Terazi Burç Yorumları 30 Aralık 2022

Terazi burcunun 30 Aralık 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 30 Aralık 2022 Cuma günü neler bekliyor? Terazi burcunun 30 Aralık 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 30 Aralık 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 30 Aralık 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 30 Aralık 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

30 Aralık 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Birinin devreye girmesi ve insanların farklılıklarını aşmasına yardım etmesi gerekiyor – ve bu kişi siz olmanız gerekebilir! Bazen hakemlik yapmaktan sıkılırsın ama bugün gibi günlerde bunun olması gerektiğini bilirsin.


30 Aralık 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün senin için yıldızlarda çok ama çok güzel bire bir zaman var.


30 Aralık 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Ay Koç burcunda ve haritanızın aşkı yöneten bölümünde yolculuğuna devam ederken bugün havada bir tatlılık asılı kalacak. Kalbinizi evrenimizin sağladığı pek çok neşeye açtığınızdan emin olun ve endişelerinizi ve korkularınızı geçici olarak unutmanıza izin verin. Yaratıcı fikirlerinizi maddi alemlere taşımanın yollarını arayın Luna, akşam saatlerinde pragmatik Satürn’e bir öpücük gönderir. Ne yazık ki, bu gece Luna Merkür’le karşı karşıya geldiğinde, ev içi alanınız veya aile yaşamınızdaki çatışmayı hızlandırmakla tehdit ettiğinde, ortam biraz yoğunlaşabilir.


30 Aralık 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugün bataklıkta batıyor ve özgürlüğü bulamıyormuş gibi hissedebilirsin. Bunun nedeni, akıl ve iletişimin kozmik haberci gezegenimiz olan zihinsel Merkür’ün geri hareket etmesidir! Hayat salyangoz hızında akacak. Bu özel kış gerileme aşaması, tamamen Oğlak burcunun karlı kayalıklarında ve dağ zirvelerinde gerçekleşiyor. Toplu olarak, önümüzdeki haftalarda, miraslarımızı ve hayatımızda nasıl yapı inşa ettiğimizi gözden geçirdiğimizi, yeniden değerlendirdiğimizi ve yeniden incelediğimizi hepimiz fark edeceğiz. İlişkilerin nasıl bir faktör oynadığını anlamak da devreye girebilir. Yavaşlamanın sorun olmadığını bilin.


30 Aralık 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Terazi, doğru profesyonel taahhütlerle çalıştığına güven. Başarısız profesyonel taahhütler ve ortaklıklar hakkındaki duygular, Koç burcundaki Ay Koç burcundaki Kayron ile birleştiğinde ortaya çıkabilir. Bu kavuşum sırasında, özellikle mevcut düzenlemeler de bazı hassas noktalara çarpıyorsa, kendinizi oldukça sinirli hissedebilirsiniz. Neyin işe yaramadığına veya neyin işe yaramadığına odaklanmak yerine, bu geçişi rekoru düzeltmek için kullanabilirsiniz, çünkü ay Satürn’ü de altmış olacak. İnce Satürn etkisi, geçmişteki hataları tekrarlamamanızı sağlamak için sorumluluk almanıza yardımcı olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.