Kova Aylık Burç Yorumları Neler? Kova Aylık Burç Yorumu 2023 Ocak

Kova burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü neler bekliyor? Kova burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 1 Ocak 2023 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu Ocak Ayı Aylık Burç Yorumu

Kendini Bulmak

Sevgili Kovalar, 2023 başlarken, yarım kalmış işleri halletmeye ve enerjinizi ve kaynaklarınızı tüketen sorunları kapatmaya odaklanılıyor. Ölü odunları kesmek ve yer açmak için ne kadar çok çaba harcarsanız, 20 Ocak’ta güneş burcunuza girdiğinde her şey sizin için o kadar kolay olacaktır. hayatı dolu dolu yaşamaktan.

Bu aynı zamanda rüyalarınıza dikkat etmek ve herhangi bir sezgisel dürtmeyi dinlemek için iyi bir zamandır çünkü bunlar, hedeflerinizi planlamak ve niyetlerinizi belirlemek için yararlı rehberlik sağlayabilir.

Yengeç burcunda bir dolunay var ve yaşam tarzı sektörünüz altıncıda, bu yüzden bunalmış hissetme potansiyeli var. Gününüzü basitleştirmeye çalışın ve iş/yaşam dengenizi yansıtmak için zaman ayırın. Çok fazla şey mi aldın? Eğer öyleyse, bu ay aşaması sizin için çalışmayan aktiviteleri bırakma zamanı olabilir. Hemen daha iyi hissedeceksin.

Son zamanlarda ilham eksikliğiniz oldu mu? Eğer öyleyse, bunun nedeni eğlence bölgenizdeki Mars’ın gerileme aşaması olabilir. 12 Ocak’ta doğrudan dönüyor, bu da yaratıcılığınız kurumuş gibi görünse bile geri geleceği ve yakında gelişeceğiniz anlamına geliyor.

Venüs ikincide, ardından güneş yirmincide hareket ettiğinde vurgu burcunuza kayar. Bu sektördeki Güzel Venüs, sizi bir makyaj yapmaya, dışarı çıkma arzunuzu artırmaya ve cana yakın ve arkadaş canlısı olmaya teşvik edebilir.

Güneş burcunuza geçtiğinde, son derece ilham verici bulduğunuz planlar ve hedefler üzerinde ilerlemeye hazır olun. Ve 21 Ocak’ta burcunuzdaki yeniay, bir proje başlatmak, yeni bir alışkanlığa başlamak veya bir ilişkiyi bir sonraki seviyeye taşımak için mükemmel bir zaman. Neye başlamak istiyorsan onu şimdi yap.


Kova Burcu Ocak Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Eşsiz kişiliğiniz bu ay sergileniyor çünkü ilk eviniz pek çok gezegensel etkileşime ev sahipliği yapıyor. Romantik Venüs’ün 2 Ocak’ta burcunuzla bağlantı kurması ve sizi asi bir tekme göndermesi gibi. Kurallara uymak? Hayır teşekkürler. Birisi ne kadar dışarıda ve geleneksel olmayan biriyse, onlardan o kadar etkilenirsiniz.

Dördüncüsünde, Venüs-Jüpiter sekstili sizi harika bir ruh haline sokar ve size aşkın sunabileceği en iyi şeyleri gösterir. Bir ilişkiniz varsa, her zamanki gibi huzursuz hissetmeyeceksiniz. Ve bekarsanız ve/veya bir ilişki içinde olmaya yemin ettiyseniz, bu “peki, belki” düşünceleri yavaş yavaş içeri girmeye başlayabilir.

20 Ocak, parlak güneşin yenilikçi, eklektik enerjinizi emmeye başladığı gün ve uzun zamandır tamamen kendiniz olmakta özgür hissettiğiniz ilk gün. Bu sensin, ham ve filtrelenmemişsin ve seni kimin sevip kimin sevmediğiyle zerre kadar ilgilenmiyorsun. Bu da aşk hayatınızdaki büyük baskıyı azaltır.

Yirmi birincide sıra dışı burcunuza yeni bir ay da gelir, yeni deneyimleri ve insanları hayatınıza davet eder. Aşk artık emin olmak için tahmin edilemez Kova, ama sen herhangi bir garanti aramıyorsun. Bu çılgınlık altındaki en iyi eşiniz, kendi işini yapan ve sizi de aynısını yapmaya teşvik eden kişidir.


Kova Burcu Ocak Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Dünyanızı geliştirirken ve profesyonel hayallerinizi genişletirken, bu ay metodolojinizde bir değişiklik var. Bu sizi orijinal profesyonel vizyonunuzdan düşündüğünüzden daha uzağa götürebilir, ancak aynı zamanda kariyeriniz hakkında daha önce hiç olmadığı kadar hevesli olacaksınız.

18 Ocak’ta sona erecek olan Merkür retrosu, yeni profesyonel çabanızda ilerlerken kaçınılmaz olarak ortaya çıkacak tüm pürüzleri ve tümsekleri çözmenize yardımcı olabilir. Sadece kendine fazla yüklenme.

Güneş, yirminci gün burcunuza girerek hayallerinizi başkalarıyla açıkça tartışmanıza olanak tanır. Ertesi gün burcunuzdaki yeniay, sizi hayallerinizi kağıda dökmeye ve onları gerçekte nasıl tezahür ettirmek istediğinize dair kararlar almaya teşvik ediyor. Kendinize inanırsanız, her şeyi başarabilirsiniz. Mükemmelliğe giden yoldasın, Kova!


Kova Burcu Ocak Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

2 Ocak’ta Venüs burcunuza girdiğinde, yeni bir yıl yeni bir romantizm potansiyeli getirir. Bu, ilk buluşmalar ve ilk buluşma görünümleri için ideal bir zamandır, bu yüzden giyinin ve flört sahnesine çıkın. Flört profiliniz üzerinde çalışmak ve biraz kalp kazanmak için altıncıdaki Yengeç dolunayını kullanın.

12 Ocak’ta Mars İkizler’de ileri doğru döndüğünde ve Juno ertesi gün Koç burcuna girdiğinde, flört etmeyi eğlenceli ve eğlenceli hale getirin. Tarihleri ​​sanat müzelerine, konserlere veya konferanslara götürmek ve buharlı gecelere yol açabilecek derin konuşmalar yapmak için harika bir zaman.

Merkür on sekizincide geri hareketten ayrıldığında, kendi kafanızdan çıkmanıza izin verdiğinde flört hayatınız daha da iyi hale gelir. Güneş 20 Ocak’ta burcunuza girerek kalbinizi ortaya koymanıza izin veriyor. En iyi randevu geceniz, ertesi gün yeni ayın burcunuzda olduğu ve unutamayacağınız bir ilk buluşma yarattığınız zamandır.

Ocak ayı, yirmi altıncıda Venüs Balık burcuna girdiğinde tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek bir eş özlemiyle sona eriyor. Ancak Kova, insanlarla senin için yapabilecekleri için değil, onlardan hoşlandığın için çıkmayı unutma.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.