Kova Burç Yorumları 26 Aralık 2022

Kova burcunun 26 Aralık 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 26 Aralık 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Kova burcunun 26 Aralık 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 26 Aralık 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 26 Aralık 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 26 Aralık 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

26 Aralık 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Hayat bugün biraz kafa karıştırıcı — ama sadece senin için değil! En az yarısı normal programlamanızdan daha ilginç olması gereken her türlü sapma ve kesintinin yolunuza çıkmasını bekleyin.


26 Aralık 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Zorlayıcı bir fikir, sizi inançlarınızı gözden geçirmeye değil yeniden değerlendirmeye zorlar.


26 Aralık 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bugün soğukkanlılığını kaybetmemeye çalış, çünkü Güney Düğüm Kayron ile dengesiz bir açı oluşturuyor. Bu titreşimler, özellikle profesyonel hayatınız söz konusu olduğunda, ayağınızı ağzınıza sokmanıza neden olabilir. Neyse ki, ay burcunuzdan geçerken sorumlu Satürn ile göksel bir birlik oluştururken merkezinizi bulma ve akıllıca hareketler yapma şansınız olacak. Yetkili tarafınıza erişerek bu enerjiyle çalışın. Sadece zeninizi de bulmayı unutmayın. Bu gece daha sonra Ay Balık burcuna girdiğinde sizi biraz lüksü kucaklamaya teşvik eden bir değişim fark edeceksiniz.


26 Aralık 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hayat özellikle 2008 Kova burcundan beri yoğun hissettiriyor. Bunun nedeni, yeniden doğuş ve dönüşümün gezegeni olan güç merkezi Pluto’nun o zamandan beri güneşin on ikinci mahremiyet, sırlar ve bilinçdışı evinizin boşluklarına haykırıyor olmasıdır. Şu anda, doğrudan hareket halinde ve tam güçle çalışıyor. Muhtemelen, özellikle suçluluk, korkular ve endişeler etrafında, karmayı serbest bırakmakla uğraşmak için çok zaman harcadınız. Kişisel ve romantik ilişkilerle ilgili bagajlarla da karşılaştınız. Pluto, evrimin yeni bir derin seviyesine başlayacağınız güneşteki ilk kimlik evinize girmeden önce burada yalnızca kısa bir süre kalacak.


26 Aralık 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kim olduğuna sahip ol, Kova! Şimdi, burcunuzdaki ay burcunuzdaki Satürn ile kavuştuğunda kendinizi sınırlamak veya kısıtlamak yerine profesyonel olduğunuzu kabul etmenin zamanı geldi. Olgun ve otantik bir profesyonel olmanız gerektiğini kabul ederek bu birleşmeden en iyi şekilde yararlanın. Bu öz-yansıtma zirveye ulaştığında, tabii ki ay boşaldığında kendinizi daha güvende hissedebilirsiniz. Aydaki durgunluğun tüm gün devam edeceğini göz önünde bulundurarak, bir profesyonel olarak kim olduğunuz konusunda rahatlamaya ve daha rahat hissetmeye çalışmalısınız.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.