Kova Burç Yorumları 2 Aralık 2022

Kova burcunun 2 Aralık 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 2 Aralık 2022 Cuma günü neler bekliyor? Kova burcunun 2 Aralık 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 2 Aralık 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 2 Aralık 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 2 Aralık 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

2 Aralık 2022 Cuma Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Biri çok tuhaf davranıyor ve bir kez olsun o sen değilsin! Onlara aradıkları ilgiyi vermemeye çalışın, çünkü bu onları çılgınlığın yeni zirvelerine götürmelidir – izlemesi eğlencelidir!


2 Aralık 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Biraz tuhaf olan birini tanıyor musun? Diğer insanlar gibi değiller. Nedenmiş?


2 Aralık 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, ay Koç burcundan ve üçüncü güneş evinizden geçerken, bugün eşit oranda sosyal ve meraklı hissedeceksiniz. Bu titreşimler, sıra dışı konuları tartışmak için mükemmeldir, ancak belirsiz bilgileri araştırmak da güçlü bir tatmin duygusu getirecektir. Topluluğunuza şahsen veya çevrimiçi olarak öğleden sonra, güneş ve ayın hayırlı bir alışverişi paylaştığı bir zamanda ulaşma fırsatlarını arayın. Gün sona ererken ve Luna şifalı asteroit Chiron’la yakınlaşırken, kalbiniz ve ruhunuz biraz günlük tutmaktan veya anlamlı tartışmalardan faydalanacak.


2 Aralık 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Dün size tatlı bir titreşim getirdi ve bugün hala bulutların arasında dans edecek Kova. Aşk ve güzelliğin gezegeni Venüs, güneş on birinci arkadaşlık evinize sihir getiriyor ve kalıcılık ve uzun ömür gezegeni Satürn ile sekstilde hizalanacak. Satürn sadece gezegen eş-yöneticiniz değil, aynı zamanda burcunuzda ve güneş kimliğinin ilk evinde. Sonsuza kadar sürmesini istediğiniz bir söz vermek veya plan yapmak için bu muhteşem titreşimi kullanın. Bekarsanız, biraz daha yaşlı veya daha akıllı ve ayakları yere sağlam basan birini arayın.


2 Aralık 2022 Cuma Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Kovalar, bugün iletişim yaranızın üzerinde çalışın. Koç burcundaki Ay, Koç burcunda geri giden Kayron ile kavuşum yaptığı için bazı yorumlar eve çok yakın gelebilir. Kendinizi normalden daha hassas hissedebilirsiniz, bu da dikkatli olmazsanız hayal kırıklığı ve öfkede ani bir artışa yol açabilir. Bu bağlaçla çalışmak zahmetli olsa da, sert yorumlarla çalışma veya eleştirileri değerlendirme becerinizde daha güvende hissetmek için bunu kendi yararınıza kullanabilirsiniz. Ay, Yay burcunda da güneşle üçgen açı yaptığından, günün olumlu bir şekilde bittiğini görebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.