İkizler Burç Yorumları 6 Aralık 2022

İkizler burcunun 6 Aralık 2022 Salı günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 6 Aralık 2022 Salı günü neler bekliyor? İkizler burcunun 6 Aralık 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 6 Aralık 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 6 Aralık 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 6 Aralık 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

6 Aralık 2022 Salı İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İşleri bugün erkenden başlatın — hangi eylem gerçekleşirse gerçekleşsin ön saflarda yer aldığınızdan emin olmalısınız. Düşündüğünden daha fazla kontrole sahip olabilirsin, o yüzden çalış!


6 Aralık 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Gün harika başlar ama karamsarlık başlar. Sorun onlar değil, sizsiniz.


6 Aralık 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bu sabah Boğa burcunun ayı Pluto ile birleşirken üzerinize dönüştürücü bir enerji hücumu gelecek. Artık size hizmet etmeyen şeyleri bırakmak için bu enerjiyi kullanın ve evren, konumunuzu yükseltmenin yollarını bulacaktır. Bu öğleden sonra Luna burcunuza geçtiğinde bir değişiklik fark edeceksiniz ve önümüzdeki iki gün boyunca size kozmik bir destek sağlayacak. Bu arada, gezegen yöneticiniz Merkür sabırlı Oğlak burcuna giriyor ve önümüzdeki haftalarda daha gizemli bir çekiciliğe bürünmenizi istiyor. Kartlarınızı, özellikle iş yatırımları söz konusu olduğunda, göğsünüze yakın tutmaya çalışın.


6 Aralık 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yeni keşfedilen büyük bir enerji patlamasına hazırlanın, İkizler. Kozmik habercimiz ve koruyucu gezegeniniz Mental Merkür yeni bir vitese geçti. Haftalardır ilişkilere odaklandınız ve o, yakınlık ve cinsellikle ilgili sekizinci evinizde dans ederken bu ilgi odağı devam edecek. Bu nedenle, ihtiyaçlarınızın eşiniz tarafından gerçekten karşılanıp karşılanmadığını değerlendiriyor olabilirsiniz – mali, cinsel, duygusal ve ötesinde. Bu enerjinin kullanılabileceği başka bir yararlı yol da, sizin ve eşinizin varlıklarınızı, servetinizi ve yatırımlarınızı değerlendirmesine yardımcı olmaktır.


6 Aralık 2022 Salı İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Köstebek yuvasından dağ yapma, İkizler. Yay burcundaki Merkür Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yaptığında dikkatli olmazsanız bazı konuşmalar uçup gidebilir. Kariyerinizi etkileyen bir fırsat, taahhüt veya ortaklığa atıfta bulunabileceğinden, tartışmayı kişisel olarak almamak zor olabilir. Bununla birlikte, tonunuza, bölgenize ve zamanlamanıza dikkat ederseniz daha fazla fayda sağlayacaksınız. Merkür kısa bir süre sonra Oğlak burcuna gireceğinden, kendinizi güç ve kontrol konumuna getirmek için buna göre plan yapmak için bolca zamanınız olacak.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.