Rüyada Asit(LSD) Görmek

ruyada-asitlsd-gormek-gorseli

Asitle ilgili rüyaların şaşırtıcı ve aynı zamanda ürkütücü olduğu biliniyor.

LSD ve asit arasındaki fark nedir?

LSD ve asit arasındaki fark isimdir. Asit, LSD’nin sokak adıdır.

Ek olarak, asit/LSD gibi uyuşturucularla ilgili rüyaların neden bu kadar derin olduğunu ortaya çıkarmak için epeyce psikoterapistle de konuştum. Bu ilacı kullanan arkadaşlarım sıklıkla gördükleri rüyaların ilacı aldıktan aylar sonra hala üzerlerinde etkisi olduğundan şikayet ediyorlar. Şimdi, şamanlar astral seyahati teşvik etmek için sık sık halüsinojenik ilaçlar aldılar. Bahse varım LSD/asit kullanırken bir rüya görüp görmediğinizi merak ediyorsunuz, bu ruhsal bir rüya mıydı?

O halde LSD aldıktan sonraki rüyalarınıza ve neden bu kadar garip olduklarına hızlıca bakalım. Bu rüyalar çılgın, tuhaf ve hatta ürkütücü olabilir. LSD’nin beynimiz üzerinde, gerçek ve canlı görünen rüyalar yaratma noktasına kadar bir etkisi vardır. Evet, rüyayı her şeyden daha net gösteriyor – aslında kristal berraklığında! Bu rüyayı çözmek için bilime dönelim. Uyuduğumuzda bir REM durumuna gireriz, bu beynin histamin ve nörotransmitterleri serbest bırakabilen kısmıdır. Yani, her şey biraz canlı görünüyor ve bu, berrak rüya olarak bilinir. Şimdi, LSD veya asit, duyusal sürecimizin ve farkındalığımızın bir şekilde canlanmasına neden olur. Bu açıkça ne kadar Asit/LSD aldığınıza bağlıdır, ancak normalde uyursanız beyniniz hala aktiftir ve daha da önemlisi, rüyaların ve LSD’nin ardındaki tarih çok etkileyicidir, çünkü geçmişte uyuşturucu serbestçe elde edilebilirdi.

LSD veya asitle ilgili rüyalar manevi açıdan ne anlama geliyor?

Tamam, bunu cevaplamak için bir dizi psikolog teorisine bakmamız gerekiyor. Bahse girerim LSD veya asit kaynaklı bir rüya sırasında ruhsal bir uyanış yaşayıp yaşamadığınızı merak ediyorsunuzdur. O halde önce buna cevap vermeye çalışalım. Ünlü rüya psikoloğu Freud’a bakacak olursak, rüyalarımızın temelde kolektif bir bilinç olduğuna ve LSD ve asit gibi herhangi bir maddenin onu halüsinasyon haline dönüştüreceğine inanıyordu. 1960’lı yıllardaki bu halin farklı boyutlara seyahat etmemizi sağlayacağına ve hatta belki de hayattaki bazı bağımlılıklara çare olacağına inanılıyordu. Şimdi, LSD ve asit 1966’da yasa dışı oldu ve bu süre zarfında uyuşturucu birçok farklı bilimsel çalışma ve deney yaptı. LSD şizofreniyle de bağlantılıydı. Yasadışı hale getirilmesinin nedeni budur. LSD’nin etkisi altında bazı korkunç cinayetler ve tarikat cinayetleri bile oldu. Bazen asit alan insanlar kötü bir rüya görürler, hatta muhtemelen korkutucu, canlı bir gece deneyimi yaşarlar. Bu, insanları uyandıktan sonra savunmasız ve üzgün hissetmelerine neden olur. “Dün gece bir rüya gördüm” gibi pek çok farklı popüler şarkı var, bu şarkı LSD ile ilişkilendirildi ve rüyaların canlı bir gerçek gibi olmasını sağladı. Rüya görmenin ve asit ve LSD ilacının arkasındaki psikolojiye daha yakından bakacak olursak, ünlü Harvard psikoloğu Timothy Leary, LSD ve asidin ruhani kullanımına ilişkin çalışmayla ilgili birçok farklı iddiada bulunmuştu. Şaşırtıcı bir şekilde, Timothy bu ilacı kullanmaya teşvik etti ve zihnin kapılarını açacağına inandı.

