Kova Burç Yorumları 30 Aralık 2022

Kova burcunun 30 Aralık 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 30 Aralık 2022 Cuma günü neler bekliyor? Kova burcunun 30 Aralık 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 30 Aralık 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 30 Aralık 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 30 Aralık 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

30 Aralık 2022 Cuma Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Geçmişten biri, muhtemelen eski sevgili, beklenmedik bir yerde belirir ve bugün hayatınızı çok daha ilginç hale getirir. Kontrolden çıkmadan önce neler olup bittiğini anlayın!


30 Aralık 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Geçmiş, yolculuk yapmak için harika bir yerdir. O yüzden pasaportu hemen çıkarın!


30 Aralık 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Ay ateşli Koç burcunda ve üçüncü güneş evinizde hareket etmeye devam ederken, zihniniz bugün sizden daha hızlı çalışabilir. Bu titreşimler sizi bir görevden diğerine zıplatmanıza neden olabilir, ancak görevlerinizi öncelik sırasına koymazsanız projeleri yarım bırakmak kolay olacaktır. Bu akşam daha sonra Luna, Satürn’e bir öpücük yolladığında, yapılacaklar listenizdeki her öğeyi geçip geçmediğinizi iki kez kontrol ederek eylemlerinizin değerlendirmesini yapmayı düşünün. Bu gece ay Merkür’le kare açı yaptığında kendinizi dalgın bir ruh hali içinde bulabilirsiniz, ancak aileniz ve arkadaşlarınızla çabuk davranmamaya çalışın.


30 Aralık 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, yolunuzdaki bir başka keskin engele daha hazır olun. Zihnin ve iletişimin kozmik haberci gezegeni Mental Merkür, şimdi yukarıdaki göklerde donmuş durumda. Bu ne zaman olursa olsun, hiçbir şekilde hareket edemeyecekmişiz gibi hissediyoruz! Kış gerileme aşamamız tamamen Oğlak burcunun buzlu zirvelerinde gerçekleşiyor. Önümüzdeki haftalarda, miraslarımızı ve hayatımızda nasıl bir yapı inşa ettiğimizi gözden geçirdiğimizi, yeniden değerlendirdiğimizi ve yeniden incelediğimizi hepimiz fark edeceğiz. İlişkilerinizin sizi nasıl inşa ettiğine veya sizi nasıl yıktığına derinlemesine bir göz atmak için kemerlerinizi bağlayın.


30 Aralık 2022 Cuma Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kova, incinmiş veya öfkeli bir yerden konuşma. Bugün Koç burcundaki Ay Koç burcundaki Kayron ile kavuştuğunda tonunuzu, çevrenizi ve zamanlamanızı izlemek zor olabilir. İşinizle ilgili söylenen bir şey beklenmedik bir ağrılı noktayı vurabilir ve bu da kanınızın kaynamasına neden olabilir. Kendinizi savunmak için saldırmak yerine, nasıl tepki verdiğinizi izlemek isteyebilirsiniz. Soğukkanlılığınızı kaybetseniz bile, tepkilerinizden kendinizi sorumlu tutmayı kendi içinizde bulun ve gerekirse özür dileyin, özellikle de burcunuzdaki Ay Satürn’le 60 açı oluştururken.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.