Terazi Burç Yorumları 28 Aralık 2022

Terazi burcunun 28 Aralık 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 28 Aralık 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Terazi burcunun 28 Aralık 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 28 Aralık 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 28 Aralık 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 28 Aralık 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Aralık 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kendinizle uzlaşmanız gerekebilir – ve sizinle, bu mümkün olandan daha fazlasıdır. Kendi kişisel eşyalarınız için biraz zaman ayırın ve geri kalanını arkadaşlarınız veya ailenizle kendinizi iyi hissettiren şeylere ayırın.


28 Aralık 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bu bir ölüm kalım meselesi olmaktan çok uzak. O yüzden bu kadar ciddiye almayın.


28 Aralık 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, ay Balık burcunda ve haritanızın sağlığı yöneten bölümünde yolculuğuna devam ederken bugün vücudunuz için güzel bir şey yapın. Öğleden sonra ortaya çıktığında stresi atmanın yollarını bulmaya odaklanın ve Luna ruhani Neptün ile hizaya girerek endişelerinizin erimesi için bir şans verin. Venüs ile Neptün arasındaki tatlı bir değiş tokuş sayesinde, sizi evinizin rahatlığında lüksü kucaklamaya teşvik eden iyi hisler günün ilerleyen saatlerinde akmaya devam edecek. Gün bitmeden bir ev temizliği veya kutsama yapmayı düşünün ve Plüton gökyüzümüzde aktif hale gelsin.


28 Aralık 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugün melek kanatlarını büyüttüğünü ve gökyüzünde süzülüyormuş gibi hissedebilirsin. Gezegen yöneticiniz Venüs, yanardöner Neptün’ün uzaktan gelen kahkahalarını duyacak. Bu ikisi birlikte çalıştığında, sihrin bulunacağı kesindir! İkisi de sekstil olarak bilinen mükemmel bir birlik içindeyken, ruhunuzu açmanın ve kalbinizden konuşmanın zamanı geldi. Duygularınızı derinlemesine incelemenize izin verin ve samimiyete ruhani bir şekilde yaklaşın. Bu, tantrik enerji çalışması yapmak veya hatta sevdiğiniz kişiyle bir sanat gecesi geçirmek için mükemmel bir an olabilir.


28 Aralık 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş-yaşam dengeni bul Terazi. Oğlak burcundaki Venüs, Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yaptığında, çatlakların arasından bir şeyler kayabilir. Herkesi yatıştırmaya çalışmak iyi niyetli olsanız da, bu iş-yaşam dengenizi zorlayabilir. Yapılacaklar listenizdeki her görevi yerine getirmek için yirmi dört saat içinde imkanlarınız dahilinde yapabileceğiniz çok şey var. Kendinizi ve sınırlarınızı caydırmak yerine, gün bitmeden bitirmek istediğiniz ana önceliklere yönelmelisiniz. Bu süreçte taahhütlerinize ve programınıza bağlı kaldığınızdan emin olun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.