Koç Burç Yorumları 28 Aralık 2022

Koç burcunun 28 Aralık 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 28 Aralık 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Koç burcunun 28 Aralık 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 28 Aralık 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 28 Aralık 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 28 Aralık 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Aralık 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sevgilinize veya aşık olduğunuz kişiye duygularınızı ifade etmenin iyi bir yolunu bulun. Kelimeleri kullanmak zorunda değilsin — sahip olduğun tek şey onlar değilse. Duyguların biraz abartılı olabilir ama umursamıyorsun!


28 Aralık 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

O e-postayı göndermeden önce bekleyin. İşlerin soğumasına izin verin ve söyleminizi tekrar gözden geçirin.


28 Aralık 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, ay rüya gibi Balık burcunda ve güneş enerjisiyle dolu on ikinci evinizde yolculuğuna devam ederken, bugün kendinizi sessiz ama mutlu hissedeceksiniz. Bu öğleden sonra Luna Neptün’e geldiğinde yaratıcı bir enerji üzerinizden geçecek, ancak bu vizyoner titreşimleri verimli bir şekilde yönlendirmezseniz kendinizi bir hayalin içinde kaybolmuş bulabilirsiniz. Ay ve Venüs arasındaki tatlı bir değiş tokuş, mesleki hedeflerinizde desteklendiğinizi hissetmenize yardımcı olacaktır, ancak ihtiyacınız olursa ek tavsiye veya yardım istemekten çekinmeyin. Plüton ve ay size anlamlı rüyalar getirmek için iş birliği yaparken, bu gece yorganın altına girerken elinizin altında bir kalem ve kağıt bulundurmak isteyebilirsiniz.


28 Aralık 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Koç burcu, bugün yukarıdaki kozmosta inşa edilecek şehvetli ve romantik hislere hazırlanın. Bunun nedeni, aşk ve güzellik tanrıçası gezegenimiz tatlı Venüs’ün göklerde dansına devam etmesidir. Elini altmışlık bir açıyla, onun daha yüksek oktavı olarak bilinen ve şimdi güneşin on ikinci mahremiyet evinde dönmekte olan gezegen olan görkemli Neptün’e uzatacak. Bu, belki de bir köpük banyosu veya mum ışığında bir akşam yemeği ile, tek ve tek kişiyle dinlenmek için bir gece evi planlamak için kesinlikle büyülü bir zaman olacağı anlamına gelir!


28 Aralık 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neyin ve kimin yanında durmak istediğini bir düşün Koç. Oğlak burcundaki Venüs Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yaptığında neler başarabileceğinizi ve bunu kiminle yapabileceğinizi hayal etmek aklınıza gelebilir. Özellikle bu yönlerin kariyer yolunuzda nasıl rol oynayabileceğini merak ediyorsanız, profesyonel taahhütleriniz ve çalışma ilişkilerinizle ilgileniyor olabilirsiniz. Neptün’ün şu anda biraz puslu olduğu göz önüne alındığında, ayrıntılara dikkatinizden hiçbir şeyin kaçmaması için taahhütleriniz hakkında net bir fikre sahip olmak en iyisidir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.