İkizler Burç Yorumları 8 Aralık 2022

İkizler burcunun 8 Aralık 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 8 Aralık 2022 Perşembe günü neler bekliyor? İkizler burcunun 8 Aralık 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 8 Aralık 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 8 Aralık 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 8 Aralık 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

8 Aralık 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün milyonlarca harika fikriniz var ve dünyanın tapması ve benimsemesi için en iyilerinden en az birkaçını alabildiğinizden emin olmanız gerekiyor. Yine de onlar üzerinde kendi başınıza çalışmanıza gerek yok!


8 Aralık 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

O büyük fikirler? Onları harekete geçirmenin zamanı geldi. Onları gerçeğe dönüştürmeye başlayın.


8 Aralık 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, Satürn ile tatlı bir bağlantı paylaştığından, yıldızlar bu sabah sizden maneviyatınız hakkında ciddileşmenizi isteyecek sevgili İkizler. Güne bir meditasyon seansı, tarot çekme veya gün boyunca taşıyacağınız kristalleri seçerek başlayarak bu destekleyici titreşimlerden en iyi şekilde yararlanın. Luna, Neptün’le karşı karşıya geldiğinde profesyonel yaşamınızda kafa karışıklığına dikkat edin ve işinizi iki kez kontrol ettiğinizden emin olun. Bu gecenin ilerleyen saatlerinde, gökyüzündeki sert t-kare nedeniyle sınırlarınıza saygı gösterilmediğini hissedebilirsiniz. Neyse ki, gün kapanmadan ve Ay Yengeç burcuna girmeden önce kendinizi hatırlama şansınız olacak.


8 Aralık 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bugün ilişkilerde başka bir büyük savaşla karşı karşıyasınız. Gerilim tırmanıyor! Bunun nedeni, parıldayan güneşin, ilişkilerle ilgili yedinci güneş evinizde gökyüzünde sizden uzakta durmasıdır. Şu anda burcunuzun yörüngesinde dönen kudretli Mars ile kılıçları çarpışacak – güneşteki ilk kimlik eviniz. Bu, tüm ortaklık konularının muazzam bir yoğunluğa ulaşacağı anlamına gelir. Siz ve bir sevgili aynı oyun alanındaysanız ve sağlıklı bir uyum içindeyseniz, ham, ilkel, hayvani tutkunun sizi tükettiğini hissedebilirsiniz. Ancak, değilse, sanki düşmanmış gibi sevgilinizle karşı karşıya kalabilirsiniz.


8 Aralık 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili İkizler, iş arkadaşlarınıza, müşterilerinize veya amirlerinize fazla kızmamaya çalışın. Kendi işlerinizi kendi zamanınızda kendi yönteminizle yapmak, burcunuzdaki geri giden Mars ile Yay burcundaki güneş arasındaki karşıtlıkta başkalarıyla birlikte çalışmanız gerekiyorsa ideal olmayabilir. Bu sinir bozucu muhalefet sırasında ego çatışmaları veya bir eylem planını kolaylaştırma sorunları ortaya çıkabilir. Yaşadığınız hayal kırıklığından hareket etmek yerine, gerginliğe veya çekişmeye girmeyi yeniden düşünmek isteyebilirsiniz. Sözlerinizi merhem yerine silah olarak kullanmak, yalnızca daha fazla soruna neden olur.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.