Daha önce de belirttiğimiz gibi, rüyanın kendisi bir şekilde canlı, gerçekçi, korkutucu bir ortam olabilir ve kendi yargılarımızı da etkileyebilir. Şimdi, bu halüsinojenik ilaçlar arasındaki ilişkinin rüya halimizle önemli bir ilişkisi var.

Asit / LSD ve lüsid rüya ile bağlantı nedir?

LSD rüya görme şeklimizi etkiler. Kişi böyle bir ilaç aldığında, rüya etkisi çok net görünür. Bu lucid rüyaya çok benzer. Peki lüsid rüya nedir? Lucid, Latince’de “gerçek rüya görmek” anlamına gelen bir sıfattır. LSD/asit aldığınızda aylar sonra rüyalarınız daha da derinleşebilir. lüsid rüya, net bir şekilde rüya görmemizi sağlar. 1860 yılında psikiyatr Frederik van Eeden bilinçli rüya görmeyi araştırdı ve bu durumda olduğumuzda çevremizle mükemmel bir uyum içinde olduğumuz sonucuna vardı. Yani şimdi lüsid rüya görmeye ve LSD / aside dönersek, bu ilacın canlı halüsinasyonlar ve aynı zamanda vizyonlar yarattığını biliyoruz. Duyusal süreçlerimizi bozar ve bazen rüyalarımız gerçekmiş gibi görünür. Temel olarak, lüsid bir rüya, uyku durumunda olsanız bile bilinçli olduğunuz anlamına gelir.

Bu genellikle birisi asit ve LSD’nin etkisi altında olduğunda ortaya çıkar. Birçok insan doğal olarak lüsid rüyalar görmez. Ve bazen bu rüya ancak bu tür halüsinojenik ilaçlar kullanırken ortaya çıkar. İnsanların, aslında bir rüyada olduğunuzu anlamanıza izin vermek için rüya halindeyken ellerinize bakmak gibi, lüsid rüyayı teşvik etmek için yapma eğiliminde oldukları birçok şey vardır.

Bir rüyada “kendinizi uyandırmak” için kullanabileceğiniz çeşitli tetikleyiciler vardır. Bununla birlikte, halüsinojenik bir ilacın etkisi altındayken, genellikle bilgimiz olmadan bilinçli bir rüyaya dalarız. Rüyalar genellikle …birisi ilk kez LSD/asit almaya başladığında telaffuz edilir. 1903’e geri dönersek, D.W Kurşun çırpıcı, lüsid rüya görmenin duygusal durumumuzla bağlantılı olduğuna inanıyordu ve bu, rüyalarımızın kontrolünün bizde olduğunu tercüme etmemize izin verdi. Genellikle insanlar seyahat etmek veya psişik yolculuklara çıkmak için lüsid rüya görür. Bu oldukça ilginç çünkü lüsid rüya, asit veya LSD tripinden biraz daha üstün. Bunun nedeni, rüyayı kontrol edebilmeniz, yavaşlatabilmeniz veya rüyadan bilgi edinebilmenizdir. Böylece, asit / LSD etkisi altında zihniniz kontrolde değildir. Her iki rüya da kristal berraklığında görünür.

Berrak rüya durumunda kişi farklı boyutların bilgisini ve görünümünü kontrol edebilir, rüyanızdaki havayı kontrol edebiliyor olabilirsiniz. Bununla birlikte, bir LSD/asit rüyasında işler kontrol edilmez ve aynı türden bir rüya deneyimi yaşarsınız ama rüyada ne olursa olsun onunla koşmanız gerekir. Bu nedenle benim tavsiyem, eğer bu ilaçları açığa çıkarırsanız ve sonra rüyayı kontrol etmenin yollarını düşünmeye çalışırsanız, bu özellikle korkutucu veya ürkütücü bir deneyim yaşadıysanız doğrudur. Evet, size burada düşünmeniz için çok şey verdim ve umarım bunu elinizden alırsınız ve ileriye dönük olumsuz rüyaları potansiyel olarak engellersiniz. Rüya halindeki diğer LSD / asit bağlantılarına geçelim.

