Oğlak Aylık Burç Yorumları Neler? Oğlak Aylık Burç Yorumu 2023 Ocak

Oğlak burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 1 Ocak 2023 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu Ocak Ayı Aylık Burç Yorumu

Etki Yaratmak

Vurgu burcunuz Oğlak’ta, 20 Ocak’a kadar güneş burada sizi kendinizi ifade etmeye ve yeteneklerinizi dünyayla paylaşmaya teşvik ediyor. Bir değişiklik için kendinize odaklanmak ve kalbinize yakın faaliyetlere dahil olmak için bir fırsat.

Bununla birlikte, bu sektörde on sekizinciye kadar geveze Merkür gerilemesi ile, yine de anlaşmalara ve müzakerelere dikkat etmeniz ve gecikmelerin mümkün olduğunun farkında olmanız gerekecek. Yine de bu, geleceğinize odaklanmanızı ve gerçekten size hitap eden hedefler belirlemenizi engellememeli.

6 Ocak’taki dolunay, ilişki bölgenizde yer alıyor ve sizinle bir başkası arasındaki gerilimi vurgulayabilir. Duygular birikiyorsa ama kimse bir şey söylemiyorsa, işte o zaman her şey açığa çıkabilir. Anın sıcağında karar vermekten kaçının. Bunlara daha sonra pişman olabilirsiniz.

Dinamik Mars, üretkenliğinizde büyük bir fark yaratacak şekilde, ayın on ikisinde, yaşam tarzı sektörünüzde doğrudan dönüyor. Dalgalanan enerji seviyelerinden muzdaripseniz ve en iyi planlarınızın işe yaramadığını fark ettiyseniz, işler olumluya dönüşmek üzere. Yakında tüm sistemler gidecek.

Güneş, 20 Ocak’ta Kova burcuna ve kişisel finans bölgenize giriyor ve yaklaşık dört hafta burada kalacak. Bu, mevcut durumunuzu değerlendirmek ve paranızı sizin için nasıl daha fazla çalıştırabileceğinizi görmek için bir fırsattır.

Ertesi gün yeni ay, paradan tasarruf etmenize ve kontrolü elinizde tutmanıza yardımcı olacak yeni finansal alışkanlıklar başlatmak için en iyi zamandır. Bir yan koşuşturma başlatmaya hazırsanız, devam etmek için mükemmel bir zaman.

Son olarak, Venüs yirmi altıncıda Balık burcuna giriyor ve onun burada bulunması tartışmalara, müzakerelere ve iletişim sorunlarının çözülmesine yardımcı olabilir.


Oğlak Burcu Ocak Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Hem konuşkan Merkür (geri giden) hem de güneş bu yeni ay ve yılı başlatmak için iddialı ilk evinizdeler, bu nedenle kapı kavgasından çıkmamak için hiçbir bahaneniz yok! Bu romantik kararlardan bazılarına başlamak en önemli öncelik olmalıdır.

2 Ocak’ta bir Merkür-Neptün sekstili yaratıcılığınızı harekete geçirir ve sizi hayallerinize dikkat etmeye teşvik eder. Romantik fırsatlarınız hakkında bilinçaltınızın ortaya koyduğu şeyleri yorumlamak son derece aydınlatıcı olabilir.

Yedinci gün, yeni başlangıçlar evinizdeki Merkür ve güneş arasındaki güçlü bir kavuşum, zihinsel uyanıklığınızı ve farkındalığınızı geliştirmenize yardımcı olur. Başka bir deyişle Oğlak, artık hiçbir şey elinden gelmiyor! Yeni ilişkiler, mevcut bir bölümde yeni bir bölüme başlamak gibi tercih edilir.

Bir başka anlamlı kavuşum da ilk evinizde, bu kez 18 Ocak’ta ortaya çıkan güneş ile gölgeli Pluto arasında gerçekleşiyor. Şu anda romantik bilmeceleri ve gizemleri çözmeye çalışsanız da, birileri her zaman bir adım öndeymiş gibi görünüyor. Çok fazla dramaya neden olmadan şüpheleri doğrulamak için elinizden gelenin en iyisini yapın.


Oğlak Burcu Ocak Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Yıl, kariyerinizi bir sonraki seviyeye taşımak için tüm doğru hamleleri yapmanızla başlar. Bu yıl ile geçen yıl arasındaki fark, omuzlarınızda çok büyük bir baskı olmaması. 2023’teki enerji daha hafif ve daha soğuk.

6 Ocak’taki Yengeç dolunayı, başarılı olmak için gerekli tüm değişiklikleri yapmanız için size motivasyon verebilir (geçen yılki iş dramından herhangi bir korkunun sizi engellemesine izin vermediğiniz sürece). Başladığınız yerden çok uzakta olan Oğlak burcu, kendinizi dünyanın zirvesindeymiş gibi hissedeceksiniz.

18’inde sona eren Merkür retrosu, gelecekteki hamleleriniz ve kariyerinizin yönü konusunda sizi kararsız bırakabilir. Ancak 21 Ocak’taki Kova burcu yeniayı, sizi gücünüzü geri almaya ve işinizde ezmeye itiyor. Kursta kalın ve herhangi bir kişisel sorun üzerinde çalışabilirsiniz.


Oğlak Burcu Ocak Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Çoğu burcun beyninde aşk varken, 2 Ocak’ta Venüs’ün Kova burcuna girdiği yeni yıl için bütçe yaparken finansal geleceğiniz hakkında daha çok düşünüyorsunuz. Ancak, biraz eğlenmeyi de unutmayın. Altıncıdaki Yengeç dolunayı en iyi randevu gecenizdir, bu nedenle 2023’e kendinizi güvende ve desteklenmiş hissetmenizi sağlayacak bir ilişkiye girerek başlayın.

Bununla birlikte, henüz aşk böceği tarafından ısırılmadıysanız, Mars 12 Ocak’ta İkizler burcuna geçtiğinde ve ertesi gün Juno Koç burcuna girdiğinde daha önemli meselelerle ilgilenmek için flört etmeye ara verin. Sevgili Oğlaklar, şu anda özel hayatınızın en çok sizin ilginize ihtiyacı var.

Şans eseri, Merkür on sekizincide burcunuza doğrudan geçtiğinde flörtünüzü başlatabilirsiniz. 20 Ocak’ta güneş Kova burcuna girdiğinde özgüveninizi artırmak için birkaç randevuya çıkın. Ancak, kendi değerinizi başkalarından değil, kendi içinizden almayı unutmayın. Ertesi gün Kova burcundaki yeni ayı kişisel bakım ve kendini sevme pratiği yaparak geçirin.

Ayı, Venüs yirmi altıncıda Balık burcuna girdiğinde, tüm ilişkilerinizde derinleşerek kelimelerinizi kullanarak bitirin. Sohbetler bayılmaya değer bir romantizm yaratabilir. Zevk almak!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.