Terazi Aylık Burç Yorumları Neler? Terazi Aylık Burç Yorumu 2023 Ocak

Terazi burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü neler bekliyor? Terazi burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 1 Ocak 2023 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu Ocak Ayı Aylık Burç Yorumu

Büyüleyici Makyaj

Yurtiçi bölgeniz 20 Ocak Terazi’ye kadar vurgulanır, bu da bunu organize olmak ve ev geminizi şekillendirmek için iyi bir zaman yapar. Tatilden sonra canınız kapsamlı bir temizlik yapmak istiyorsa, bir adım daha ileri giderek mekanınızı muhteşem bir şekilde baştan yaratmak isteyebilirsiniz. 2023’ü karşılamak için taze renkler ve yepyeni bir görünüm kullanmanın tam zamanı.

Kariyer ve hırs sektörünüzde güçlü bir dolunay var ve bu en iyi özenle ele alınan altıncıda. Duygularınızı herkesin önünde paylaşmak isteyebilirsiniz, ancak daha sonra yaptıklarınızdan pişman olabilirsiniz. Hayatınızdaki stresi azaltmaya çalışın ve kendinize gevşemek için daha fazla fırsat verin.

Kişisel gezegeniniz sevimli Venüs’ün 2 Ocak’ta Kova burcuna geçmesiyle hem yaratıcı hem de romantik olarak elementinizde olacaksınız. Evren sizi eğlenmek için zaman ayırmaya teşvik ediyor.

Feisty Mars, 12’sinde, seyahat ve yeni fırsatlar sektörünüzde doğrudan dönüyor. Enerji seviyeniz düşükse veya motivasyonunuz yoksa, kısa süre içinde eski hızınıza geri dönersiniz. Ve eğer önemli projeler arka plana atılıyorsa, bu onların tozunu alıp yeniden başlatmanın zamanıdır.

20 Ocak’ta güneş Kova burcuna giriyor, bu nedenle önümüzdeki dört hafta sizi becerilerinizden ve yeteneklerinizden yararlanmaya ve en sevdiğiniz hobilerinizle kendinizi şımartmaya teşvik ediyor. İş projelerini bırakmak ve kalbinizi neşeyle dolduran faaliyetlere başlamak için bir şans. Yaptığınız işi seven insanları çekebilirsiniz, bu nedenle becerilerinizi hem çevrimiçi hem de çevrimdışı proaktif olarak sergilemek için iyi bir zaman.

Son olarak, yirmi birincide Kova burcundaki yeni ay, önemli bir projeyi, girişimcilik fikrini veya üzerinde çalışmak istediğiniz herhangi bir şeyi başlatmak için en iyi zamanlardan biridir. Ve bir romantizmi bir sonraki seviyeye taşımaya hevesliysen, şimdi tam zamanı.


Terazi Burcu Ocak Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

2 Ocak’ta Venüs esintili Kova burcuna ve zevk evinize girerken aşk sadece eğlence ve oyun değil, ancak önümüzdeki birkaç hafta sizi gülümsetmeye yetecek kadar seks ve kahkaha ile dolu olacak. Ayrıca her şeyi taze ve ilginç tutan deneysel bir hava da var!

Dördüncüde, Venüs-Jüpiter sekstilası aşk hayatınızı sıcak, mutlu bir parıltıyla çevreler ve iyi enerjiniz kesinlikle bulaşıcıdır. İşler iyi gidiyorsa, daha iyi olmalarını bekleyin. Ve mücadele ediyorsanız, bu mutlu, olumlu yön, ilişkinizin hayatta kalmasına yardımcı olmak için ihtiyaç duyduğu cankurtaran halatı olabilir.

Dost canlısı Kova, 20 Ocak’ta beşinci evinize daha fazla enerji kaydıran canlı güneşi barındırmaya başlar. Hala ilişki yükümlülüklerinize (eğer varsa) saygı duyuyor ve yerine getiriyorsunuz, ancak sizi harekete geçiren asıl şey iyi vakit geçirme arzunuz. Seks artık inanılmaz olabilir ve eğer bekarsanız, vücut sayınız çok yükselmek üzere!

