Koç Burç Yorumları 15 Aralık 2022

Koç burcunun 15 Aralık 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 15 Aralık 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Koç burcunun 15 Aralık 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 15 Aralık 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 15 Aralık 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 15 Aralık 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

15 Aralık 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Siz ve bir arkadaşınız ya da tatlım arasındaki bazı garip işler sayesinde, duygularınız bugün bir tür kargaşa içinde. Kontrolü biraz kaybetmenize izin vermek için iyi bir zaman – onu salıvermeniz gerekiyor!


15 Aralık 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Normalde bu kadar içine kapanık değilsin ama değişim kapıda. Yere bakan yürek yakar.


15 Aralık 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, Başak’ın ayı Uranüs’le birleşirken, bu sabah evrenle uyum içinde hissedeceksin. Küçük güzellik ve eşzamanlılık anları için gözlerinizi dört açın çünkü bunu yapmak, bu destekleyici titreşimlerden en iyi şekilde yararlanmanızı sağlayacaktır. Bu arada Merkür, gelecek için daha verimli planlamanıza yardımcı olabilecek yeni içgörüler ortaya çıkararak kader düğümlerine açı verir. Bu akşam için herhangi bir büyük plan yapmamaya çalışın, çünkü Ay ve Neptün arasındaki bir karşıtlık, üzerinden atılması zor bir zihinsel bulanıklığı tetikleyerek geceyi rahatlamak ve sakinleşmek için iyi bir gece haline getiriyor.


15 Aralık 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yılda birçok kez zihinsel Merkür’ün gökyüzünde ileri geri dans etmesini izliyoruz, Koç. Bu nihayetinde bir optik yanılsama olsa da, Dünya’da bize gerçek dünya etkileri getiriyor. Aklın ve iletişimin gezegeni olarak, kozmik uçuşları sırasında deneyimlediği çok özel dört aşamaya sahiptir. Ön gölge olarak bilinen aşama, her zaman resmi bir gerilemeden haftalar önce başlar ve dikkate değerdir çünkü bu, kozmik habercimizin sonunda geriye sarmalın sonunda geri döneceği noktayı geçtiği zamandır. İşler de hep bu noktadan sonra yavaşlamaya başlar.


15 Aralık 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kendinden şüphe duymayı bırak, Koç. Oğlak burcundaki Merkür burcunuzdaki geri giden Kayron ile kare açı yaptığında, herhangi bir yorumun veya düşüncenin kendinizle ilgili algınızı ve kariyer yolunuzu etkilemesine izin vermeyin. Dikkatli olmazsanız, kare kazara çabalarınız ve profesyonel mizacınız hakkında kararsız hissetmenize neden olabilir. Şans eseri, Merkür aynı zamanda Boğa’daki Kuzey Düğümü ile üçgen açı yapıyor, bu da şu anda üzerinde çalıştığınız her şeyin daha fazla profesyonel güvenlik ve finansal başarıya yol açtığını gösteriyor. Sadece doğru yöne gittiğinizi bilin!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.