Terazi Burç Yorumları 29 Aralık 2022

Terazi burcunun 29 Aralık 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 29 Aralık 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Terazi burcunun 29 Aralık 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 29 Aralık 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 29 Aralık 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 29 Aralık 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Aralık 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Siz ve arkadaşlarınız her zamankinden daha sıkısınız – en azından sonuna kadar güvenebileceğinizi bildikleriniz! Herhangi bir riskli işiniz varsa, şimdi onlardan yardım alma ve bu işte ilerleme zamanı.


29 Aralık 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Kutluyorsun ama aşırı müsamaha gösterme dürtüsüne diren. Rahatlığa gidin, aşırıya kaçmayın.


29 Aralık 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, yıldızlar bu sabah aşk hayatınızı yükseltmek için işbirliği yapacak, Koç ayı ve Jüpiter haritanızın kalp meselelerini yöneten sektöründe güçlerini birleştirirken. Şu anda bir çiftseniz, bu enerjiyi sizin ve sevgilinizin paylaştığınız bağı beslemek ve takdir etmek için kullanın. Şu anda bir eş arayışındaysanız, evrene bir eşten ne istediğinizi bildirdiğinizden emin olun. Bu arada, Merkür ve Venüs’ün yolları Oğlak burcunda kesişiyor ve sizden alanınızı yükseltmek için biraz zaman ve belki de biraz para ayırmanızı istiyor.


29 Aralık 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Terazi, parlak güneşli gökyüzü ile muhteşem bir gün yaklaşıyor. Bunun nedeni, akıl ve iletişimin kozmik habercisi olan zihinsel Merkür’ün gezegen yöneticiniz, çekim ve uyum tanrıçamız tatlı Venüs ile yakın ve kişisel olarak kucaklaşacak olmasıdır. İkisi de gökyüzünde birleşirken, düşünceleriniz ve duygularınız özgür bırakılmış bir kuş gibi süzülmeli. Bu, samimi bir konuşma yapmak veya birine gerçekten nasıl hissettiğinizi anlatmak için harika bir zamandır. Bir iltifat, mektup, davet, hediye veya sizi çok takdir ettiğinizi hissettiren bir şey de alabilirsiniz.


29 Aralık 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş-yaşam dengenizi yeniden yapılandırın Terazi. Koç burcundaki ilk çeyrek ayın sizi her zamankinden daha cesur yapabileceği göz önüne alındığında, şimdi profesyonel taahhütleriniz veya iş ilişkilerinizle ilgili bir şeyleri harekete geçirmenin tam zamanı gibi hissedebilirsiniz. Ancak Merkür de Oğlak burcunda geri hareket edeceğinden, şimdi bir şeyi başlatmak kötü zamanlanmış olabilir. Merkür gerilemesi önümüzdeki birkaç hafta boyunca iş-yaşam dengenizi bozabileceğinden, bu yeni bir şeyi harekete geçirmenin zamanı olmayabilir. Bu gerileme sırasında zaten hareket halinde olan her şeyi halletmeye odaklanın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.