Kova Burç Yorumları 14 Aralık 2022

Kova burcunun 14 Aralık 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 14 Aralık 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Kova burcunun 14 Aralık 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 14 Aralık 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 14 Aralık 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 14 Aralık 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

14 Aralık 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Çoğu insandan daha kolay sıkılırsınız ama atasözüne rağmen bu sizi sıkıcı yapmaz! Sadece diğerlerinden daha fazla uyarıma ihtiyacın var, o yüzden dışarı çık ve bu gece biraz kazı yap!


14 Aralık 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Derin duygularınızın ele alınması gerekiyor. Kendinizi duygusal olarak açığa çıkarın ve sesinizi duyurun.


14 Aralık 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Ay Başak’a ve güneş sekizinci evinize doğru kayarken, bugün başkalarının gözden kaçırdığı ayrıntıları fark edeceksiniz. Son zamanlarda geliştirmekte olduğunuz kişisel veya profesyonel projelerinizi düzenleyerek işinize ince ayar yapmak için bu aydınlatma yerleşimini bir fırsat olarak kullanın. Ne yazık ki, güneş ile Neptün arasında devam eden bir kare, özellikle gün boyunca telefonunuza uzanma alışkanlığınız varsa, dikkatinizi dağıtacak birçok şeyi beraberinde getirecektir. Bu öğleden sonra Luna, Venüs’e bir öpücük göndererek, ruhunuzda yer kaplayan her türlü kederi veya kederi kabul etmenizi ve salıvermenizi istediğinde iyi hisler akacak.


14 Aralık 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, senden önceki her labirentte hayatta kalabileceğin için kendini beğenmiş olma. Bugün çıkışı olmayan bir labirent olacak! Kazananın olmadığı bir oyunda kapana kısılmış, kaybolmuş hissedeceksiniz. Bunun nedeni, güneş onbirinci umut ve dostluk evinizdeki kudretli güneşin, dünyanın gördüğü en büyük tayfun gibi öfkeli olan kötü bir Neptün ile meydanda çarpışmasıdır. Bugün tüm zodyak işaretleri cezalandırılmış hissedecek, ancak sizin için kaygınız oldukça belirgin olacak. Bir tanıdık etrafında ciddi bir kalp kırıklığı yaşayabilirsiniz. Bugün dramaya, entrikalara veya manipülasyona kapılmayın. Şimdi yaratılan tüm olumsuz karma, damarlarınızda zehir gibi dolaşacak. Travmadan kurtulmak, dinlenmek ve yeniden şarj olmak için zaman ayırın ve kısa süre sonra ışık bir kez daha geri dönecektir.


14 Aralık 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Kovalar, sizi güvende ve mutlu hissettirecek fırsatlara odaklanın. Ay Başak burcuna girdiğinde bir yatırımı veya bağlantıyı düşünüyor olabilirsiniz. Yay burcundaki güneş Balık burcundaki Neptün ile kare açı yaptığından, bu fırsatla ilerlemenin değerinden emin olamayabilirsiniz. Fırsatın gelecekteki sonucunu göremeseniz bile, bu, kariyer yolunuzla duygusal ve sezgisel olarak uyumlu görünen bir şeyin peşine düşmek için caydırıcı olmamalıdır. Ancak, sezginiz stresle gölgeleniyorsa, dalmadan önce daha fazla bilgi toplamak en iyisi olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.