Rüyada Beraat Etmek Ne Anlama Gelir?

ruyada-beraat-etmek-ne-anlama-gelir-gorseli

Rüyada bir mahkeme, hukuki meseleler ve akabinde mahkeme kararının “beraat” edildiğini veya tüm suçlamalardan aklandığını görmek, hayatınıza devam etmeniz gerektiğine delalettir.

Eğer içindeyseniz. ahlaki inançlarınız tarafından meydan okunduğunuz fiziksel dünya: başka bir deyişle, doğru ve yanlış olduğunu düşündüğünüz şeylere meydan okumanız. Bu rüya, hazırlanma yeteneğine sahip olmak için gelecekte çok daha parlak bir yere taşınmanız gerektiğine işaret eder. Sizi suçsuz bulan herhangi bir mahkeme veya devlet kurumu ile ilgili herhangi bir rüya, içsel duygularınızla bağlantılıdır.

Hukuki anlaşmazlıkları karara bağlama ve kurallara uygun olarak hukuki, cezai veya idari adalet dağıtma yetkisine sahip bir rüya. hukuk daha yüksek bir uyarıdır. Rüya, ortak hukuka veya medeni hukuka odaklanmış olabilir – her iki anlam da aşağıda özetlenmiştir. Eğer ortak hukuk hayal ediyorsanız, hayatınızdaki bir durum tersine dönecek. Rüyada hukuk mahkemesi görmek, yakın bir dostlukla ilgili olarak bir anlaşmazlık çözümünün gerekli olduğunu gösterir. Bir mahkemeye iddialarda bulunuyorsanız, bir argümandan çekilmenin zamanı gelmiştir. Benzer şekilde, bir suçla itham ediliyorsanız, çalışma durumlarına karşı savunmacı bir yaklaşım sergilemelisiniz.

Hızlı rüya anlamı

  • Bir iş mahkemesine katıldı = işteki durumlar ilerleme ile komplikasyonlara neden olabilir.
  • Avrupa yasaları (kendi ülkenizde olmayan yasalar) = seyahat önünüzde.
  • Uluslararası Mahkeme = Kendinizi kendi ülkeniz dışında yargılanırken bulduysanız, arkadaşlarınıza söylediklerinize dikkat edin.
  • Mahkeme güvenliği = hakim gibi önemli bir otorite figürü görmek, zamanın hızla değiştiğini gösterir.

 

Rüyada suçsuz bulunmak ne anlama gelir?

Bilinçli düzeyde kendini haklı çıkarma açısından içsel bir rehberlik süreci vardır, herhangi bir rüya size korkularınızı organize etme fırsatı verebilir, böylece ileriye dönük her şeyin siz ve aileniz için çok daha iyi olduğundan emin olabilirsiniz. Mahkemede olmayı hayal ediyorsanız, o zaman “eski” bir suçluluk, “cinsel” bir suçluluk (Freud) veya “sosyal” bir suçluluk duyacaksınız. Sizi hayal kırıklığına uğratan biriyle karşılaşabilirsiniz, onların derin arzuları ve dürtüleri vardır. Bu kişi kendi çabalarını engeller, arkadaşlarını ve sponsorlarını yabancılaştırır. Bu kişi, otorite figürlerini kendisini cezalandırmak, rütbesini düşürmek veya görmezden gelmek için kışkırtır, aktif olarak hayal kırıklığı, başarısızlık veya kötü muamele arar ve talep eder ve bunlardan zevk alır, öfkeyi veya reddedilmeyi kışkırtır, fırsatları atlar veya reddeder veya aşırı özveride bulunur.

Rüyada başkalarının beraat ettiğini görmek ne anlama gelir?

Hepimiz bir dereceye kadar atalete sahibiz, yeni durumlardan, yeni fırsatlardan, yeni zorluklardan, yeni koşullardan ve yeni taleplerden korkuyoruz. Sağlıklı olmak, başarılı olmak, evlenmek, anne olmak ya da birinin patronu olmak çoğu zaman geçmişten ani kopuşları gerektirir.