Asit / LSD ile ilgili rüyaların arkasındaki araştırma nedir?

Rüyalar sırasında nörokimyasal yapıdaki değişiklikler üzerine birçok uyku laboratuvarı çalışması yapılacaktır. Özellikle uyuşturucu etkisi altındayken. Bu nedenle, asit alırken garip, tuhaf ve canlı bir rüya gördüyseniz, bu genellikle daha yüksek bir farkındalık durumunun ruhsal bir perspektifiyle bağlantılıdır.

Asit / LSD ile ilgili rüyalar gerçek mi?

Rüyanın kendisinin, kendi anlamında gerçek olmayabileceğini takdir etmelisiniz. İçimizdeki bastırılmış duyguları gösterebilir, zihnimizde yarattığı etkilerin yoğunluğu sabahları derin bir etki yaratabilir. Şimdi, bahsedeceğim diğer bir şey de, hayattaki birçok insanın gece boyunca birçok kez rüya gördüğü, ancak birkaç kez uyandıkları için yalnızca birkaç rüyayı hatırladıklarıdır. Ancak asidin etkisi altındayken rüyanın kendisi gerçeğe dönüşebilir ve normalde yaptığınızdan çok daha fazlasını hatırlarsınız. Yolculuk sırasında meydana gelen canlı rüyada aşırı endişe ve hatta panik hissediyor olabilirsiniz.

Asit / LSD ile ilgili bir kabus görmek ne anlama geliyor?

İlacı alan insanlar hakkında okuduğum bazı araştırmalarda, paniğe yol açacak kadar şiddetli, normalde ölüme yaklaşan korkunç rüyalardan şikayetçi olmaları ilginçti. Hatta insanların bu ilaçların etkisi altında rüyalar görüp panik atak veya göğüs ağrısı nedeniyle acil servise götürüldüğü durumlar bile olmuştur.

Bu yüzden millet, benim tavsiyem, bu ilaçların etkisi altındayken ağlamaklı veya rahatsız edici bir rüya gördüğünüzde manevi anlamda çok fazla endişelenmeyin. Yoğunluk, rüyanın kendisi gerçekmiş gibi hissedilebilir. Biraz duygusal hissediyor olabilirsiniz, ancak bunun sadece bir rüya olduğundan emin olabilirsiniz!

Asit / LSD rüyanız farklı bir ruhsal boyuta geçmenize izin verebilir mi?

Şimdi bu soruyu ele alalım. Rüya hali içinde başka yerlere veya evrenlere seyahat ettiyseniz, buna farklı bir bakış açısıyla bakmamız gerekir. Bu makalenin başında da belirttiğim gibi, şamanlar astral alemde hareket edebilmek için halüsinojenik ilaçlar kullanırlar. Farklı bir boyuta bağlanma hayaliniz olmuş olabilir. Rüyanın kendisinden önemli bir şey aldıysanız, durumun böyle olup olmadığını bileceksiniz.

Rüyada asit almak ne anlama gelir?

Bu yüzden asit/LSD alırken rüyaların ne anlama geldiğini ele aldık. Şimdi soru, rüyanda bu ilacı almanın ne anlama geldiğidir. Bu anlamı anlamak ve ortaya çıkarmak için halüsinojenik ilaçlarla ilgili bir dizi farklı eski rüya kitabı okudum. Asit oldukça modern bir uyuşturucu olduğu için rüya sözlüklerinin çoğu yoruma yer vermiyordu. Daha sonra afyonun yorumuna dönebilir ve bunu aside uygulayabiliriz. Afyon, Viktorya döneminde çok popülerdi. Daha fazla uzatmadan, bu ilacı bir rüya rüyasında almanın gerçek anlamını ortaya çıkaralım. Bir rüyada asit almak, başa çıkmanız gereken bazı öfke, nefret veya intikam duyguları yaşadığınız anlamına gelir. Belirli bir durum ya da geçmişte başınıza gelen yanlış bir şey yüzünden kendinizi çok mutsuz hissediyor olabilirsiniz.

