Terazi Burç Yorumları 31 Aralık 2022

Terazi burcunun 31 Aralık 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 31 Aralık 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunun 31 Aralık 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 31 Aralık 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 31 Aralık 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 31 Aralık 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

31 Aralık 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Artık hislerinden oldukça emin hissediyorsun, o yüzden söyle! Yakın birinin veya yakınlaşmak isteyebilecek birinin söyleyeceklerinizi duyması gerekiyor ve şimdi bunu söylemenin en iyi zamanı.


31 Aralık 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Paradokslarla baş etmeyi öğrenmek ruh için iyidir. Sizi esnek yapar.


31 Aralık 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugün, Ay Boğa’ya ve haritanızın dönüşümü yöneten sektörüne girerken, değişim ve kişisel yükseltmeler için istekli hissedeceksiniz. Ne yazık ki, bu titreşimler istediğinizden daha yavaş hareket edebilir, bu da ilerlemeniz konusunda sabırlı olmanızı önemli hale getirir. İstediğiniz geleceğe doğru küçük adımlar atarak bu enerjilerle çalışın ve bu değişimlere finansal olarak yatırım yapmaktan korkmayın. Bu arada, Venüs ve Pluto gökyüzünde göksel bir birlik oluşturarak, alanınızı tazelemeniz için size ilham veriyor. Gardırobunuzu temizlemenin, oturma odanızı yeniden boyamanın veya yeni pişirme gereçlerine yatırım yapmanın zamanı geldiyse, şimdi evinizi yeni yıl için yenileme zamanı.


31 Aralık 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Şanslı yıldızlara gelince, yukarıdaki gökler size sihir, neşe ve altın yağdırıyor Terazi. Şu andan itibaren, mucizelerin, genişlemenin ve kutsamanın gezegeni kudretli Jüpiter, ilişkilerle ilgili yedinci güneş evinizde sizden gökyüzünde dans edecek. Bu geçiş Mayıs 2023’e kadar devam edecek. Bu, bu süre zarfında bekar Terazilerin bir ruh eşiyle yollarının kesişmesini ve hatta uzun vadeli bir ilişkiye başlayabilmesini sağlar. Çiftler, ömür boyu sürecek büyük özlemleri inşa etmek için bir ekip olarak çalışırken, ilişkilerinde daha fazla uyum ve zarafet bulacaklar.


31 Aralık 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

2022’nin son gününde sakin ol Terazi. Ay elbette geçersiz olacağından, sabahınıza yavaş bir başlangıç ​​yapmayı bekleyin. Ay durgunlukları dinlenme ve rahatlama zamanıdır, bu yüzden canınız istemiyorsa üretken olmak için kendinizi zorlamamaya çalışın. Ay Boğa burcuna gireceği ve günün ilerleyen saatlerinde yükseleceği için, 2022 yılı boyunca finansal durumunuzun ve yatırımlarınızın ne kadar ileri gittiği konusunda daha derin düşüncelere dalabilirsiniz. Yeni yıl başlamadan önce profesyonel ve finansal gücünüzü kullanmaya odaklanmak için bu ay’ı kullanın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.