Yengeç Burç Yorumları 29 Aralık 2022

Yengeç burcunun 29 Aralık 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 29 Aralık 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 29 Aralık 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 29 Aralık 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 29 Aralık 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 29 Aralık 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Aralık 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün aile üyelerinizi kontrol edin – düşündüğünüzden daha fazla şey oluyor ve ne dediklerini gerçekten bilmeseler bile onlardan birkaç sıcak fikir alabilirsiniz.


29 Aralık 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bir akşam yemeği partisi, bir cazibe ağı örmek için mükemmel bir yerdir – daveti kabul edin.


29 Aralık 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, Koç burcunun ayı uğurlu Jüpiter’le yakınlaşırken, profesyonel hırsların bu sabah biraz ekstra kozmik destekle kutsanacak. Yıldızlar bu yolculukta size yardımcı olmak için işbirliği yaparken, bu enerjiyi durum ve başarı peşinde kullanın. Bu sırada Merkür ve Venüs Oğlak burcunda el ele tutuşarak havaya aşkınızı ifade etmek için mükemmel olan romantik bir enerji getirir. Bu titreşimler aynı zamanda kişisel bakım için idealdir, bu yüzden kalbinizi ve zihninizi mutlu edecek bir şey yaptığınızdan emin olun. Bu öğleden sonra Luna, Mars’la bağlantı kurduğunda fişi çekmeyi ve yalnızlık içinde vakit geçirmeyi düşünün.


29 Aralık 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yengeçler, kişisel ve romantik hayatınız için harika bir gün geldi. Bunun nedeni, akıl ve iletişimin komik haberci gezegenimiz olan zihinsel Merkür’ün, güneşin yedinci ortaklık evinizde sizden gökyüzünün karşısında, tanrıça birlik gezegenimiz olan tatlı Venüs ile yakın ve kişisel olarak kucaklaşacak olmasıdır. Eşinizle önemli bir konuşma yapmak için beş yıldızlı bir gün. Rastgele çıkıyorsanız ancak müstakbel partnerinizle uzun vadeli uyumluluğu tartışmak istiyorsanız, bunu bugün yapın. Zihinlerinizin ve kalplerinizin tamamen uyumlu olduğunu görebilirsiniz.


29 Aralık 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Tekrar düşün Yengeç. Koç burcundaki ilk çeyrek ay boyunca profesyonel bir ilgi odağında konumunuzu üstlenmek için ilerlemek isteseniz de, geri çekilmek daha iyi olabilir. Bu ay sırasında parlamak canlandırıcı olabilir, ancak Merkür de Oğlak burcunda geri hareket edeceği için spot ışıklarının şartlar ve koşullarla geldiğini görebilirsiniz. Merkür retrosu sırasında profesyonel taahhütlerinizin ve çalışma ilişkilerinizin ateş altında kalmasını bekleyin. Yeni düzenlemeler yapmak yerine, devam eden taahhütler ve ortaklıklar ile mevcut olan herhangi bir sorun üzerinde çalışın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.