Kova Burç Yorumları 13 Aralık 2022

Kova burcunun 13 Aralık 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 13 Aralık 2022 Salı günü neler bekliyor? Kova burcunun 13 Aralık 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 13 Aralık 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 13 Aralık 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 13 Aralık 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

13 Aralık 2022 Salı Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Seyahat, yerel keşif veya eski güzel İnternet yoluyla yeni bir kültürü deneyimlemek için derin bir özlem duyuyorsunuz. Sizinle derinden konuşan bir şey bulana kadar etrafı araştırın.


13 Aralık 2022 Salı Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Entelektüel tarafınız çok acıkıyor. Onu en son ne zaman besledin?


13 Aralık 2022 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bu sabah istemeden de olsa Aslan ayı Satürn’le karşı karşıya gelirken sert veya duygusuz gelebilirsin. Çevrenizdeki insanlar hayal kırıklığını tetiklese bile nazik bir tavır sergilemek için elinizden gelenin en iyisini yapın. Neyse ki, Yay burcunun güneşinden gelen bir yardım eli, sevgi ve topluluğu kucaklarken gardınızı indirdiğiniz sürece uyum bulmanıza yardımcı olabilir. Bu akşam Luna, Pluto ile dengesiz bir açı oluşturduğunda, yalnız başına rahatlama ihtiyacınızı vurguladığında, programınızı kişisel bakım lehine temizlemeyi düşünün. Güneş Neptün ile kare açı yaparken çevrenizden ayrılmamaya çalışın.


13 Aralık 2022 Salı Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Uzak bir kuğu şarkısı, uzayın derinliklerinden daha belirgin bir şekilde büyüyor, Kova burcu. Bunun nedeni, Balık burcunda dönen titan Neptün’ün bir kez daha göklerde doğrudan hareketine geri dönmesidir. Bu da sizin romantizme iki farklı şekilde yaklaşmanıza neden oldu. Neptün, Venüs’ün üst oktavı olduğundan, her iki gezegen de kalbin belirli meselelerine hakimdir. Bir yandan, şimdiye kadar yaşamınızda olası ruh eşi bağlantıları ile kesinlikle kutsanmışsınızdır: iyileştirmenize veya dünyayı daha sanatsal bir bakış açısıyla görmenize yardımcı olanlar. Bununla birlikte, Neptün aynı zamanda ihtişam ve gölgeli planlar yanılsaması da getirebilir, bu nedenle bazı etkileşimleriniz bunun yerine öğrenmeyi tetiklemiş olabilir.


13 Aralık 2022 Salı Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevinç uyandıran profesyonel düzenlemelere öncelik verin Kova. Özgünlüğünüze hitap eden profesyonel ilişkiler ve yükümlülükler, bu sabah Aslan burcundaki ay burcunuzdaki Satürn’e karşıt açı yaptığında ilk önce gelmesi gereken şeylerdir. Engellemelerinizi bırakın ve sabah iş akışınızın tadını çıkarın. Öğleden sonra ilerleyen saatlerde Ay, gün sonuna kadar tabii ki boş duracak. Halihazırda hareket halinde değilseniz, ay durgunluğu ile çalışmak zor olabilir, bu nedenle iş günü bitene kadar devam etmeniz için size ilham veren şeylere odaklanarak enerjinizi akıllıca kullanın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.