Koç Aylık Burç Yorumları Neler? Koç Aylık Burç Yorumu 2023 Ocak

Koç burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü neler bekliyor? Koç burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 1 Ocak 2023 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu Ocak Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Yeni bir yılın başlangıcı, romantik bir öncü olmak için heyecan verici bir zamandır ve sevecen Venüs, 2 Ocak’ta havadar Kova burcuyla ve sosyal alanınızla ortak olurken, arkadaş canlısı ve deneysel bir ruh halindesiniz. Bilinmeyene olan ilginiz sizi bir dizi çok ilginç yola götürebilir Koç.

Yengeç su burcunda bir dolunay altıncıda gelir ve evinizi ve ailenizi tam bir duygusal enerjiye boğar. Duygularınızı kontrol altında tutmak için şimdi çok çalışmanız gerekecek, çünkü herhangi bir öfke veya aşırı agresif patlama, aşk hayatınızın hassas dengesini kesinlikle alt üst edecektir.

Yoğun yöneticiniz Mars, içe dönük bir gerileme döngüsünde dedikoducu İkizler ile ortaklık yaptığı aya başladı, ancak 12 Ocak’ta doğrudan istasyon yapıyor ve sizi bir ton bilgiyle dolduruyor. Artık sosyal medyada son derece aktif olacaksınız, çaresizce yetişmeye çalışacaksınız. MIA iken neleri kaçırdın. Kendi aşk hayatınız (veya başka birinin) hakkında okuduğunuz her şeye inanmayın.

13’ünde, asteroit temsil taahhüdü olan Juno, güçlü burcunuz için tatlı Balık’tan ayrılıyor ve bu noktada gerçekten kendi işinizi yapmaya değer veriyorsunuz. Bir ilişkiniz varsa hemen birinden ayrılın demiyoruz, ancak ister bekar olun, ister alınmış olun, bağımsızlığınız için savaşacaksınız.


Koç Burcu Ocak Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Yıl, işinizde daha fazla takdir edilmeyi istemenizle başlar, bu sizin için daha fazla para anlamına gelir. Venüs, 2 Ocak’ta Kova burcuna ve haritanızın umut verici sektörüne süzülüyor, bu da maaş artışı istemek için iyi bir gün.

Bununla birlikte, Koç, maaşınızı arkadaşlarınızınkiyle karşılaştırarak ve biraz kıskanç hissederek, alabileceğiniz para miktarına fazla odaklanmış olabilirsiniz. Merkür 18’inde doğrudan döndüğünde bu rekabetçi duyguyu hissedeceksiniz.

20 Ocak’ta güneşin Kova burcuna geçmesi ve ardından ertesi gün Kova burcundaki yeniay, profesyonel vizyonunuzu sağlamlaştırıyor. Hatta size yeni bir başlık bile getirebilir.

Ayın sonu geldiğinde, çok çalıştığınız zammı almak için çabaladığınız için mutlu olacaksınız. Aslında, arkadaşlarınız şimdi sizi kıskanıyor olabilir, bunun tersi de geçerli olabilir. Bu, ekibinizin en başarılı üyesi olmanıza ve iş arkadaşlarınızın kıskanmasına neden olabilir. Emeklerinizin meyvelerinin tadını çıkarın. Kazandın!


Koç Burcu Ocak Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Venüs 2 Ocak’ta Kova burcuna girerken, yeni yıla hemen bir sezon partneri arayarak başlayın. Bu flört uygulamalarını indirin ve kaydırmaya başlayın. Bununla birlikte, altıncı ayda Yengeç dolunayı sırasında aşkı ararken evde kalmak isteyeceksiniz çünkü hava ilk buluşma için biraz fazla soğuk.

Neyse ki, 12 Ocak’ta Mars İkizler’de ilerlediğinde flörtünüz daha iyi hale geliyor. Bu, ertesi gün Juno burcunuza girdiğinde işe yarayacak ve onu mükemmel bir randevu gecesi yapacak. İnsanların sana bayılmasını sağlamak için iyi bir ilk izlenim bırak, Koç.

On sekizincide Merkür Oğlak burcunda ilerlerken, ilişki hedeflerinizi düşünün. Ne arıyorsun? 20 Ocak’ta Kova burcundaki güneşi kullanarak mükemmel eşinizi bulmak için pek çok tarih ayırtın. Ertesi gün Kova yeniayı sırasında, baskı olmadan bağlantı kurmak için arkadaşlarınızla bir grup randevusuna gidin.

Ancak, Venüs yirmi altıncıda Balık burcuna girdiğinde, ayınız yalnız bir notla sona eriyor. Yeni bir aşk ilişkisine geçmeden önce duygularınızı özel olarak iyileştirebilmek için flört hayatınızı askıya alın.


Koç Burcu Ocak Ayı Aylık Burç Yorumu

Güçlü Niyetler

Sevgili Koçlar, Ocak ayı yaklaşırken Yeni Yıl kararlarınıza başlamakta tereddüt edebilirsiniz, ancak ayın sonunda hızla yükseleceksiniz. Vurgu, hedeflerinize ve kariyerinize odaklanıyor, bu nedenle 2023 için bir oyun planı oluşturmak için ideal bir zaman. Bunu şevkiniz yüksekken şimdi yapın ve önümüzdeki aylarda ne kadar başaracağınıza şaşırabilirsiniz.

6 Ocak’ta Yengeç burcundaki dolunay savunmasız tarafınızı ortaya çıkardığında oldukça duygusal hissedebilirsiniz. İyice ağlamaya ihtiyacınız varsa, şimdi her şeyi serbest bırakma zamanı. Bu ay fazı, elektrikli Uranüs ile aynı hizadadır, bu nedenle, ev içi ikilemlere yönelik çözümler de ortaya çıktıkça birkaç parlak içgörü bekleyin.

İyi haber şu ki, kişisel gezegeniniz alıngan Mars, ayın on ikisinde doğrudan İkizler burcunda dönüyor, bu da askıya alınan planların ve projelerin artık tozunu alıp yeniden başlatılabileceği anlamına geliyor. Mars’ın tekrar yoluna girmesi bir hafta kadar sürebilir, ancak yavaş yavaş enerjinizin ve özgüveninizin geri geldiğini hissedeceksiniz.

Bundan kısa bir süre sonra, 18 Ocak’ta konuşkan Merkür Oğlak burcunda ileri doğru dönecek ve bu, herhangi bir gecikmeye yardımcı olacak ve en parlak fikirlerinizle ilerlemenizi sağlayacaktır.

Cıvıl cıvıl bir sosyal hayatın tadını çıkarmaya hazırsanız, yirminci yılda başlayan güneşin Kova burcundaki dört haftalık kalışı, gruplara katılmak, bir ekip projesinin parçası olmak ve karışmanın ve karışmanın tadını çıkarmak için mükemmel bir fırsat.

Kova burcundaki yeni ay, 21 Ocak’ta güçlü Plüton ile kalıcı bir bağ kuruyor ve eskiyi silkeleyip yeniyi kucaklama duygusu var. Yeni bir başlangıç ​​arıyorsunuz ve bu olabilir.

Son olarak, elektrikli Uranüs yirmi saniyede doğrudan döner. Kendi içinizde bazı değişiklikler yaptıktan sonra, çevrenizi değiştirmeye hazır olacaksınız.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.