Bu tür bir rüya, aynı zamanda, çok sorgulanabilir olan uzlaşmacı bir bütünlüğe sahip olabileceğinizi ima edebilir. Dürüstlüğünüz, yaptığınız yanlış bir şey nedeniyle veya belirli durumlarda onurunuz kırıldığı için sorgulanabilir. Evet, bahse girerim bunu anlamın oldukça eski moda olduğunu düşünerek okuyorsunuz. Rüyada asit içmenin modern yorumunun gerçekte bir şeyden kaçma arzusuyla bağlantılı olduğuna inanıyorum. Asit gezisi hakkında bir rüya görmek, hayatta daha olumlu duygulara sahip olmak istediğiniz bir şeye sahip olduğunuz anlamına da gelebilir. Eski rüya kitaplarında tanıdığınız birinin halüsinojenik bir ilaç kullandığını görmek, çevrenize ve belki de kendinize karşı olumsuz duygular besleyebileceğinize işaret eder. Duygular korku, eleştiri ve kinizmden kaynaklanır.

Eski rüya sözlüklerinde halüsinasyon yaratan ilaçlar satın almak, eleştiri ile bağlantılıdır. Etrafınızdaki birçok kişi, başkalarını eleştirmekten hoşlanır belki de sizi sinirlendirecek ve sinirlendirecek kadar. Eleştiriyi siz mi yapıyorsunuz? İnsanlar arasında kavga ve fikir ayrılığına yol açacak olumsuz eleştiriler yapmamaya çalışın. Olumlu eleştiri yapmaya çalışın.

Bu rüyanın tüm alanlarını ele alacağım ama önce burada birkaç tanesine bakalım.

Rüyanda sahip olabileceklerin

Rüyanda bir asit gezisi gördün. Bu tür bir rüya, birisi tarafından veya hayatınızdaki belirli bir durum tarafından manipüle edildiğiniz anlamına gelir. Belki tanıdığınız bazı insanlar sıkı çalışmanızdan faydalanıyor ama hayatınıza hiçbir şey katmıyorlar. Seni hiç düşünmeden kendi iyilikleri için kullandıklarını hissediyorsun. Rüyada asit / LSD hapı görmek, hayatınızda sahip olduğunuz bazı kötü etkileri sembolize eder. Karakterinizi ve yaşam tarzınızı etkileyen çok kötü bir gruba katılmış olmalısınız. Şu anda bunu fark edemezsiniz ama birkaç kişi bunu rahatlıkla görebilir ve size neler olduğunu anlatabilir.

Asit / LSD almanın ayrıntılı rüya yorumu

Asit gezisi hakkında bir rüya, gerçekten yapmak istediğiniz bazı şeyler olduğu anlamına gelebilir, ancak kendinizi kısıtlıyor ve duygularınızı bastırıyorsunuz. Herhangi bir asit / LSD formu hakkında bir rüya görmek, birisi olumsuz bir şey yaptığı ve sizi rahatsız ettiği için biraz olumsuzluk ve intikam hissettiğiniz anlamına gelebilir. Sizi gerçekten rahatsız eden belirli bir sorun nedeniyle öfkeli olduğunuzu gösterir! Bu sadece birinin söylediği bir yorum olabilir ama sonunda her şeyin yoluna gireceğinden endişelenmeyin. Bu rüya aynı zamanda belirli bir durumun veya bazı insanların hayatınızı çok fazla manipüle ettiği ve her şeyden çok yorulduğunuz ve bıktığınız anlamına da gelebilir. Rüyada bir partide asit gezisi görmek, hayatınızdaki belirli bir konuyla ilgili çok fazla endişe duyacağınız anlamına da gelebilir. Bekleyemeyeceksin çünkü bu tür bir rüya birinin hayatına kaygı da getirebilir.

Şu durumlarda olumlu değişiklikler kapıdadır:

  • Asit içtiğinizi görüyorsunuz.
  • Bu rüya, duygusal olarak gelişeceğinize dair size bir tür uyarıdır, bu yüzden olumludur – ve gerçekten büyük bir kalabalığın önünde kendinizi nasıl ifade edebileceğinizi öğrenmeniz gerekir.

LSD rüya emülatörü nedir?

