Terazi Burç Yorumları 22 Aralık 2022

Terazi burcunun 22 Aralık 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 22 Aralık 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Terazi burcunun 22 Aralık 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 22 Aralık 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 22 Aralık 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 22 Aralık 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Aralık 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Tatlı sosyal enerjiniz, herhangi bir duruma doğrudan girmenize yardımcı olur – hatta çılgın eski sevgililerle veya arkadaşlarınızın sizi her zaman dışlayan arkadaşlarıyla uğraşırken bile. Gülümsemeye devam edin ve işler daha iyiye gitmeye devam etsin!


22 Aralık 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Her zaman yeni bir şeyler denemeye hazırsın, bu yüzden hiçbir şeyin seni korkutmasına izin verme!


22 Aralık 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Venüs Uranüs ile tatlı bir yön paylaştığından, son zamanlarda kafanda asılı kalmış olabilecek tüm kasvetleri üzerinden atma şansın olacak. Şu anda kendinizi şımartmaktan suçluluk duymayın, özellikle de kederle uğraşıyorsanız. Yay burcundaki ay Satürn’e öpücük gönderirken, vizyonlarınıza yapı getirmek için ilham alacaksınız, bu nedenle fikirlerinizi harekete geçirmekten korkmayın. Ancak, Luna ve Neptün arasındaki sert bir değiş tokuş nedeniyle düzensizlik sizi yoldan çıkarabilir. Gün sona ererken ve ay Oğlak burcuna geçerken evde rahatlamayı planlayın.


22 Aralık 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Parıltı bugün tanrılardan nektar gibi damlıyor Terazi. Gezegen yöneticiniz Venüs, şu anda dördüncü güneş evinizde dönüyor ve ortak varlıklardan oluşan güneş sekizinci evinizde elektrikli Uranüs ile üçgen şeklinde bağlanacak. Sürpriz bir ikramiye, telif hakkı çeki, komisyon veya uzlaşma, siz ve eşsiziniz için birdenbire ortaya çıkabilir – ruhlarınızı tavana uçurabilir! Ev veya aile konusunda – özellikle krediler veya ipotek konusunda – bir atılım umuyorsanız, bu yaklaşıyor olabilir! İkiniz yatırımlarınızı ve servetinizi genişletmeye hevesliyseniz, bu doğru olabilir. Bunun tezahür etmesinin başka bir yolu da, kapalı kapılar ardında biraz risk almaya karar vermenizdir.


22 Aralık 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neye yatırım yapmalısın Terazi? Oğlak burcundaki Venüs Boğa burcunda geri giden Uranüs ile üçgen açı yaptığında finansal durumunuz hakkında farklı hissedebilirsiniz. Miraslarınızın, yatırımlarınızın ve mülkünüzün istikrarını sağlamak için ihtiyatlı önlemler almak kolay bir iş değildir. Bununla birlikte, geleneksel bir finansal eylem planından uzaklaşmak isteyebilirsiniz, çünkü bu dünyevi üçgen konfor alanınızın biraz dışında kalan farklı bir fırsat sunabilir. Kendiniz ve sevdikleriniz için daha iyi finansal istikrar elde etmek üzere olağandışı fırsatları araştırmak için bu geçişi kullanın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.