26’sında, sevimli Venüs, parlak gözlü Balık ile ve bazı çok karışık mesajlar üretebilen mantık ve ayrıntılar evinizle ortak olur. Kalbiniz bu geçiş sırasında gördüğünüz göze batan kırmızı bayrakları görmezden gelmeyi tercih etse de, Terazi, beyniniz başka yöne bakmanıza izin vermez.


Terazi Burcu Ocak Ayı Aylık İş Burç Yorumu

12 Ocak’ta Mars geri hareketini sonlandırdığında, hasretini çektiğiniz artış gerçekleşebilir. Bu etki, asi Uranüs ayın yürüyüşünü yirmi saniyede bitirdiğinde güçlenir. Bu enerji beklenmedik dönüşler ve koşullar getirebilir. Örneğin, zam istediğiniz miktarda olmayabilir veya şaşırıp daha fazlasını alabilirsiniz. Uranüs dahil olduğunda, beklenmeyeni beklemelisiniz.

Merkür’ün gezegensel geri dönüşü on sekizincide sona ermeden önce, iş arkadaşlarınızla ilişkinizi yeniden düşünüyor olabilirsiniz. Aldatma ve art niyetlerin maskesi düşebilir. Dürüst olmak gerekirse Terazi, işte senin için en uygun zaman olmayabilir.

Güneş, 20 Ocak’ta Kova burcuna geçerek bilinçaltı kariyer hedeflerinizin çoğunu zihninizin ön saflarına kaydırıyor. Daha fazla kazanmak ve başkalarına yardım etmek için işteki rolünüzü değiştirmek veya şirket dışında projeler üstlenmek isteyebilirsiniz. İş arkadaşlarınıza bir şans daha vermeyi tercih edebilirsiniz. Kim bilir? Belki bu sefer hepiniz iyi anlaşırsınız.

Neyse ki, ertesi gün Kova burcundaki yeniay, bazı ağların sizi eski haline getirmenize ve güveni yeniden inşa etmenize yardımcı olabilecek yeni insanlarla hizalayabileceğini gösteriyor.


Terazi Burcu Ocak Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Venüs’ün 2 Ocak’ta Kova burcuna girmesiyle yeni yıla sıcak ve ağır bir notla başlayın ve sizi potansiyel bir aşk ilişkisine hazır hale getirin. Kelepçeleme mevsimi tüm hızıyla devam ediyor, bu nedenle bir FWB durumu arıyorsanız, altıncı Yengeç dolunayı sırasında onu kilitleyin ve biraz eğlenin.

Ancak, gerçek aşkı arıyorsanız, 12 Ocak’ta Mars İkizler’de ilerlerken ve ertesi gün Juno Koç burcuna girdiğinde onu bulabilirsiniz. Sevgili Teraziler, ufkunuzu genişletin ve kendinizi aşka açın, çünkü özel birine çok çabuk ilgi duyacaksınız.

Merkür 18’inde ileri gittiğinde onları ailenizle tanıştırmayı düşünebilirsiniz. Özellikle de 20 Ocak’ta güneş Kova burcuna girerken aşk hayatınız hızla kızışıyor ve bu da onu mükemmel bir flört havası haline getiriyor. En iyi randevu geceniz, ertesi gün Kova burcundaki yeni ay sırasındadır. Aşk üzerine bir kumar oynayın ve tutkunuzun rehberiniz olmasına izin verin. Sizi harika bir yere götürebilir.

Bununla birlikte, ay sona erdiğinde ve Venüs yirmi altıncıda Balık burcuna girdiğinde sıcak ilişkiniz sönebilir. Tamamen tükenmeden önce sağlıklı ilişki alışkanlıkları geliştirebilmek için frenleri pompalayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.