Kova Burç Yorumları 28 Aralık 2022

Kova burcunun 28 Aralık 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 28 Aralık 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Kova burcunun 28 Aralık 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 28 Aralık 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 28 Aralık 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 28 Aralık 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Aralık 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Enerjiniz bugün pürüzsüz ve geniş kapsamlı ve duygusal güç santraliniz fazla mesai yapıyormuş gibi geliyor. Hazır varken en iyi arkadaşlarınızı güçlendirmenin iyi bir yolunu bulun!


28 Aralık 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün herkes sinirlerini bozuyor. Ancak bundan bahsetmek meselelere yardımcı olmaz.


28 Aralık 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bugün Ay Balık burcunda ve ikinci güneş evinizde yolculuğuna devam ederken, güzelliği tespit etmek için eşsiz bir konumda olacaksınız. Bu titreşimler tamamen mevcut ve gözlemci olmakla ilgilidir, bu nedenle çevrenizin değerini anladığınızdan emin olun. Luna, Neptün’e yakınlaştığında kendinize biraz lüks ısmarlamaktan çekinmeyin, ancak harcamalarda aşırıya kaçmamaya çalışın. Öğleden sonra ay ve Venüs birleştiğinde etrafınızı bir huzur duygusu saracak ve meditasyon yapmak, günlük tutmak veya açık havada yalnızlık aramak için mükemmel bir fırsat olacaktır.


28 Aralık 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Kovalar, bugün kesinlikle sihir bulunacaktır. Aşk ve zevk tanrıçası gezegenimiz Tatlı Venüs dağlara ve kayalıklara tırmanıyor ve ufukta uzaktan parlak bir ışık huzmesinin kendisine doğru geldiğini görebiliyor. Neptün bir deniz kızı gibi şarkı söyleyecek, uyum, gizem ve güzellik vaat edecek. İkisi seslerini sekstilde uyumlu hale getirirken, en hassas ve şehvetli ruh haline gireceksiniz. Ruhunuzun özüne kadar bu rahatlatıcı, güzel ve duygusal enerjinin tadını çıkarın. Kendinizi ifade etmenin yollarını düşünün ve evrenin size getirdiği her şey için minnettar olun.


28 Aralık 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Kovalar, mesleki ve finansal durumunuzda kendinizi güvende hissediyor musunuz? Bugün Oğlak burcundaki Venüs Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yaptığında, kendi değeriniz üzerinde düşünmeniz gerekebilir. Genel olarak, sekstil, bir profesyonel olarak gizli yeteneklerinizi vurgulayabileceği için oldukça olumlu bir geçiştir. Bununla birlikte, bu içe dönük bir geçiştir, bu nedenle gizli profesyonel benliğinizi açığa çıkarmak zor olabilir. Savunmasız olmak korkutucudur, özellikle de öncelikle özgüveniniz üzerinde çalışmanız gerekiyorsa. Bu zamanı, korkularınızı veya endişelerinizi aşmak için kullanın, böylece benlik saygınız artabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.