Yengeç Burç Yorumları 28 Aralık 2022

Yengeç burcunun 28 Aralık 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 28 Aralık 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 28 Aralık 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 28 Aralık 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 28 Aralık 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 28 Aralık 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Aralık 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Çevrenizde gerçekten hak ettiğinden daha fazla otoriteye sahip görünen biriyle uğraşmanın giderek daha zor olduğunu düşünüyorsunuz. Her şeyden uzaklaşsan daha iyi.


28 Aralık 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Anlık bir dürtüyle kendinizi kaptırabilirsiniz. Sizi nereye götürdüğünü görün.


28 Aralık 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, Balık burcunda ve haritanızın maneviyatı yöneten bölümünde yolculuğuna devam ederken, bugün baş döndürücü bir duygu sizi bulabilir, tatlı Yengeç. Bu enerjiyi daha yüksek bir yolda yürümek için kullanın, özellikle Luna bu öğleden sonra ruhani Neptün’e yakınlaştığında, evrenin güzel sürprizler hazırladığına güvenin. Anlamlı değiş tokuşlar, öğleden sonra, ayın Venüs’e bir öpücük üflemesiyle tezahür edebilir, bu da, özellikle aşk söz konusu olduğunda, umursadığınızı göstermek için iyi bir zamandır. Pluto ay tarafından etkinleştirildiğinde, bu gece havayı samimi bir titreşim dolduracak.


28 Aralık 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Yengeçler, bugün göklerde parıldayan yıldızlar parlıyor ve bundan diğer tüm burçlardan daha çok keyif alabilirsiniz. Venüs, ilişkilerle ilgili yedinci evinizde sizden gökyüzünde dans ederken, bir altmışlık aracılığıyla tek ve biricik Neptün ile bir gökkuşağı bağlantısı bulacaktır. Bu, genellikle bir ruh eşinin gelişini işaret eden ilahi bir danstır. Yine de sizin için bu, duygusal, ruhani, yaratıcı ve güzel ama tamamen tehditkar olmayan biri olacaktır. Farklı bir geçmişe, kültüre, ırka veya vatana sahip biri bile olabilirler. Bekarsanız kendinizi oraya koyun ve kozmosun sizin için neler hazırladığını görün.


28 Aralık 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki taahhütlerin nereye varabilir Yengeç? Oğlak burcundaki Venüs Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yaptığında, bir çalışma ilişkisinin, sözleşmenin veya yükümlülüğün profesyonel yolculuğunuzu ne kadar etkileyebileceğini bir düşünün. Neptün’ün puslu etkisi sayesinde yolculuğunuzun gidişatı net olmasa da, düzenlemelerinizin kariyer yolunuzun daha da açılmasına nasıl yol açabileceğine dair net beklentiler oluşturmaya çalışmanın zamanı gelmiş olabilir. Profesyonel yolculuğunuz hakkında daha iyi bir bakış açısına sahip olmanıza yardımcı olabileceğinden, bu sekstil sırasında profesyonel beklentilerinizi belirlerken dürüst, doğrudan ve özlü olun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.