Oğlak Burç Yorumları 26 Aralık 2022

Oğlak burcunun 26 Aralık 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 26 Aralık 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 26 Aralık 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 26 Aralık 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 26 Aralık 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 26 Aralık 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

26 Aralık 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bazı insanlar kadar sezginize güvenemeyebilirsiniz – ancak bu, sezgilerinizin daha da önemli olduğu anlamına gelir! Bugün, bilinçaltından gelen bu ince sinyalleri almak için mükemmel.


26 Aralık 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün yazdığınız her şeyde yaratıcı ve kesin olun — klişelerden kaçının.


26 Aralık 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, Güney Düğümü Kayron ile dengesiz bir açı oluşturduğundan, bugün arkadaşlarınıza ve meslektaşlarınıza karşı biraz daha az sabırlı hissedebilirsiniz. Kişisel sorunlarla uğraşıyorsanız veya başkalarının kendi pisliklerini temizlemelerine yardım etmekten bıktıysanız, bu duygular özellikle belirgin olacaktır. Şans eseri, Kova ayı ile Satürn arasındaki kozmik bir ittifak, ihtiyacınız olduğunda sınırları uygulamanıza izin verecektir, bu nedenle gelen aramalarınızı sesli mesaja göndermek konusunda kendinizi suçlu hissetmeyin. Günün sonuna doğru Ay Balık burcuna girerken, haritanızın iletişimi yöneten bölümünü harekete geçirirken kendinizi çok daha konuşkan hissedeceksiniz.


26 Aralık 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Oğlaklar, 2008’den beri tüm hayatınız sürekli yeniden doğuşlardan geçiyor. Kendinizi küllerinden doğmak için yanan bir anka kuşu gibi hissettiniz. Bu aynı zamanda kişisel ve romantik yaşamınızı ve tüm önemli ilişkilerinizi kökten etkiledi. Powerhouse Pluto, güneşteki ilk kimlik evinizin – burç burcunuz – yörüngesinde dönüyor ve ileriye doğru sadece kısa bir süre kalacak. Şu anda doğrudan hareket halinde ve tam güçle çalışıyor. Bu enerjiyi, size hizmet etmeyen tüm yükleri veya negatif kalıpları serbest bırakmak için kullanın. Gücünüze sahip çıkın ve bir kez daha uçabileceğinizi bilin.


26 Aralık 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Önceliklerinizin peşinden gidin, Oğlak. Kova burcundaki ay Kova burcundaki Satürn ile kavuştuğunda değerlerinizin sorumluluğunu kabul ederek ve para kazanma fırsatlarını sahiplenerek engellemelerinizi serbest bırakın. Kavuşma, profesyonel otoritenizde kendinize güvenmek için mükemmel bir fırsat olabilir. Transitin gücünü kucaklamak, tabii ki ay istasyonları boşaldığında rahatlamanıza yardımcı olabilir. Ancak bu ay durgunluğu iş gününüzün geri kalanında devam edeceğinden, her zamanki kadar üretken olmayabilirsiniz. Daha yavaş hareket etmeniz gerekiyorsa kendinizi hırpalamamaya çalışın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.