Kova Burç Yorumları 15 Aralık 2022

Kova burcunun 15 Aralık 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 15 Aralık 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Kova burcunun 15 Aralık 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 15 Aralık 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 15 Aralık 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 15 Aralık 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

15 Aralık 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Dünyanın bilmesi için hazır olmadan önce çıkan son haberler yüzünden biraz korkmuş hissediyorsunuz – ama bu uzun vadede sizin için iyi olmalı. Sadece gülümse ve insanların ne yapacaklarını söylemelerine izin ver.


15 Aralık 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Garip bir şekilde aşırı duygusal mı hissediyorsunuz? Biraz ilerleme için can atıyorsun. Bir hamle yap.


15 Aralık 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Başak ayı gökyüzünde kozmik bir “uçurtma” oluştururken, rüyalarınız çok erken saatlerde canlı ve duygusal olarak yüklü olabilir. Mesleki ve kişisel yaşamlarınızda nasıl ilerleyeceğiniz konusunda mesajlar almış olabileceğiniz için, astral alem karşılaşmalarınızı hatırlamak için bir dakikanızı ayırın. Ay ve Uranüs arasındaki tatlı bir değiş tokuş, değiştiremeyeceğiniz şeyi kabul ettiğiniz sürece geçmişi bırakmanıza izin verecektir. Bu arada, Merkür kader düğümleriyle hizalanır ve sizi durumunuzu netlik ve mantıkla analiz etmek için mükemmel olan içe dönük bir ruh haline sokar.


15 Aralık 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, hayatın sana eğri toplar atma konusunda bir hüneri var. Uranüs tarafından yönetilen bir Hava burcu olarak, genellikle yumruklarla yuvarlanabilirsiniz. Bununla birlikte, aynı zamanda topuklarınızı kazmayı ve zeminde durmayı seven Sabit bir işaretsiniz. Mental Merkür şimdi, gevşemeniz ve sizin ve ilişkileriniz için neyin işe yaramadığına dikkat etmeniz gereken bir zaman olan gölge öncesi aşamasının derecelerinde yörüngede dönüyor. Bu, akışa devam etme ve potu karıştırmama zamanıdır, çünkü yaklaşan gerileme modeli sırasında evrenin size yol açtığı şeyi daha iyi idare edebilirsiniz.


15 Aralık 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kova, konuşmadan önce düşün. Oğlak burcundaki Merkür Koç burcunda geri giden Kayron ile kare açı yaptığında, iş arkadaşlarıyla veya işle ilgili iletişim kolay akmayabilir. Aklında, sohbette ele almaya değer bir şey var. Ancak düşüncelerinizi veya fikirlerinizi hayata geçirmek istenildiği gibi karşılanmayabilir. Yanlış iletişim veya yanlış yorumlama konusunda endişeleriniz varsa, o zaman geri çekilmek en iyisi olabilir. Değilse, sohbette kendinizi öne sürerken herhangi bir boğaz çakrası yarasını iyileştirmek için her zaman bu kareyi kullanabilirsiniz. Size ve konfor seviyenize kalmış!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.