Kova Burç Yorumları 11 Aralık 2022

Kova burcunun 11 Aralık 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 11 Aralık 2022 Pazar günü neler bekliyor? Kova burcunun 11 Aralık 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 11 Aralık 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 11 Aralık 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 11 Aralık 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

11 Aralık 2022 Pazar Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Son zamanlarda aklınıza takılan, flörtle ilgili tüm o eski sorunları ortadan kaldırın – daha fazla ertelerseniz daha da kötüleşecekler ve enerjiniz tam da şimdi buna uygun.


11 Aralık 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Tüm güç mücadeleleri devam ederken, iddialı hedeflere ulaşmak daha uzun sürecek.


11 Aralık 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Yengeç ayı bu sabah kara kara düşünen Plüton ile karşı karşıya gelirken stres seviyeniz yükselebilir, özellikle de kendinize mantıksız beklentiler yüklüyorsanız. Şimdi, özellikle kişisel ve profesyonel hedefler söz konusu olduğunda, mükemmellik standartlarınızı yeniden gözden geçirmek için iyi bir zaman olabilir. Luna, Jüpiter’e bir öpücük göndererek sağlığınızla ve maddi alemlerle bağlantı kurmanıza yardımcı olduğunda, kendinizi bir yoga sınıfıyla veya uzun süreli esneme seansıyla ödüllendirin. Bu öğleden sonra ay Aslan’a girdiğinde, romantizmi kucaklamak veya kişisel bakımı kucaklamak için mükemmel olan sıcak bir enerjiyi ortaya çıkardığında bir değişim fark edeceksiniz.


11 Aralık 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, son zamanlarda hayallerin her yerdeydi. Bunun nedeni, akıl ve iletişimin kozmik haberci gezegenimiz olan zihinsel Merkür’ün sezgi ve bilinçaltına ait güneş on ikinci evinize büyük güç ve dikkat vermesidir. Ancak, hepimiz Aralık ve Ocak aylarının sonlarına hakim olan bir gerileme yaşayacağımız için şu anda bir gölge öncesi aşamada yavaşlıyor. İçgüdüsel önsezilerinizin bir tahterevalli gibi değişmeye devam ettiğini hissediyorsanız veya bir dakika ilişkiniz hakkında bir şeyler anladığınızı düşünürken sonraki an emin olamıyorsanız, bu zamanı derin bir ruh yansıması için kullanın.


11 Aralık 2022 Pazar Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kova, profesyonel düzenlemelerinden ne istiyorsun? Biraz mesafeli ve bağımsız olsanız da, profesyonel yaşamınızda doğru ortaklıklara ve taahhütlere sahipseniz çok büyük bir değer olduğunu bilirsiniz. Ay karşıt burcunuz Aslan’a gireceği için, mesleki düzenlemelerinizden ve iş ilişkilerinizden ihtiyacınız olanı alıp almadığınızı düşünmenin zamanı gelmiş olabilir. Ne de olsa, gururunuz ve egonuz taahhütlerinizle bağlantılıdır. Bu nedenle, profesyonel arenanızda kendinize güvenmek için tamamen yatırım yapmak ve kendinizi doğru düzenlemelere adamak en iyisi olacaktır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.