Kova Burç Yorumları 24 Aralık 2022

Kova burcunun 24 Aralık 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 24 Aralık 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Kova burcunun 24 Aralık 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 24 Aralık 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 24 Aralık 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 24 Aralık 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

24 Aralık 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Siz ve bir arkadaşınız veya oda arkadaşınız – veya muhtemelen sevgiliniz – beklediğinizden daha fazlasını paylaşıyorsunuz ve bu iyi bir şey olmalı. Birlikte büyük bir şey satın alın veya yakında taşınmaya karar verin.


24 Aralık 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Hepsi seninle alakalı. Bu iyi bir şey — ‘size’ özel ilgi göstermenin zamanı geldi!


24 Aralık 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bu sabah erken saatlerde Oğlak burcunun ayı tatlı Venüs’ün üzerinden geçerken perdenin ötesinden destek mesajları alabilirsiniz. Bu enerjiyi, derinlere inmek, kendinize bolca sevgi ve şefkat göstermek için bir bahane olarak kullanın. Merkür, Neptün’e bir öpücük gönderirken, sizi dünyamızın kötü durumlarına geçici bir ara verirken çevrenizi takdir etmeye teşvik ederken iyi hisler akacak. Bu akşam Luna, Pluto’nun üzerinden geçerek masaya dönüştürücü ve temizleyici bir enerji getirdiğinde kapıları kapatma şansınız olacak. Gün sona erdiğinde ve ay burcunuza girdiğinde ortam değişecek ve adımlarınızı hızlandıracak.


24 Aralık 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Kovalar, bugün önünüzde harika bir enerji yatıyor. Bunun nedeni, yukarıdaki gökyüzümüzün çok daha tatlı bir dansla dönmesidir. Zihnin ve iletişimin kozmik haberci gezegeni Mental Merkür, doğrudan Neptün’ün kalbine bir sevgi oku fırlatır! Bu ikisini de tatlılık, kahkaha ve şefkatle doldurdu, bu da zihninizin de aynı şeylerle dolacağı anlamına geliyor! Bu, şehvetli, samimi olmak ve sevgiliniz veya eşinizle bağlantı kurmak için mükemmel bir dönem. Bekarsanız, derin bir maneviyat duygusuna veya derinlere yerleşmiş empatik bir yapıya sahip birini arayın. Bu o olabilir!


24 Aralık 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kova burcu, profesyonelliğinizde kendinizi güvende hissediyor musunuz? Bugün, Oğlak burcundaki Merkür Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yaptığından, her zamankinden biraz daha içe dönük. İşte ne istediğinizi ve neye ihtiyacınız olduğunu düşünmek için bir adım geri atın. Mesleğiniz hakkında %100 net olmayabilirsiniz. Oğlak burcundaki Merkür, Balık burcundaki Neptün ile sekstil arasında olduğunda, şu anda finansal değerleri. Bunun bir kısmı içsel değişikliklerden kaynaklanıyor olabilir, özellikle de kariyer yolunuzu seçebileceğiniz yolları düşünürken bakış açınızda bir değişiklik fark ediyorsanız. Netlik eksikliği olabileceğinden, bu dönemde kendinize karşı nazik olun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.