Kova Burç Yorumları 6 Aralık 2022

Kova burcunun 6 Aralık 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 6 Aralık 2022 Salı günü neler bekliyor? Kova burcunun 6 Aralık 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 6 Aralık 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 6 Aralık 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 6 Aralık 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

6 Aralık 2022 Salı Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Evdeki durumunuz tam olarak bir karmaşa değil – ama biraz dağınıklık var ve bugün bununla başa çıkmanız gerekiyor! İster dağınıklık kadar basit, ister işe yaramaz bir oda arkadaşı kadar iğrenç, meydan okumaya hazırsınız.


6 Aralık 2022 Salı Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Tam ilerlerken bir sorun çıkıyor. Bununla başa çık ve tekrar yola koyul.


6 Aralık 2022 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Boğa burcunun ayı Plüton’a öpücük gönderirken, geçmişteki acılar bu sabah bir güçlenme duygusu uyandıracak. Bu titreşimler, geriye bakmak ve üstesinden geldiğinizi kabul etmek için mükemmeldir, böylece günümüzün engelleriyle cesur bir yüz ve amaç duygusuyla yüzleşebilirsiniz. Ay Jüpiter’e bir öpücük üflediğinde küçük kutsamalar veya hediyeler ortaya çıkabilir, ancak bu aynı zamanda kendi cömertliğinizi sergilemek için mükemmel bir zamandır. Merkür Oğlak burcunda ilk kez sahneye çıktığında düşünceleriniz içe dönecek ve önümüzdeki haftalarda zihninizi, kalbinizi ve ruhunuzu incelemenizi isteyecek.


6 Aralık 2022 Salı Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Mental Merkür bir köşeyi dönmeye ve solar on ikinci eviniz Kova’nın kayalık mağaralarına ve mağaralarına inmeye karar verdi. O, en hızlı hareket eden gök cisimlerinden biridir ve her zaman etrafta fırlar! Kozmik habercimiz nereye giderse gitsin, onun zihniyetinizi, düşüncelerinizi ve kararlarınızı önemli ölçüde etkilediğini göreceksiniz. Değerli taşlar ve kristaller aramak için dikitlerin arasında dolaşırken, sezgilerinizin ve hayallerinizin gücünün arttığını fark edeceksiniz. Ruhunuzun ve içgüdülerinizin kişisel ve romantik yaşamınız hakkında size söylediklerini dinlemek için haftalarda bu enerjiyi kullanın. Önsezileriniz doğru olacak! Bir şeyler ters giderse, bundan şimdi şüphelenmeye başlayacaksınız. Antenlerinizi sırlar ve eşzamanlılıklar için açık tutun.


6 Aralık 2022 Salı Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kova, hayallerinin peşinden gitme zamanı geldi mi? Yay burcundaki Merkür Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yaparken genişletebileceğiniz bir veya iki profesyonel arzunuz var. Bir parçanız inkar edilemez derecede iyimser hissedebilir, ancak hemen devreye girmeden önce planlarınızı gözden geçirmek için bir iş arkadaşınızla temele inmeyi düşünmelisiniz. Potansiyel olarak sinir bozucu olsa da, iş arkadaşınız size her şeyi yapmadan önce ihtiyaç duyabileceğiniz daha büyük bir bakış açısı sağlayabilir. Daha sonra Merkür Yay burcundan ayrılacak ve Oğlak burcuna girecek ve profesyonel hayallerinize ilerlemeden önce size bir düşünme dönemi tanıyacak.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.