Muhtemelen bu oyunun ne olduğunu merak ediyorsundur? Hiroko Nishikawa tarafından bir rüya günlüğünün hayalleri ve fikirleriyle yaratılmış bir Japon oyunudur. Bu özel video oyununu ele alacağımı düşündüm çünkü asıl oyunun kendisi yaratıcının deneyimlerine dayanıyordu – belki de LSD ile. Şimdi, bu, oyunun yaratıcısının rüyalar pelerini ile ruhsal bir bağlantısı olduğunu düşündürebilir! Ne yazık ki neredeyse anonim olan yaratıcı. Yaşı, gerçek adı ve hatta cinsiyeti hakkında hiçbir şey yok. Gerçek bir gizem!

Oyuncunun avatarı, uyanıkken bir apartman dairesinde tek bir odadan çıkamaz. Ancak karakter, rüya dünyasında tuhaf manzaralara girebilir. Bunun gibi başka bir oyun yok! Oyun, karakterin çeşitli dünyalarda dolaşabilmesi ve bir dizi farklı duyusal unsuru keşfedebilmesi için yaratılmıştır. Çevre biraz tuhaf ve karakter hayvanlarla, tuhaf büyülü nesnelerle ve ayrıca çeşitli insanlarla karşılaşabilir. Oyunun kendisi, oyuncunun ilerlemesini kaydeder, ancak şaşırtıcı bir şekilde, rüya dünyasıyla bu harika etkileşime izin verir.

Oyundaki her rüya 10 dakika sürer ve bu sürenin sonunda karakter uyanır! Oyunu oynadım ve çok ilginç buldum, başkasına vermeyeceğim çünkü sizi oynamaya teşvik ediyorum – ama bir noktada uçurumdan düştüm! Oyunun kendisinin hayallerimizi canlandırması gerekiyor. Oyunun mekanizmaları ve gelişimi belki de LSD’nin etkisi altında oluşturulmuş olabilir. Video oyununun kendisi 1998’de Sony PlayStation tarafından satıldı.

Spiritüel bir bakış açısıyla bu video oyunuyla ilgili şaşırtıcı olan şey, farklı bir boyuta – gerçek bir rüya dünyasına – dayanmasıdır. Rüya dünyasının kendisine nasıl bağlandığımızı taklit ediyor. Temel olarak, oyuncu oyun boyunca bizim uyurken yaptığımız gibi farklı dünyalara doğru hareket eder. Ve oyuncunun bir hedefi var. Oyun sırasında birçok farklı dünya ve nesneyle karşılaşırlar. Oyuncunun çeşitli varoluş düzlemlerini keşfetmesine izin verir. Sanki rüya gibi. Bu oyunun, çeşitli kapılardan çok çeşitli oda boyutlarını keşfetmeye izin vermesi oldukça ilginç. Dolayısıyla bu oyunu oynamaya karar verirseniz, sizi farklı boyutlarda hayallere sevk edebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Rüya Tabirleri için daha fazla

ruyada-yuzme-havuzu-gormek-gorseli

Rüyada Yüzme Havuzu Görmek

Rüyada yüzme havuzu görmek, bilinçaltımızın derinliklerinde gizli anlamlar ve semboller barındıran ilginç bir rüya türüdür. Bu rüyanın çeşitli yönleri, hayatımızla

ruyada-kano-gormek-gorseli

Rüyada Kano Görmek

Rüyalar, bilinçaltımızın derinliklerinden yüzeye çıkan mesajlarla doludur. Kano görmek de bu gizemli dünyada karşımıza çıkan ilginç bir semboldür. Rüyanızda kano

ruyada-kayak-gormek-gorseli

Rüyada Kayak Görmek

Rüyada kayak görmek, pek çok kişi için heyecan verici bir deneyimdir. Bu rüyanın gizemini çözerek, geleceğinize dair ipuçları elde edebilirsiniz.

ruyada-jetski-gormek-gorseli

Rüyada Jetski Görmek

Merhaba sevgili okurlar! Bugün sizlere, rüyalarımızın derinliklerinde serüvenlere çıkarken karşımıza çıkan bir heyecan kaynağından bahsedeceğim: jetski! Rüyada jetski görmek, ne

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!