Bazı kendi kendini baltalayan davranışların amacı, geçmişi korumak, eski haline getirmek, onu değişim rüzgarlarından korumak ve onları kucaklıyormuş gibi görünürken gelecek vaat eden fırsatları kendi kendini aldatarak savuşturmak. Dahası, birinin salıverildiğini görmek, seyircilerin yokluğunda anlamsız olacak bir meydan okumayı, hatta garantili bir nihai zaferi temsil eder. Bir yargıç görmeyi hayal ediyorsanız, onu alkışlayacak, onaylayacak, geri çekilecek, onaylayacak, hayran kalacak, tapacak, korkacak ve hatta ondan nefret edecek bir seyirciye ihtiyacınız vardır. Yakın biri ilgi ister ve başkalarının duygularına bağlıdır.

Rüyada yargılanmak ne anlama gelir?

Cinayetten yargılanmayı hayal ediyorsanız, çevrenizdeki bir arkadaşınızın hayatı devam eden bir davaya dönüşebilir. Bu duruşmanın sürekliliği, asla ertelenmeyen mahkeme cezadır. Bu, Kafkaesk bir “mahkeme”: anlamsız, deşifre edilemez, asla bitmeyen, hiçbir karara varmayan, gizemli ve akıcı yasalara tabi ve kaprisli yargıçlar tarafından yönetilen.

Bu rüya, gerçek, olgun, yakınlıktan çok korkan Kişilik Bozuklukları (PD’ler) olan insanlarla bağlantılıdır. Yakınlık sadece bir çift arasında değil, bir işyerinde, bir mahallede, arkadaşlarla, bir projede birlikte çalışırken de kurulur. Yakınlık, sürekli ve öngörülebilir (güvenli) yakınlık içindeki etkileşimlerin sonucu olan duygusal katılımın başka bir adıdır.

Rüyada bir suçlunun kanunen salıverilmesi ne anlama gelir?

Rüyanızda size acı veren birinin beraat etmesi, uyanık hayatınızdaki birinin duygusal olarak boğulmanıza neden olduğu anlamına gelir. Bu, özgürlüğün nefesinin kesilmesiyle, taksitli bir tür ölümle sonuçlanır. Onun tarafından terörize ediliyorlar. Bundan kaçınmak için, kendi kendine zarar veren ve kendi kendini baltalayan eylemleri, başarılı bir ilişkinin, bir kariyerin, bir projenin veya bir dostluğun temellerini yıkmayı amaçlar.

Bu rüya, bu “zincirleri” çözmeye çalıştıktan sonra kendinizi mutlu ve rahatlamış hissetmenize neden olabilir. Bir kuşatmayı kırmak önemlidir, böylece özgürleşirsin, sonunda özgür olursun. Daha ağır bir not olarak, bu rüya aynı zamanda bir noktada hayatınıza girebilecek bir tür adli süreci de gösterebilir. Rüya mutlu bir notsa, bu rüya insanları affetme yeteneğine sahip olduğunuzu ve bu rüyadan dersler çıkarabileceğinizi gösterir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Rüya Tabirleri için daha fazla

ruyada-yuzme-havuzu-gormek-gorseli

Rüyada Yüzme Havuzu Görmek

Rüyada yüzme havuzu görmek, bilinçaltımızın derinliklerinde gizli anlamlar ve semboller barındıran ilginç bir rüya türüdür. Bu rüyanın çeşitli yönleri, hayatımızla

ruyada-kano-gormek-gorseli

Rüyada Kano Görmek

Rüyalar, bilinçaltımızın derinliklerinden yüzeye çıkan mesajlarla doludur. Kano görmek de bu gizemli dünyada karşımıza çıkan ilginç bir semboldür. Rüyanızda kano

ruyada-kayak-gormek-gorseli

Rüyada Kayak Görmek

Rüyada kayak görmek, pek çok kişi için heyecan verici bir deneyimdir. Bu rüyanın gizemini çözerek, geleceğinize dair ipuçları elde edebilirsiniz.

ruyada-jetski-gormek-gorseli

Rüyada Jetski Görmek

Merhaba sevgili okurlar! Bugün sizlere, rüyalarımızın derinliklerinde serüvenlere çıkarken karşımıza çıkan bir heyecan kaynağından bahsedeceğim: jetski! Rüyada jetski görmek, ne

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!