, ayın başında ortaya çıkan tüm profesyonel kaos, karlı bir anlaşma ve yeni bir ittifakla ayrılmanıza olanak sağlayabilir.

18 Şubat’ta güneşin Balık burcuna geçmesi size kolaylıkla ilerlemeniz için daha fazla güç verir. Ertesi gün Balık yeniayı, Mart başlamadan önce enerjilerinizi toplayabilir ve çözülmemiş profesyonel meseleleri sakinleştirebilir. Ve Venüs yirmincide Koç burcuna geçerken günlerinizi aydınlatıyor.


Akrep Burcu Şubat Ayı Aylık Burç Yorumu

Hayatın tadını çıkarmak

18 Şubat’a kadar ev bölgenizdeki güneş Akrep, size hayattan bir adım geri çekilme ve olaylara bir perspektiften bakma şansı getiriyor. Önümüzdeki haftaları kendinizi beslemek, pillerinizi şarj etmek ve sevdiklerinizle daha fazla zaman geçirmek için kullanın. Evinizi güzelleştirmek ve sıcak aylara uygun hale getirmek istiyorsanız, şimdi tam zamanı. Önce biraz dağınıklık, yeniden dekore etmeyi çok daha kolaylaştıracaktır.

Aslan burcundaki dolunay ve beşinci evdeki yüksekten uçuş bölgesi, bir yanlış anlamayla çakışabilir ve her türlü barış duygusunu paramparça edebilir. Bu ay fazı, huzursuz Uranüs’e doğru açı yapar, bu nedenle herhangi bir rahatsızlık yanlış yöne alınabilir ve önemli bir bağda kopukluğa neden olabilir. Halkın içinde duygusal bir gösteri yapacak kadar üzülmemek iyi bir fikir olacaktır. En iyi ışıkta görünmeyebilirsin. Önemli bir karar vermeniz gerekiyorsa, işler düzelene kadar birkaç gün bekleyin.

Konuşkan Merkür, 11 Şubat’ta Kova burcuna ve ev ve aile sektörünüze giriyor ve evdeki işleri iyileştirmek için yeni araçlar veya teknolojiler satın almanız için size ilham verebilir. Mutfak masasında üzerinde çalışabileceğiniz bir iş fikri de hayata geçebilir. Uygulanırsa, kazanan olabilir.

Güneşin Balık burcuna geçmesi ve on sekizinci gündeki boş zaman sektörünüz, romantizmin, yaratıcılığın ve hayattan zevk almanın daha öncelikli hale geldiği bir zamanın habercisidir. Hayal gücünüz zirvede, becerilerinizi ve yeteneklerinizi şımartmak ve sanat, el işi, müzik veya yapmayı sevdiğiniz başka herhangi bir şey yaratmak için harika bir fırsat sunuyor.

Son olarak, 19 Şubat’ta Balık burcundaki yeniay, çalışmalarınızı sosyal medya veya başka yollarla tanıtmak için mükemmel bir zamandır. Yaptıklarınızı kimin izlediğini ve takdir ettiğini asla bilemezsiniz.


Akrep Burcu Şubat Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Yeni aya flört söz konusu olduğunda ilgi odağı olmaya başlıyorsunuz çünkü 5 Şubat’ta dolunay Aslan burcunda. Güçlü çiftinizi tamamlayacak birini ararken flört ederken eğlenin.

Özellikle Merkür on birincide Kova burcuna girdiğinde geleneksel flört normlarından ayrılmaya başladığınızda. Geleneksel flört rolleri sizi sıkıyor, bu yüzden hemen alışılmışın dışına çıkmaktan korkmayın. Aşkı dene Akrep, ailen gerçekten anlamasa bile.

Bu yıl Sevgililer Günü’nü biraz geç kutlayabilirsiniz, ancak 18 Şubat’ta güneş Balık burcuna girdiğinde de aynı tutkulu olacak. Hayal gücünüzün ve duyarlılığınızın rehberiniz olmasına izin verdiğiniz önümüzdeki birkaç hafta romantizm için ideal. Şu anda hayalinizdeki sevgiliyi bile bulabilirsiniz.

En iyi randevu geceniz, 19 Şubat’ta yeni ayın Balık burcunda olduğu zamandır. Hayal gücünüz kolayca çılgına dönebilir ve sizi çok büyülü yerlere götürebilir ve hayallerinizdeki randevuya gidebilirsiniz. Kelepçeleme mevsimi arkadaşınızı şimdi sabit ortağınız yapın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.